Poker Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Zaglądam ,a tu same dobre wieści .Super, bardzo się cieszę. Quote
wiosenka Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 (edited) Pokerku z ściągnęłam sobie Twoją sygnaturkę, ech to byłoby straszne... [FONT=Verdana]Nie wiem czy widziałyście, ale na YouTube pojawił się filmik z serii tych społecznych, w którym główną rolę gra Rysiek z Klanu. Dużo wulgaryzmów... [/FONT] http://www.youtube.com/watch?v=1quiKLMy0ng Edited December 14, 2012 by wiosenka Quote
edyseja Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Najmłodsza dziewczynka z rezydentami: większy kudłaty to samiec, podobnie jak Kama znaleziony na wsi i zabrany do domu. Quote
Poker Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='wiosenka']Pokerku z ściągnęłam sobie Twoją sygnaturkę, ech to byłoby straszne... [FONT=Verdana]Nie wiem czy widziałyście, ale na YouTube pojawił się filmik z serii tych społecznych, w którym główną rolę gra Rysiek z Klanu. Dużo wulgaryzmów... [/FONT] http://www.youtube.com/watch?v=1quiKLMy0ng Bardzo się cieszę ,że się poczęstowałaś.Im więcej osób podpisze, tym lepiej. Widziałam filmik kilka dni temu.Sporo wulgarności ,ale duża część naszego społeczeństwa posługuje się takim językiem , więc moze filmik przemówi do łbów. Quote
wiosenka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Ano właśnie tylko czy po alcu. będą pamiętać, że się psu krzywdy nie robi... Quote
aniawawa Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='edyseja']Smarować jej cycochy czymś?[/QUOTE] Ja swoim sukom jak miot był w zimowym czasie to smarowałam sutki i bliskie okolice (tyle ile maluch psykiem obejmuje) wazeliną bez dodatków - natłuszcza i skóra dalej nie pęka na mrozie. Gdy musiałam zasuszyć sukę dość szybko (bo już nie było szczeniaków) to bardzo mało karmy (woda do woli) i to tej podstawowej a nie tej co jadła karmiąc, do tego okłady z Altacetu - ważne żeby nie były to ciepłe ale chłodne okłady. Dużo ruchu i to najlepiej w nieznanym lub mniej znanym miejscu czyli chodzi się gdzie indziej na spacery, tak żeby miała nowe bodźce bardziej interesujące. Jak do tej pory nie miałam problemów z zasuszaniem, mimo że raz musiałam zasuszyć sukę tuż po szczycie laktacji - wiosenka pamięta tą sytuację ;) Quote
moni12 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Dorci44 , która jest cudownym bdt dla kotów i psiaków , zaginęła sunia. Dorcia jest w rozpaczy.Sunia nie ma uszka.http://www.facebook.com/events/430479617007913/ www.dogomania.pl/forum/threads/137145-Forumowiczka-w-potrzebie-Ona-i-zwierzaki-potrzebuja-wsparcia http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=148696&start=30 Quote
edyseja Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Moni12, wstawiłam Ci plakat w profilu. Możesz teraz bez problemu kopiować go na forum. Quote
edyseja Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='wiosenka']Jak porządki ;)?[/QUOTE] Ledwo zaczęte. :roll: Quote
wiosenka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Z powodu pogody, ciężko będzie mi dotrzeć :-(. Quote
wiosenka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Dobrze by było po lecznicach rozesłać jak ma czipa, prędzej czy później trafi do lecznicy. Quote
moni12 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Yoko ma czip ,rozsyłamy i po lecznicach Quote
wiosenka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 (edited) Wrzuciłam na dwa wątki, ja już ją gdzieś na dogo widziałam także jest widoczna... Edyseja jeśli suczka jest w DS, to ciężko będzie myśleć o np bazarkach...http://www.dogomania.pl/forum/thread...5#post20090355 Wrzucę ja do swoich lecznic chociaż to nie ten rejon, ale czasem i w innych miastach pies może się odnaleźć, a zapytam się czy sprawdzane były firmy zbierające zwłoki, bo i tego nigdy nie można wykluczyć? Edited December 15, 2012 by wiosenka Quote
edyseja Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Na razie jest w DT bo nie wiadomo czy sunia zaklimatyzuje się u państwa, którzy uratowali ją i dzieciaczki. Stanie się DS wtedy, kiedy p. Jadzia da mi znać, że wszystko ok i że zostaje. Quote
wiosenka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 No fakt w tytule jest tylko o szczeniaczkach :). Quote
edyseja Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='wiosenka']Z powodu pogody, ciężko będzie mi dotrzeć :-(.[/QUOTE] Bardzo dziś nieprzyjemnie. Wyszłam wieczorem z psami - nie dało się wytrzymać bez czapki, marznący deszcz siekł po twarzy. Na dodatek ślizgawka, cały czas trzeba uważać żeby nie wywinąć orła. Quote
wiosenka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Ano pogoda się nie zmienia, a na 15 muszę być w centrum, więc dziś tak daleko nie dojadę ;). Miłej niedzieli wszystkim życzę. Quote
edyseja Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 My Tobie również. :) Właśnie się zabrałam za szorowanie psiobrudnych ścian... Quote
wiosenka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 (edited) Mam drobiazg dla najmłodszych dzieciaczków ;). Pierniczki podsunięte przez Anie ;) http://gotowanie.onet.pl/wideo/detal/pierniki-anielska-kuchnia-ii-odc-11,765665/ Dobrałam się do dżemu przepyszny, długo wytrzymałam ;). Edited December 17, 2012 by wiosenka Quote
edyseja Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='wiosenka']Dobrałam się do dżemu przepyszny, długo wytrzymałam ;).[/QUOTE] Z pochwałami to raczej do "producentki", ja w życiu żadnego dżemu ani konfitur nie popełniłam. ;) Quote
edyseja Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Konto suni kwotą 20 zł zasiliła Mama_Alfika, b. dziękuję i zaznaczam w rozliczeniu. :) Quote
Poker Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Jak sunia się sprawuje? Jak stoi z kasą? Kiedy jest planowana sterylka? Zadaję tyle pytań , jak obiecałam , chcę cosik przelać na sunię. Quote
Recommended Posts