Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 599
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkim Dogomaniaczkom Szczęśliwych Świąt i szczęścia dla podopiecznych psiaków i kotów i całej reszty oraz jak najmniej Niekochanych :evillaug:

od "Łąki Di-Di" czyli [SIZE=3]Di-Di, Dolly,Sonego,Bangiego,Rapera,Karola i Saby

oraz czasu dla Rodziny

i Miłości dla Psich Braci od Psich Właścicieli "Łąki"

Posted

Oby ta Wielkanoc była czasem spędzonym z najbliższymi
(którego zawsze brakuje)
i aby napełniła serca nadzieją
na wszystkie chwile zwątpienia w życiu!

trzymam kciuki Amelko!

Posted

Byłyśmy wszystkie 3 - :multi: Amelka czuje się coraz lepiej - :multi: je coraz wiecej i ma ochotę na towarzystwo :loveu:

Amelka przytyła 2 kg. waży 15,5 kg :multi:
Łasi się i przytula :loveu:
Oby tak dalej.
[SIZE=2]nadal jest przerazliwie wyniszczona , słabo widzi i obija się o przedmioty ale dzielnie uczy się Nowego życia - trzymajcie kciuki :oops:

Posted

To taki prezent na Swieta - iskierka nadziei na zdrowie...

Caly czas myslimy o niej - siedzi tam taka bidula samotna i slabiutka.:-(
Dobrze byloby juz ja moc zabrac do domku, o ile stan sie ustabilizuje.

Wszystkim dobrym ludziom - Wesolych Swiat Wielkanocnych zyczymy.
A tak by sie chcialo powiedziec tym innym ludziom akurat w ten specjalny czas: pochylcie sie nad cierpieniem innych........

Posted

Dziękujemy za Życzenia i również życzymy Wam wszystkim Zdrowych , spokojnych Świąt Wielkanocnych!!!!!
Po dzisiejszej wizycie u Amelki wiem że ona chce żyć i będzie walczyć z chorobą, pani doktor powiedziała że Amelka teraz bardzo dużo je i tak trzymaj Amelko :loveu: Amelko szczególnie Tobie Życzę :loveu: szybkiego powrotu do zdrowia i nowego pełnego ciepła domku.
I oczywiście jayo dziękujemy Ci że akurat tam byłaś i zabrałaś ją:lol: Buziaki dla Ciebie!

Posted

A ja byłam wczoraj wieczorkiem u Amelki :loveu:
Mała czuje się coraz lepiej, miała dużo energii i naprawdę dobrze wyglądała :multi: Wszystko jest na dobrej drodze...
To może kilka zdjęć z wczorajszej wizyty:

Piękny pychol w przybliżeniu :loveu:

coś mnie już męczy ta wizyta ;)

Posted

Klementynkaa napisał(a):
a czy Amelka ma juz bannerek? czy coś wieczorem podziubać?

No właśnie nie ma..miałam się tym zająć (czytaj- poszukać osoby na dogo co robi bannerki :lol:) ale coś zamuliłam i jeszcze nic nie działałam w tym temacie:oops:
Jak by to nie był problem to ja bym bardzo była chętna na taki banerek:cool3:

Posted

Marticzko Kochana- tak sie cieszę ze znów dobre wieści - ja nie wkleiłam zdjęc bo nie wyszły "komórką" :angryy:

ale ty zrobiłas wspaniałe i jestes kochna - Amelko :calus:
całuję ciebie i trzymam kciuki- badz dzielan i tak dalej sie trzymaj

Posted

[quote name='ttossa']Marticzko Kochana- tak sie cieszę ze znów dobre wieści - ja nie wkleiłam zdjęc bo nie wyszły "komórką" :angryy:

ale ty zrobiłas wspaniałe i jestes kochna - Amelko :calus:
całuję ciebie i trzymam kciuki- badz dzielan i tak dalej sie trzymaj

jedyne Marticzko uratowane zdjecie w nagrode dla Ciebie za troskę

Posted

Z tematow ciezkich:
Dziewczyny, jutro dostane podliczenie kosztow lecznicy.... juz sie boje.
Sunia dostawala ta droga karme dla cukrzykow - i nie bedzie lekko.
Kto wie jak otworzyc jakies konto na AFN?
Potrzebujemy troche wsparcia...

Z tematow optymistycznych:
Sunia czuje sie lepiej!!
Zaczela przybierac na wadze, dawka insuliny jest zmniejszana, dostaje enzymy i antybiotyk, kropelki do oczu.
UWAGA!!! W piatek mozemy sie przymierzac do odbioru suni.

Przy okazji: test na koty - zero reakcji, zreszta ich nie widzi w zasadzie :-)
Amelka przymila sie do Pani doktor i wszedzie za nia chodzi.. Jest bardzo lagodna i kochana.

Posted

Klementynkaa napisał(a):

to jest bannerek w wymiarach 600x200, pewnie trzeba zmniejszyć żeby wstawić w podpis. pozdrowienia dla Amelki i jej dobrych cioteczek :)

Klementynkaa - bannerek jest super! dzieki !

Posted

Jeśli chodzi o AfN to jesli ktos wpłaci kwotę z podpisem np: AMELKA lub np: dobermanka-AMelka (dopisek piszesz apelując), wtedy konto dla AMelki na AFN otwiera się automatycznie...

Jaki dopisek wymyslicie?

Posted

aisaK napisał(a):
Jeśli chodzi o AfN to jesli ktos wpłaci kwotę z podpisem np: AMELKA lub np: dobermanka-AMelka (dopisek piszesz apelując), wtedy konto dla AMelki na AFN otwiera się automatycznie...

Jaki dopisek wymyslicie?

Aaaa..to nie takie trudne..a ja właśnie napisałam do dziewczyn, które zarządzają afn jak jest procedura, bo nie mam pojęcia:oops: No to ja jutro wpłacam 50 zł chyba z dopiskiem- Dla dobermanki Amelki- bo nie wiem jaki ma być.
Jayo..jakieś propozycje jeśli chodzi o ten dopisek:cool3:

Posted

daga_27 napisał(a):
kiedy przypuszczalnie dziewczynka moze do mnie trafic??

super, ze jej stan sie polepszyl:multi:

Super..super:loveu: Mała ma wyjść prawdopodobnie w czwartek lub w piątek..przywiozę ją ja albo ttossa

Posted

[quote name='martik b']Aaaa..to nie takie trudne..a ja właśnie napisałam do dziewczyn, które zarządzają afn jak jest procedura, bo nie mam pojęcia:oops: No to ja jutro wpłacam 50 zł chyba z dopiskiem- Dla dobermanki Amelki- bo nie wiem jaki ma być.
Jayo..jakieś propozycje jeśli chodzi o ten dopisek:cool3:

Moze taki jak przy naszym bannerku: "Podaruj zycie Amelce" ?

Jakos mi sie spodobal.

Suni trzeba szukac tak naprawde jak najszybciej domu docelowego - ona jest prawie calkiem niewidoma i powinna sie uczyc juz zapachu wlasciwego domu i jego otoczenia...
Nie jest juz mloda.

Aaaa - i jeszcze jedna informacja - w przypadku cukrzycy sterylizacja jest niezwykle wazna!!!! Kazda potencjalna cieczka moze ja znow kompletnie rozregulowac i nie wiadomo jak sie to skonczy...
Jak tylko wydobrzeje i wyniki morfologii beda w normie - trzeba ja natychmiast ciac...