aisaK Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 tossaa, czy Amelka zostaje u Ciebie na zawsze? Czy nadal szuka domku? Wiem, że jest psem w potrzebie....wiem.... Quote
ttossa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 aisaK napisał(a):tossaa, czy Amelka zostaje u Ciebie na zawsze? Czy nadal szuka domku? Wiem, że jest psem w potrzebie....wiem.... Amelka - oczywiście na zawsze - a co? Dodam,ze Amelka wazy juz nieco ponad 19 kg.:razz: a karma z AFN nadal nie nadchodzi:shake: Quote
wobie Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 No i dług w Klinice nadal jest? Ttossa byłam na Twojej łące i pisałam że kruszynka jet śliczna ale widzie że dogo siada. No to Ładnie brawo Amelcia robi się nam mały pulpecik ale to dobrze musisz jeszcze Amelka trochę nabrać kształtów :loveu: Mała jest śliczna i taka malutka jak mały kociak. Ona pewnie malutko je? i jak ona daje sobie rade wśród takich dużych psów jak tossy? teraz musicie uważać gdzie nogi stawiacie jejuś jaka ona malusienka. Ttossa Ty masz dwa konta na dogo? Quote
aisaK Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ttossa, pytałam się, ponieważ nie wiem czy ją ściagać od nas ze stronki, ale zostawię ją-jako pies w potrzebie...Co o tym sądzisz? Quote
tossaa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 aisaK napisał(a):Ttossa, pytałam się, ponieważ nie wiem czy ją ściagać od nas ze stronki, ale zostawię ją-jako pies w potrzebie...Co o tym sądzisz? zawsze miło bedzie jak karma podjedzie ale reszte to ma u mnie i mozna ja przekierowac na psy w nowych domach ;) Quote
aisaK Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Tak jest!!!!Tam ją właśnie skieruję! I dopiszemy,ze pomoc w opłaceniu długu potrzebna! Quote
ttossa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='aisaK']Tak jest!!!!Tam ją właśnie skieruję! I dopiszemy,ze pomoc w opłaceniu długu potrzebna! Śłuchajcie jak Yajo była u mnie to mówiła,ze zapłaciła rachunek za pobyt w klinice Amelki- wiec nic nie rozumię? Nie wiem z jakich pieniedzy to poszło ? karma dojechała- dziękujemy :multi: Quote
aisaK Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Może coś poknociłam :roll: z tym długiem...Skoro piszecie, że zapłacony. Ale karma ci się przyda... Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ttossa rozumiem, że karma z krakvetu przyszła tak? wszystko się zgadza...o tą karmę chodziło? Quote
Estera Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ttossa wysłałam pw- czy doszło do Ciebie? Jak tak to proszę o odpowiedź :) Quote
martik b Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Tossa to macie nowego domownika widzę, słodziak mikrusek :loveu: Super, że karma z AFN dotarła..Aga Mazury dziękuję :buzi: Quote
Edyta_D_R Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 martik b napisał(a):Tossa to macie nowego domownika widzę, słodziak mikrusek :loveu: Super, że karma z AFN dotarła..Aga Mazury dziękuję :buzi: wszystkie wasze psiaki sa cudowne ( pozwolilam sobie wejsc na łake) Pozdrawiam Amelke Quote
wobie Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 :multi: no to brawo karma jest u Amelci dziękujemy komu trzeba!!! nie wiem dokładnie komu ale dziękujemy bardzo!!!! Quote
ttossa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Estera']ttossa wysłałam pw- czy doszło do Ciebie? Jak tak to proszę o odpowiedź :)[/quot Esterko nic do mnie nie doszło :cool1: Wszystkim dziekujemy za dobre słowa i za wsparcie i to ,ze odwiedzacie nasza stronkę :razz: Quote
Dusza Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 odwiedzamy odwiedzamy i to codziennie tylko rzadko piszę:lol: Pozdrawiam i życzę zdrówka Karina Quote
martik b Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 wobie napisał(a)::multi: no to brawo karma jest u Amelci dziękujemy komu trzeba!!! nie wiem dokładnie komu ale dziękujemy bardzo!!!! Justynka no nie mogę :lol: tak jakoś śmieszny ten wpis...fajnie to napisałaś Amelko ciotka wysyła Ci wielkie buziole Ty nasz już mały grubasku :p Quote
wobie Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 martik b napisałam tak bo pogubiłam się tu tak jak z tą karmą, którą miałyśmy kupić dla Amelki wieć nie chce znów napisać czegoś źle ;) Ściskamy z Dżegierkiem panią (ttossa) i całą Łąkę Di-Di :loveu: ttossa czy Amelkę możemy przypisać do tej rasy: www.manchesterterrier.pl lub nowa www.pies-kot.pl Quote
Estera Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 ttossa- właśnie przelałam Ci pieniązki za bazarek dla Amelci. Dużo tego nie uzbierałam, ale zawsze coś ;) Przelałam 30 zł,daj znać jak dojdzie :loveu: Quote
wobie Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Bóg zapłać!!! Ci Esterko Buziak jeden ale wielki Ci ślę :buzi: Quote
ttossa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Estera']ttossa- właśnie przelałam Ci pieniązki za bazarek dla Amelci. Dużo tego nie uzbierałam, ale zawsze coś ;) Przelałam 30 zł,daj znać jak dojdzie :loveu: Serdeczne dzięki- doszły - kupiłam za to szczykawki w Korze, Dziekuje Martusi - obroże odebrałam, i karma doszła odpowiednia dziekuję AFN :multi: Quote
martik b Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='wobie']martik b napisałam tak bo pogubiłam się tu tak jak z tą karmą, którą miałyśmy kupić dla Amelki wieć nie chce znów napisać czegoś źle ;) Już dobrze..dobrze.. ;) nic już nie mówię, przynajmniej wesoło jest:p Napisał Estera ttossa- właśnie przelałam Ci pieniązki za bazarek dla Amelci. Dużo tego nie uzbierałam, ale zawsze coś ;-) Przelałam 30 zł,daj znać jak dojdzie :loveu: Esterka też Ci ślę big buziole, kochana jesteś, że o Amelci pamiętasz:loveu: Tossa..a chociaż obroża dobra czy za duża nadal, mam nadzieję, że pasować będzie... Quote
Estera Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='ttossa']Serdeczne dzięki- doszły - kupiłam za to szczykawki w Korze, Dziekuje Martusi - obroże odebrałam, i karma doszła odpowiednia dziekuję AFN :multi: ttossa strzykawki, strzykawki :cool3: Takie normalne? Jak tak to mogłaś mówić, ja mam fajnego weta, który mi dał 5 strzykawek jak na swięta do lukru do pierników potrzebowałam :razz: DAŁ mi za darmo... Mogłam załatwić gratisowe :shake: Nie wiem jacy weci pracują w KORZE ale wiem, że ta lecznica słynie ze strasznie wysokich cen..za wszystko :shake: Dzięki dziewczyny za buziaki, slę ode mnie dla wszystkich również :loveu: Żałuję, że tylko tak mogę pomóc :shake: Quote
Estera Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5311927#post5311927 ;) Quote
wobie Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 martik b nie obrażam się no coś Ty :p ale jak Cię spotkam :mad: :wink: Esterko to nie ważne każda pomoc dla Amelki jest dobra :) i pomoc finansowa czy inna dla ttossy Quote
Poker Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 piękny ten wątek o Amelce i ona śliczna.Mamy znalezioną, niewidomą Berę,oczywiście z powodu cukrzycy.Dostaje insulinę i jest coraz lepiej.Tylko juz zdurniałam i nie wiem jaką karmę jej dawać. Była taka chuda jak Amelka.Jutro jest miesiąc jak trafiła pod naszą opiekę i trochę przytyła na kurczaku z ryżem i jarzynami.Czym karmicie Amelkę?.Poradźcie co dawać Berze? Quote
Recommended Posts