Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten słodziak jest chyba bardzo posłuszny.Przynajmniej tak wygląda na zdjęciach.Wpatrzony w osobę, która jest koło niego, tak jakby całym sobą chciał powiedzieć, że nie chce być już bez swojego 'ludzia":roll:
Przekochany pysio .

Posted

jest bardzo grzeczny, a przy tym nie ciapa - wyszło w dt z dziećmi ;-). może w końcu poczuł sie bezpiecznie?
obawiałam się trochę o lekcję perkusji, modszy chlopak ma niezły zestaw w pokoju, ale podobno zero stresu, bardzo był ciekawy. moja zoska padłaby trupem od takich dźwięków!

w każdym razie Atos ma czas do końca grudnia, potem musi zmienić miejsce zamieszkania. albo wróci na te zakłady - do czego, oczywiście, nie możemy dopuścic. ten pies, co go pogryzł, teraz juz nie odpuści, to jasne/

Posted

hania, moja koleżanka u której atos jest na bdt mówi, że on jakiś taki za spokojny, nawet się zastanawiała, czy za kimś nie tęskni, albo co.
i że musza mu kocyk przenosić do salonu wieczorami, żeby z nimi siedział, bo jak się nie bawi, to kłądzie się tylko na swoim kocyku, a nie przy nich.

Posted

hej!
dzwoniłam kilka dni temu i prosiłam o informacje, kiedy Atos ma znaleźć nowe miejsce. koleżanka powiedziała, że kilka dni jeszcze go mogą potrzymać, da mi znać - i nie na 1 dzień przed terminem - ale pewnie jakiś koniec tygodnia.

żadnego telefonu z ogłoszeń :-(

Posted (edited)

hej!

właśnie dostałam mejla - Atos zostaje w dt na stałe!!!!! dziadek chłopców - tata mojej koleżanki - zżył się z Atosem bardzo, poza tym Atos bardzo przypomina z charakteru i wyglądu jednego znajomego psa, kóry bardzo się tacie kiedyś spodobał. No i tata zawsze mowił, ze takiego jakby znalazł, to by go chciał. No i myslał, myslał, a jak się zrobiło, że za kilka dni Atos się wyprowadza, to tata zmiękł w kolanach :-).

jeszcze muszę ponegocjować kastrację. tzn kastrowany Atos będzie, tylko potrzebna rozsądna edukacja, dlaczego.

dzięki dziewczyny za wsparcie :-). ogłoszenia niepotrzebne, a ja ​ PROSZE O PRZENIESIENIE WĄTKU DO WESELSZEGO DZIAŁU :-)

Edited by sleepingbyday
Posted

[quote name='sleepingbyday']hej!

właśnie dostałam mejla - Atos zostaje w dt na stałe!!!!! dziadek chłopców - tata mojej koleżanki - zżył się z Atosem bardzo, poza tym Atos bardzo przypomina z charakteru i wyglądu jednego znajomego psa, kóry bardzo się tacie kiedyś spodobał. No i tata zawsze mowił, ze takiego jakby znalazł, to by go chciał. No i myslał, myslał, a jak się zrobiło, że za kilka dni Atos się wyprowadza, to tata zmiękł w kolanach :-).

jeszcze muszę ponegocjować kastrację. tzn kastrowany Atos będzie, tylko potrzebna rozsądna edukacja, dlaczego.

dzięki dziewczyny za wsparcie :-). ogłoszenia niepotrzebne, a ja ​ PROSZE O PRZENIESIENIE WĄTKU DO WESELSZEGO DZIAŁU :-)

Suuuuuuuuuuper