BeataJ Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='ttossa']Na wiosne muszę ruszyc z pawilonem bo jednak to nie jest wyjscie takie mieszkanie u psów :cool3: w domku beda tylko chore , cieczkowe i cięzarne a reszta sruuuuu do siebie :evil_lol: Mieszkanie u psow - dobre :-) Ale stadko masz cudne... Beata Quote
Edyta_D_R Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Tak , cudne okreslenie zgadzam sie z przedmowca ( mieszkanie u psow) , Zeby tylko Ciebie nie wyslalay na zsylke do pawilonu:cool3:;) Ale sunia nabrala ciala, trudno sobie wyobrazic ze jeszcze niedawno tak zle wygladala. P.s. Wchodzilam na molosy , przykro mi z powodu szczeniorkow:-( Quote
ttossa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Edyta_D_R']Tak , cudne okreslenie zgadzam sie z przedmowca ( mieszkanie u psow) , Zeby tylko Ciebie nie wyslalay na zsylke do pawilonu:cool3:;) Ale sunia nabrala ciala, trudno sobie wyobrazic ze jeszcze niedawno tak zle wygladala. P.s. Wchodzilam na molosy , przykro mi z powodu szczeniorkow:-( No tak - nieszczęścia też nas isię imają ,tym bardziej ,że już trzy lata buduję hodowlę i to miały być wreszcie te pierwsze..... no nie dane nam bylo :shake: smuto nam bardzo ...ale może nastepnym razem beda maluszki :oops: Quote
Edyta_D_R Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 N a pewno , ale rzeczywiscie troche wam sie przydazylo w ubieglym roku, Ale zawsze kiedys nadejdzie odmiana losu:) Pozdrawiam Ciebie i zwierzaki:)) Quote
ttossa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 a co słychać u Amelki - proszę.... wszystko ok. Quote
martik b Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 śliczna szczęśliwa grubiutka dama :loveu: po prostu cieszy ten widok oczy i serce .... Quote
ttossa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 martik b napisał(a):śliczna szczęśliwa grubiutka dama :loveu: po prostu cieszy ten widok oczy i serce .... Martusiu a widzisz ,że twoja obrózka juz na końcowych dziurkach :cool3: a poza tym widzisz jej oczy - jakby nie było zacmy ......naprawdę często tak wygladaja - a pamiętasz jakie były mleczne kiedyś? Niestety nie widzi - zal mi jej i chodzi sobie bokami aby reszta bandy nie stratowała jej - no cóż takie już jej biedne życie :oops: Quote
martik b Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 no widzę :) a jak jej ją przywiozłam to obroża jej przez łepek przechodziła...grubas jeden, jeszcze ją zatuczysz i będzie jak mała foczka :lol: właściwie to już prawie jest :eviltong: Quote
jayo Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 az mi sie plakac chce jak sobie ja przypomne.... Tossa, slow nie ma na to. Dziekuje. Quote
martik b Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 długo nie zaglądałam do Amelki ale często o was myślę...buziaki dla Was :calus: Quote
martik b Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 co tam Tossa u was słychać ? jakies zdjęcia dla Ciotki by się przydały Amelkowe ;) i przesyłam spóźnione życzenia świateczne!!! Quote
martik b Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Będę upierdliwa ciotka :razz: jak u Amelci??? Quote
martik b Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 no nie wytrzymam :placz: Tossa gdzie się podziewasz? Quote
Klementynkaa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 juz wiemy :((( zegnaj Amelko... Quote
jayo Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 dostala swoj piekny czas na koniec zycia ... Tossa, dziekuje. Amelio, odpoczywaj ['] Quote
ttossa Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='jayo']dostala swoj piekny czas na koniec zycia ... Tossa, dziekuje. Amelio, odpoczywaj ['] Amelka odeszła 16 września rano o 8. Amelko miałaś takie ciężkie życie , że śmierć choć szybką los ci dał. Bardzo nam Ciebie żal nie mogłam wczesniej pisać , bo nie mogłam uwierzyć planowałam dla niej dom , gdzie tylko Nią się będą zajmować , a Ona ....chyba nie chciała i została na zawsze na "Teczowej Łące Di-Di" Quote
Estera Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Dopiero przeczytałam...tak mi przykro... [*] [*] [*] Amelko dobrze, że na ostatnie chwilę swojego życia miałaś przy sobie ciotkę ttossę. ttossa jesteś wspaniała. Quote
martik b Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 O rany :placz: Amelko kochana :( Biegaj sobie szczęśliwa po tęczowych mostach Maleńka Quote
wobie Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Amelko!!:placz: [*] Bedzie mi Ciebie brakowac Amelko !!! Quote
wobie Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 :placz:dlaczego?!!Amelko tak szybko odeszłaś?!! [*] Ciagle o Tobie mysle i nie moge o Tobie zapomniec!!! Tyle przeszłaś.... Quote
martik b Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Amelko w ten dzień dla Ciebie...Spij spokojnie Quote
Recommended Posts