Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[h=2]Witam, jestem dystrybutorem karmy Gosbi.
Jest to karma nowa na polskim rynku jednak ciesząca się uznaniem europejskich zachodnich hodowców.

Karmy zawierają duża ilość suszonego mięsa i nie zawierają uczulających zbóż. Produkowane są tylko przy użyciu naturalnych składników od lokalnych dostawców z rejonu morza śródziemnego.

Zapraszam po więcej info na [url]www.gosbi.pl[/url]

Jeśli mają Państwo jakieś pytania chętnie odpowiem.[/h]

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie posiadamy w ofercie worków 3 kg. Ze względów ekonomicznych.
Nasze karmy zapakowane są w worki aluminiowe i długo zachowują świeżość także bez obaw.

Widzę, że Pani ma dwa pieski (21,5kg oraz i 14 kg) także taki worek 3kg musiałaby Pani kupować co tydzień, to w Pani przypadku byłoby trochę nieekonomiczne.

Posted

Witam serdecznie. W związku z dużym zainteresowaniem mniejszymi opakowaniami, postanowiliśmy być elastyczni i wprowadzić również sprzedaż w mniejszych ilościach. Dzisiaj zamawiamy aluminiowe worki strunowe i już wkrótce będziemy dzielili karmę na worki 3kg. Gdy wszystko będzie już dopięte na ostatni guzik, poinformujemy Państwa o dostępności oferty.

Pozdrawiam serdecznie,
[url]www.gosbi.pl[/url]
[url]www.gosbi.sklep.pl[/url]

Posted

Próbki wyślę w poniedziałek/wtorek :) przesyłką reklamową Poczty Polskiej (nie wiem za bardzo jeszcze jak to działa, wiem że muszę mieć min. 20 paczek) Mam nadzieję, że mimo przedświątecznej gorączki dojdą w nienaruszonym stanie. Pozdrawiam

Posted

Drodzy Państwo. Informuję, że nie wysłałem jeszcze próbek. Podpisałem umowę z Pocztą Polską która wejdzie w życie dopiero od 31 grudnia.
W związku z tym próbki dostaną Państwo w 2013 roku. Szybciej niestety nie było to możliwe - ach ta biurokracja.
Przepraszam Państwa bardzo za takie opóźnienie. Pozdrawiam !

• 2 weeks later...
Posted

Ufff.... witam Państwa w 2013 :D Życzę wszystkiego dobrego w nowym roku !
Informuję, że próbki zostały wysłane (jupi) aczkolwiek jest jakieś zamieszanie w Poczcie Polskiej ( wprowadzili jakieś zmiany od nowego roku i sami się w tym gubią :/ ) - mam nadzieję, że próbki dotrą do wszystkich.

W naszym firmowym sklepie promocja do 10.01 - karmy kurczak&ryż 10zł taniej.
Pozdrawiam,
Jakub

Posted

Karmię mojego shibę jagnięciną z ryżem od ok 4 tygodni. Na tą chwilę mogę powiedzieć że kupki małe, zwarte. Kolor sierści się poprawił, nie ma drapania.

Jeżeli ten stan się utrzyma, i do tego włos przestanie wypadać.zostaniemy przy tej karmie :)

Posted

Ja też zdecydowałam się na tą karmę :) z jagnięciną.
Pudliszonom bardzo smakuje :) żadnych ekscesów trawienno-żołądkowo-qupowo-sikowych ;) nie było przy zmianie.
Karma przysłana bardzo szybko, opakowania worka solidne :)

Posted

A jak z psami aktywnymi? Patrzę na skład i zastanawiam się nad zamówieniem, Potrzebowałbym próbek, ale kilka paczek, aby poczęstować moje osiem bydlaków minimum dwa razy zanim zmienię karmę na tą. Chyba jeszcze nie macie worków 3kg?

Posted

Witam. W związku z dużym zainteresowaniem workami 3kg wychodzimy naprzeciw oczekiwaniom naszych klientów i od dzisiaj worki 3kg są już w naszej ofercie.
Pozdrawiam.

Posted

Gosbi.pl napisał(a):
Dzisiaj zamawiamy aluminiowe worki strunowe i już wkrótce będziemy dzielili karmę na worki 3kg. Gdy wszystko będzie już dopięte na ostatni guzik, poinformujemy Państwa o dostępności oferty.

Czy dobrze rozumiem, że karma jest produkowana w Hiszpanii, przesyłana w dużych zbiorczych workach do Polski gdzie jest przepakowywana u Państwa w mniejsze opakowania?