dariaopole Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 no właśnie nie wiem dziewczyny kto je tak źle wychował :niewiem: na pewno nie ja :diabloti: Quote
andzia69 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Daria- Heputka chyba chiala coś napisać na klawiaturze - moze się chciala zalogowac na dogo!:evil_lol: Uczona psica!!!! a nie niewychowana!!!:eviltong: Quote
mia_mia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 przesłodkie stadko :loveu: az mi sie marzy kolejny morderca w domu.. Quote
dariaopole Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 andzia69 napisał(a):Daria- Heputka chyba chiala coś napisać na klawiaturze - moze się chciala zalogowac na dogo!:evil_lol: Uczona psica!!!! a nie niewychowana!!!:eviltong: no pewnie ,że uczona.Na naszej klasie się już zalogowała :loveu: Quote
ruda76 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Daria a ten Twoj John to chyba taki serdeleczek:eviltong:Ma zbyt mało ruchu czy miseczke o duzej pojemnosci:evil_lol: Quote
dariaopole Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 ruda76 napisał(a):Daria a ten Twoj John to chyba taki serdeleczek:eviltong:Ma zbyt mało ruchu czy miseczke o duzej pojemnosci:evil_lol: zbyt mało ruchu :shake:. Osobiście niestety mam mało czasu by "wybiegiwać" psy. dziewczyny wybiegują się same bo latają po orodzie jak stuknięte, johny zaś nie lubi przebywać na dworze. tym bardziej szaleć, woli leżeć na kanapie i się nie przemęczać. Obecnie trochę go "dietuje" bo spaaślak się zrobił:evil_lol: Quote
Tengusia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Daria ciotka normalnie zla sie robie na ciebie :mad: jak mozesz tak zaniedbac watek mojego ukochanego trio :mad: czy ty widzisz ta date ostatniego wpisu to strasznie dawno bylo :-o Wiec prosze ladnie foteczki, foteczki, foteczki :diabloti: bo inaczej normalnie sama sobie przyjade i porobie fotki :evil_lol: :eviltong: Quote
basiagk Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 No dokładnie! Dziś właśnie się zastanawiałyśmy nad tym co sie dzieje tutaj? Seven skradł uwagę trikolorków. No właśnie to juz nie trikolorki. Jak je teraz nazywać?:question: Quote
dariaopole Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Tengusia napisał(a): Wiec prosze ladnie foteczki, foteczki, foteczki :diabloti: bo inaczej normalnie sama sobie przyjade i porobie fotki :evil_lol: :eviltong: to se przyjedz i porob se te fotki sama :eviltong: :evil_lol: psami teraz zajmuje sie glownie jarek a ze chodzi na spacery na trzy tury to nie ma glowy do robienia fotek, Seven nadal mieszka w przybudowce gdyz poki nie wyzdrowieja mi raczki to nie uda nam sie ich zaznajomic na spokojnie. Chilli i Happy sa niegrzeczne - dzis nam uciekly i lataly po wsi :angryy: Johny steka i marudzi i mam go czasem dosc :diabloti:. Sevenek grzeczny tylko czasem placze bo mu smutno samemu :placz: u mnie jakos leci, wczoraj sie dowiedzialam ze jednego z tych palcow mam dodatkowo zlamanego :-( do tego cos namieszalam w klawiaturze i nie mam polskich znakow :angryy: moze w tygodniu porobie chociazby jakies domowe zdjecia to wkleje choc ostatnio nie mam mocy siedziec przed kompem :shake: Quote
Tengusia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 cioteczka kuruj sie wiec pilnie a my z Basia w przyszlym roku cie odwiedzimy :D co ty na to ??? Quote
dariaopole Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Tengusia napisał(a):cioteczka kuruj sie wiec pilnie a my z Basia w przyszlym roku cie odwiedzimy :D co ty na to ??? a ja na to jak na lato :multi::multi::multi: Quote
basiagk Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Tengusia napisał(a):cioteczka kuruj sie wiec pilnie a my z Basia w przyszlym roku cie odwiedzimy :D co ty na to ??? No właśnie!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gonitwa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 A kto to Sven? bo nie bardzo sie orientuję.... Quote
Tengusia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Gonitwa']A kto to Sven? bo nie bardzo sie orientuję.... a tutaj masz watek Sevenka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9100987#post9100987 :cool3: Quote
Gonitwa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Tengusia']a tutaj masz watek Sevenka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9100987#post9100987 :cool3: Dziękuję;) Quote
andzia69 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 i dalej ni ma zdjeć!!!!:mad::mad::mad: Quote
modliszka84 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 andzia69 napisał(a):i dalej ni ma zdjeć!!!!:mad::mad::mad: chyba trzeba kontrole adopcyjną zrobić :evil_lol::eviltong: Quote
dariaopole Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 nie straszcie malpy bo was poszczuje moimi bestami :diabloti: beda fotki beda.....cierpliwym cza byc !!!!!! Quote
andzia69 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 dariaopole napisał(a):nie straszcie malpy bo was poszczuje moimi bestami :diabloti: no już się boję normalnie:eviltong: Quote
dariaopole Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 andzia69 napisał(a):no już się boję normalnie:eviltong: a paluszki kcesz miec wszysciutkie ??:cool3: :evil_lol: Quote
Tengusia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 alez grozne sie robi w temacie moich trikolorkow :diabloti: Quote
andzia69 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 dariaopole napisał(a):a paluszki kcesz miec wszysciutkie ??:cool3: :evil_lol: ja mam dobrze przyszyte więc mi się nie oderwą:eviltong: Quote
Tengusia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=HkZE7H4tvxc Quote
dariaopole Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='Tengusia']http://www.youtube.com/watch?v=HkZE7H4tvxc widziałam Chiluhe i Sevenka i Bolusia i Zgredzia i Pako i wiele wiele innych :loveu: dzięki Tebgusia:loveu: Quote
Tengusia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 dariaopole napisał(a):widziałam Chiluhe i Sevenka i Bolusia i Zgredzia i Pako i wiele wiele innych :loveu: dzięki Tebgusia:loveu: alez prosze :p szkoda tylko ze fotki mialam tylko z fo bo przez to jakas taka slaba jakosc wyszla :roll: Quote
Recommended Posts