Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='lenka13']Chciałabym ale narazie to nic pewnego :)[/QUOTE]
Ja również , u mnie największy problem będzie z dowozem . Wy jak w tamtym roku jechaliście ?

• 2 weeks later...
Posted

malinowa7 napisał(a):
również mam niedaleko Płock, ( ze 30 km)ale nie wchodzi to w gre niestety.

Malinowa , jeśli można wiedzieć , w jakiej miejscowośći mieszkasz ?

• 3 weeks later...
Posted

Dawno mnie nie było, ale ciesze się, że jest jakiś odzew. Obecnie studiuje w Trójmieście i w Płocku jestem raz w miesiącu ale spacer byłby fajną sprawą tym bardziej że w Płocku wieje psią nudą:) Lenka jak będę z Młodą w Płocku to napiszę na priv:) Z yorkami moja sie super dogaduje, można by zejść nad Wisłę, by sobie pobiegały:)

Ooo my też ćwiczymy agility:))))

• 2 months later...
Posted

Ja jestem z Płocka, dokładniej z dzielnicy Radziwie :)
Z wielką chęcią wyszłyśmy by na spacerek z psiarzem/ psiarzami. Problemem z dojazdem raczej by nie było :)

Posted (edited)

Super:) Często jestem w Radziwiu bo mam tam połowę rodziny:) Będę w Płocku za tydzień w piątek. Co powiecie na ten dzień? Godzina i miejsce do ustalenia:)

Wychodzi na to, że byłaby nas już 5 osób i może 6 psów(wzięłabym siostrę z cavalierem i naszego "domowego"(czyt.rodziców) cavaliera)To całkiem sporo:) Jest w Płocku jakiś ogrodzony teren-taki psi wybieg?

I wszystkie psiaki podobnej wielkości,to dobrze bo moja Layla z większymi ma problem:)

Edited by Laylachihuahua
Posted

Ooo fajnie, ja mieszkam niedaleko Radziwia :) Mi jak narazie piątek pasuje, godzina obojętna a miejsce to nie wiem.. Wybiegu z tego co wiem to nie ma, można się spotkać w Radziwiu i pochodzić po wale. Fajne miejsce gdzie można spuścić bez większych obaw psy :) A może macie inne propozycje?

Posted

Jeszcze lepiej, jeżeli moja dzielnica! Kurde nawet dziewczyny nie wiecie jak mi humorek poprawiłyście tą wiadomością! :D
Można również iść do lasu, jednak lepsze rozwiązanie to wał ;)

Kurcze, teraz przeczytałam, że suczka ma cieczkę. No nic, zawsze jest okazja ;)