Vectra Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 dariaopole napisał(a):taaaa i jeszcze pręgusa brakuje :evil_lol: Było nie kastrować psów :diabloti: sama być sobie wyprodukowała :loveu: :loveu: :evil_lol: Bez urazy ,ale wole jednolite uboarwienia :cool3: a taki blue to mnie się kiedys strasznie marzył :loveu: :loveu: ale mnie już nikt nie zmusi do kolejnego psa :diabloti: :evil_lol: Quote
dariaopole Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 mnie zmuszac nie trzeba :diabloti: aczkolwiek mając juz taką gromadkę + 2 tymczasy to jednak wygrywa zdrowy rozsądek:evil_lol: Quote
Gonitwa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Coś mi się kiedyś o oczy obiło że jakiś czwarty psiak czekał na włączenie do stada-prawda to??? Uwielbiam na nie patrzeć;) Quote
andzia69 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Gonitwa napisał(a):Coś mi się kiedyś o oczy obiło że jakiś czwarty psiak czekał na włączenie do stada-prawda to??? Uwielbiam na nie patrzeć;) 4 to juz dawno jest..ino Sevenke jest w dobrej komitywie tylko z rudą cholerką - rude do rudego ciagnie:evil_lol: Quote
dariaopole Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 dziś mija rok jak Chilli jest u nas !!!! :new-bday::BIG::tort::laola::knajpa::drinking: postaram sie wkleić wieczorkiem nowe fotki dziewczynki!! Quote
dariaopole Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 reszta zdjęć zakochanej pary na wątku Sevena ;) Quote
modliszka84 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 http://www.specarmory.com/sevenchilli/chil6.jpg To zdjęcie mówi wszystko - Rudek we własne osobie :evil_lol: Gratulujemy rocznicy! Jak to szybko zleciało :-o :drink1: Quote
Tengusia Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 to i ja przylaczam sie do gratulacji :grins: moj Bolus tez mial niedawno roczek ;) a fotki z sevenkiem sa przesliczne, tak slodko razem wygladaja :loveu: Quote
andzia69 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Chilka - buziaczki od ciotki:loveu: żyj nam zdrowo i kolorowo:BIG::new-bday::iloveyou: Quote
basiagk Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 No gratulacje z powodu rocznicy!:sweetCyb::BIG:. Widze że wiele z nas ma takie roczniaki:razz:. Daria, Tengusia, ja... Quote
Tengusia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Modliszka ja proponuje zmienic tytul watku na trio + jeden gratis :grins: Quote
Tengusia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 kochane Trio, Chilka jakby troszke spowazniala przynajmniej na fotkach :mdrmed: Quote
Tengusia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 slicznosci z niego i te latki wyglada prawie jak dalmat :eviltong: a gdzie reszta towarzystwa :diabloti: ciotka co ty tak rzadko tu bywasz ??? odwiedzilabys czasem nas i nasza galeryjke tam tak duzo foooooootek jest :diabloti: Quote
dariaopole Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Tengusia napisał(a):slicznosci z niego i te latki wyglada prawie jak dalmat :eviltong: a gdzie reszta towarzystwa :diabloti: ciotka co ty tak rzadko tu bywasz ??? odwiedzilabys czasem nas i nasza galeryjke tam tak duzo foooooootek jest :diabloti: no koniecznie muszę odwiedzić waszą galerię, na dogo wchodzę jedynie by dodać fotki bo najzwyczajniej w świecie nie mam czasu:shake: johnuś był sam na spacerku bo sie robi zgniuśniały więc chciałam mu prrzypomniec jak to mu było za jedynaka. Poza tym dziewczyny zwiewają więc z nimi taka wyprawa na wolności to abstrakcja, a Sevek był nad wodą kilka dni wcześniej ; Quote
andzia69 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Johny-prosiak vel dalmaś - Daria - gdzie takie indywidua się rodzą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts