andzia69 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 zajebiaszcze te okilice waszego domku:loveu: drewniany z bala - tak? psiunki śliczne - coraz ładniejsze:loveu::loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 ciotka pierwszy albo drugi weekend grudnia mi by pasowal by was nawiedzic ??? co ty na to ??? Quote
dariaopole Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 andzia69 napisał(a):zajebiaszcze te okilice waszego domku:loveu: drewniany z bala - tak? psiunki śliczne - coraz ładniejsze:loveu::loveu::loveu: tak, przyziemie z kamienia, góra z bala :) innego słusznego domu w górach nie widzę ;) w betonowym czułabym się jak w Opolu :p a psiuńki ładniejsze bo chyba szczęśliwsze, pod domem mają swój patykowy raj ;) Quote
Talia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Jakie cudne:loveu: I jakie szczęśliwe. Co za balans na murku:eviltong: Quote
dariaopole Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Krótka opowieść wigilijna. Narrator : Happy W wigilię mieliśmy za zadanie być grzeczni dla Bajki (pudelki babci) w zamian za wigilijne potrawy :) Jak Baja nie patrzyła to Chilli pokazywała jej język:)) chcieliśmy się z nią bawić ale Księżniczka z plebsem się nie zadaje :( Ponieważ byliśmy grzeczni a ja jestem za gruba i za duża i przy stole siedzieć nie mogę, wysłaliśmy z Chillą Jaśka na żebry o chlebek Próbował być Mikołajem.......... ................próbował być reniferem w końcu poprosił o pomoc Chillę Dopiero jak Chilla zaśpiewała "Cichą noc" to udało im się wyżebrać 2 pierogi i śledzia w oleju po wyżerce Jaska zmogło na Sevkowej kanapie Chiila i Baja zasnęły a ja se przed TV piwko żłopałam ;) KONIEC Quote
dariaopole Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 nie ma jak samemu sobie budę wybudować :) codziennie grzanie szarych komórek : a jak już zmorzy sen to każdy ma swoje ulubione miejsce : Quote
Talia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Cudowna fotorelacja :) :loveu: Zakochałam się Quote
dariaopole Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ehhh Ciebie zadowolić !? niemożliwe...........:) Quote
doddy Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ciotka, wstawiasz tak fajne fotki, piękne psy, piękne krajobrazy to chociaż me oko nacieszysz. U nas plucha, szarość i ponurość. Quote
andzia69 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 jaka piękna opowieść wigilijna:loveu:....ech....a pudelek jeszcze żyje?:cool3: Quote
dariaopole Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 andzia69 napisał(a):jaka piękna opowieść wigilijna:loveu:....ech....a pudelek jeszcze żyje?:cool3: żyje żyje, toż to wiecznie na kolanach babci siedziało :) a trojaki twarde nawet jak to to warczało i szczekało to zlewali owce i ignorowali :evil_lol: ciotka - będą wieczorem fajne fotki oj będą ;) Quote
dariaopole Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 mało Wam ? to wrzucam dalej :diabloti: Quote
doddy Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Chilli po prostu CUDNE miny robi na zdjęciach! Jestem nią zauroczona. Jaki diabełek w rzeczywistości, taki i na fotkach. Hepka też piękniusia. A ta fotka Johnego to na kartkę ze śmiesznymi psami się nadaje :) http://www.specarmory.com/zdjeciad/czworaki/DSC_9103%20%5B%5D.jpg Quote
modliszka84 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 http://www.specarmory.com/zdjeciad/czworaki/DSC_9170%20%5B%5D.jpg to jest najlepsze.... ;) Quote
Recommended Posts