Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Figunia']podziwiam piekne rasowe jamniki :lol: i trzymam kciuki za dt dla Atoska!!!!

Rasowe jak BYK :D.A kto nie wierzy, ten niedouczony ;) :eviltong:.
Jamniki,wedle najnowszej wiedzy "naukowej" ;), dzielą się na rasowe klasycznie i rasowe wieloowocowo :loveu:.Te drugie to krzyk mody obecnie :)

Posted

ale oni lubią psy:),mieli wcześniej dwa jamniczki,a le tez bez rodowodów, wiec nie chodzi im o papier. a ten jest wyraźnie w typie jamnika:))) długi i ma krótkie łapki...no jamnik...
kiedys juz im chcialam "wcisnąć" tymczasowicza znalezionego na naszym osiedlu ale akurat byli świeżo po stracie swojego i sie nie zgodzili,może teraz, choc na jakis czas, zapytam jak wrócą, co to szkodzi:)) trzymajcie kciuki

Posted

[quote name='danal1983']ale oni lubią psy:),mieli wcześniej dwa jamniczki,a le tez bez rodowodów, wiec nie chodzi im o papier. a ten jest wyraźnie w typie jamnika:))) długi i ma krótkie łapki...no jamnik...
kiedys juz im chcialam "wcisnąć" tymczasowicza znalezionego na naszym osiedlu ale akurat byli świeżo po stracie swojego i sie nie zgodzili,może teraz, choc na jakis czas, zapytam jak wrócą, co to szkodzi:)) trzymajcie kciuki

Kciuki już czerwone od trzymania ;).A co do argumentów na rasowość jamniczą, to nie muszę mieć daru przekonywania :eviltong: ...wystarczy popatrzeć i odpowiedzieć na pytanie : Czy te oczy mogą kłamać?:cool3:

Posted

[quote name='sleepingbyday']rsowe, ale bez rodowodu, bo my tam na wystawy nie jeździmy, to po co nam.....[/QUOTE]

[quote name='Figunia']w ogole nie wyobrazam sobie, ze papier mialby miec jakiekolwiek znaczenie i o czyms decydowac.
Chory, glupi ludzki wymysl.[/QUOTE]

umarłam... jakbym na bazarze na Moczydle była

Posted

[quote name='sleepingbyday']znalazłam chłopakowi dt do końca roku. pojedzie najpewniej w niedzielę. warszawa włochy.
w piatek porobie mu fotki takie ogłoszeniowe, bo biorę wolne i za dnia będę mogła go obfocić.[/QUOTE]

o cudnie, moich sąsiadów nie ma nadal, oby do konca roku udalo sie znalezc ds. A ten tymczas bedzie bezplatny?

Posted

danal, dzięki! do ogłoszeń mam dobre zdjęcia, dziś wgram je i wrzuce na dogo - najpóźniej jutro, bo jestem pierwszy dzień w pracy po jakims tygodniu i masakra - a w domu neta niet.
na razie fotki z dt. gdzie Atos sprawuje sie świetnie, nie jest lękliwy, w końcu poczuł się bezpiecznie, bawi się z dziećmi (7 i 10 lat), śpi przy łóżku dziesięciolatka. jest grzeczny i wesoły w zabawie :-).