__Lara Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='Klaudus__'][I]Nie było Go gdzie umieścić...[/I][/QUOTE] Rozumiem :( na gwałt trzeba mu znaleźć jakieś ciepłe schronienie :/ Błagamy o kawałek podłogi... Quote
Justa i zwierzaki Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Co z im bedzie , jest potwornie zimno :(:(:( Quote
Lobaria Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Tak w skrócie: Maksiem zaopiekuje się [B]Fundacja Zwierzęca Polana[/B] z Warszawy :) dziękujemy bardzo :) Teraz [B]Avilia[/B] wiezie chłopaka do lecznicy, gdzie / Maksiu, nie Avilia / spędzi noc w cieple, jutro rano [B]Emiś [/B]wiezie - za zwrotem kosztów - / wciąż chodzi o Maksia, nie Avilię ;) / do Wawy :) Quote
asiuniab Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Lobaria']Tak w skrócie: Maksiem zaopiekuje się [B]Fundacja Zwierzęca Polana[/B] z Warszawy :) dziękujemy bardzo :) Teraz [B]Avilia[/B] wiezie chłopaka do lecznicy, gdzie / Maksiu, nie Avilia / spędzi noc w cieple, jutro rano [B]Emiś [/B]wiezie - za zwrotem kosztów - / wciąż chodzi o Maksia, nie Avilię ;) / do Wawy :)[/QUOTE] uff, jedno istnienie bezpieczniejsze; Quote
Klaudus__ Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [I]Wczoraj z Olą na pełnych obrotach udało nam się zdążyć z Maxiem do lecznicy. Dzięki Pani doktor, która na nas zaczekała. U nas dzisiaj było -20 dobrze,że chłopak już był w ciepełku...[/I] Quote
Avilia Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 WPŁATY NA MAKSIA NA KONTO FUNDACJI "ZWIERZĘCA ARKADIA": Ula J. - 50zł Agnieszka B. -50zł Katarzyna F. - 30zł ... Agata C. - 20zł Winter7 z dogo - 20 Agnieszka P. - 50 Iwona Sz. - 90zł Teresa M-T - 20 Bartosz P. - 10 Maria G. - 50 Anna W. 10 Marta S. - 30 Beata S - O - 30 Katarzyna K. 10 Ewa W. - 30 Karolina S. - 30 Razem: 530zł WYDATKI: 45zł - wet + transport (czekamy na powrót Emilki, wtedy poda kwotę) + doba lecznicowa (faktura będzie w poniedziałek) RESZTA ZOSTANIE PRZEKAZANA NA KONTO FUNDACJI "ZWIERZĘCA POLANA", PONIEWAŻ PIES PRZECHODZI POD ICH OPIEKĘ. BARDZO PROSZĘ JUŻ NIE WPŁACAĆ PIENIĄŻKÓW NA KONTO "ZWIERZĘCEJ ARKADII". ZAPEWNE "ZWIERZĘCA POLANA" PODA SWOJE DO WPŁAT NA MAKSIA. Quote
Lobaria Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Trzymajcie kciuki za [B]Emiś[/B] - warunki na drogach kiepskie :( Quote
beataczl Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 trzymamy oczywiscie-widzimy co za oknem :-( Quote
Avilia Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Emilka psiaka odstawiła, niestety w drodze powrotnej miała wypadek. Na szczęście nic jej się nie stało, ale auto prawdopodobnie do kasacji. Nie macie kogoś z okolicy Radomska z lawetą? Trzeba jej jakoś pomóc to auto ściągnać... Quote
Justa i zwierzaki Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Avilia']Emilka psiaka odstawiła, niestety w drodze powrotnej miała wypadek. Na szczęście nic jej się nie stało, ale auto prawdopodobnie do kasacji. Nie macie kogoś z okolicy Radomska z lawetą? Trzeba jej jakoś pomóc to auto ściągnać...[/QUOTE] O rany co za pech :( , dobrze że jej sie nic nie stało , ale auta szkoda :( Przekleta zima :angryy: Quote
Lobaria Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Najważniejsze, że [B]Emiś[/B] się nic nie stało... Jak przeczytałam, to zaniemówiłam... Quote
beataczl Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 o rany jak niebezpiecznie teraz jezdzic.. fakt, zycie i zdrowie najwazniejsze ale autko tez potrzebne a tu klops - i wydatki na swieta dodatkowe :-( Quote
asiuniab Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 dlaczego takie wypadki zdarzają się dobrym ludziom:( trzymaj się emiś Quote
Ulka18 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Biedna Emilka, doskonale rozumiem co Emilka czuje. Tez mialam wypadek w drodze powrotnej z hoteliku u Murkow. Nie pomoge, ale trzymam mocno kciuki! Quote
__Lara Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Bardzo się cieszę, że Maksio bezpieczny, w cieple. Szkoda Emiś i jej auta :( dobrze, że cała i zdrowa! Quote
ewu Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Cioteczki to mam ogłaszać Maksia? Wykupiłam pakiety ale mogę podać innego pieska. Quote
Lobaria Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='ewu']Cioteczki to mam ogłaszać Maksia? Wykupiłam pakiety ale mogę podać innego pieska. ewu, tym zajmie sie już Zwierzęca Polana... na razie nie podają info, co z malym, gdzie jest... Jeśli masz pakiet na zbyciu to Bisię - Rysię , plizzz - ona nie moze już dłużej byc w dt. Wieczorkiem podeślę link do Niej z tekstem i zdjeciami. Quote
__Lara Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='Lobaria']ewu, tym zajmie sie już Zwierzęca Polana... na razie nie podają info, co z malym, gdzie jest... Jeśli masz pakiet na zbyciu to Bisię - Rysię , plizzz - ona nie moze już dłużej byc w dt. Wieczorkiem podeślę link do Niej z tekstem i zdjeciami. A co z nim Lobario? :/ co się dzieje? Quote
Klaudus__ Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='__Lara']A co z nim Lobario? :/ co się dzieje?Niestety od chwili przejęcia Maksia przez Fundację 'Zwierzęca Polana'' - dostęp do informacji na temat Maxa jest zwyczajnie utrudniony. Nistety poza naszymi usilnymi pytaniami zostałyśmy raczej zbyte. Widocznie uważają,że nie należą się nam informacje. No i poza tym wszyscy niemal o Nim zapomnieli - bo już nikt nawet nie podpyta co u Maksia... Quote
AtaO Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 My pamiętamy o Maksiu. Nie mogę pojąć całej tej sytuacji...... Quote
beataczl Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 na fejsie pisza,ze Maksio caly czas jest w hoteliku i szuka domu..jest tez album ze zdjeciami Maksia od Zwierzecej Polany.. Quote
__Lara Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='beataczl']na fejsie pisza,ze Maksio caly czas jest w hoteliku i szuka domu..jest tez album ze zdjeciami Maksia od Zwierzecej Polany..[/QUOTE] :o fajnie jakby się tu też cosik pojawiło - możecie przekopiować? :) Quote
Avilia Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='__Lara']:o fajnie jakby się tu też cosik pojawiło - możecie przekopiować? :)[/QUOTE] Ale nic więcej nie piszą :/ A zdjęcia tylko i wyłącznie z kliniki w której był chwilę po dostarczeniu przez Emiś... Quote
Recommended Posts