Jump to content
Dogomania

Tricolorowe trio + jeden gratis - u Darii w Opolu!!!

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
Daria- Heputka chyba chiala coś napisać na klawiaturze - moze się chciala zalogowac na dogo!:evil_lol: Uczona psica!!!! a nie niewychowana!!!:eviltong:

no pewnie ,że uczona.Na naszej klasie się już zalogowała :loveu:

Posted

ruda76 napisał(a):
Daria a ten Twoj John to chyba taki serdeleczek:eviltong:Ma zbyt mało ruchu czy miseczke o duzej pojemnosci:evil_lol:

zbyt mało ruchu :shake:. Osobiście niestety mam mało czasu by "wybiegiwać" psy. dziewczyny wybiegują się same bo latają po orodzie jak stuknięte, johny zaś nie lubi przebywać na dworze. tym bardziej szaleć, woli leżeć na kanapie i się nie przemęczać. Obecnie trochę go "dietuje" bo spaaślak się zrobił:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Daria ciotka normalnie zla sie robie na ciebie :mad: jak mozesz tak zaniedbac watek mojego ukochanego trio :mad: czy ty widzisz ta date ostatniego wpisu to strasznie dawno bylo :-o

Wiec prosze ladnie foteczki, foteczki, foteczki :diabloti: bo inaczej normalnie sama sobie przyjade i porobie fotki :evil_lol: :eviltong:

Posted

No dokładnie! Dziś właśnie się zastanawiałyśmy nad tym co sie dzieje tutaj? Seven skradł uwagę trikolorków. No właśnie to juz nie trikolorki. Jak je teraz nazywać?:question:

Posted

Tengusia napisał(a):

Wiec prosze ladnie foteczki, foteczki, foteczki :diabloti: bo inaczej normalnie sama sobie przyjade i porobie fotki :evil_lol: :eviltong:

to se przyjedz i porob se te fotki sama :eviltong: :evil_lol:

psami teraz zajmuje sie glownie jarek a ze chodzi na spacery na trzy tury to nie ma glowy do robienia fotek, Seven nadal mieszka w przybudowce gdyz poki nie wyzdrowieja mi raczki to nie uda nam sie ich zaznajomic na spokojnie.
Chilli i Happy sa niegrzeczne - dzis nam uciekly i lataly po wsi :angryy:
Johny steka i marudzi i mam go czasem dosc :diabloti:. Sevenek grzeczny tylko czasem placze bo mu smutno samemu :placz:
u mnie jakos leci, wczoraj sie dowiedzialam ze jednego z tych palcow mam dodatkowo zlamanego :-( do tego cos namieszalam w klawiaturze i nie mam polskich znakow :angryy: moze w tygodniu porobie chociazby jakies domowe zdjecia to wkleje choc ostatnio nie mam mocy siedziec przed kompem :shake:

Posted

dariaopole napisał(a):
widziałam Chiluhe i Sevenka i Bolusia i Zgredzia i Pako i wiele wiele innych :loveu:
dzięki Tebgusia:loveu:

alez prosze :p szkoda tylko ze fotki mialam tylko z fo bo przez to jakas taka slaba jakosc wyszla :roll: