andzia69 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Vectra napisał(a):wpisuje się do klubu głuchy psów :dibloti: moja Lalunia ma problemy ze słuchem na dużych otwartych przestrzeniach , natomiast w domu jej słuch się wyostrza na maxa , nad słuch jak idzie sąsiad i Lalka zaczyna drzeć ryja :mad: Moja Manka też drze ryja jak ktoś za drzwiami zaszeleści...ale ona jest glucha jak pien w porownaniu do Zgredka - ciemno wszędzie glucho wszędzie (noc), a ten bydlak coś uslyszy i drze się tak, że szyby drżą ( nie wspomnę o sąsiadach z gory, ktorzy "uwielbiają" inaczej moje psy:angryy:) a my dostajemy prawie zawalu:mad: Quote
Vectra Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 ale ja nie mieszkam w bloku i nikt mi nie łazi za drzwiami ino za płotem , kilka metrów od domu :evilbat: ale z sąsiadami to wiem co czujesz .. jak wynajmowałam mieszkanie , miałam dwa psy i kochających nas sąsiadów :diabloti: jak tylko który pies pogalopował po mieszkaniu zaraz miałam "puk puk" i krzywy ryj za drzwiami - znowu psy hałasują .. a naj jak chcieli nas podsłuchiwać pod drzwiami , moja Lalunia mało drzwi wtedy nie wywaliła - jak wyczuła :evil_lol: więc ja człowiek niezwykle kulturalny , otworzyłam drzwi , trzymałam za fraki warczącą lale i zaprosiłam sąsiadów do środka , co by słuchali na miejscu , bo na klatce tak zimno i nieprzyjemnie. Moja Lala ma niesamowity dar wyczuwania ludzkich kreatur , tak to pies bardzo przyjazny , mizia sie łasi , ale złego człowieka moment wyczuwa i tym sposobem pożegnaliśmy niektórych znajomych :diabloti: Quote
dariaopole Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Vectra : u mnie jest to samo w domu to co chwila drą ryja głównie Happy a że obok budowa to ciągle coś ktoś tłucze, wali itd. więc Happy się wkurza, wtedy wturuje jej małolata Chilli. Johnek to dziadzio pumpernikiel , jemu na głowę siądziesz a on nie zaczai :evil_lol: a jak juz ktoś zapuka do drzwi to leci szybciorem się przywitać i piszczy jak mu nie pozwolę zobaczyć gościa :diabloti: Happy na początku jest mniej gościnna. Na dworze nadal udają głuchych :mad: Tengusia : Happy się nie załapała do zdjęcia bo za nim Jarek wyciągnął aparat to ona już gdzieś czmychnęła:lol: Quote
Tengusia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Na szczescie moi sasiedzi sa wyrozumiali, az czasem dziwie sie ze nie reaguja na harce moich pociech, a nie powiem jak stadko sie rozbryka to ladnie musi dudnic sasiadki sufit :-o co do szczekania to szczekaja zawsze, wszedzie i na wszystko :diabloti: :mad: Quote
basiagk Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ja mieszkam w bloku i gdy tylko ktoś za puka albo zadzwoni moje psiury lecą z hukiem i krzykiem do drzwi.Robi to takie wrażenie, że interesanci rezygnują z wizyty. Ale ogólnie nie są bardzo krzykliwe. Jedynie na hasło 'kici kici" lub "piesek" dostają wrzeszczącego amoku. Ps .Dziadzio Pumpernikiel jest SŁODKI!!!!! Quote
dariaopole Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Johny na wakacjach zaprzyjaźniał sie z krową - Kaśką :) Quote
Tengusia Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Daria jak zawsze superasne fotki :loveu: Quote
Gonitwa Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Świetne! Popieram i nieśmiało proszę o więcej..... Quote
basiagk Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Ja tez dziękuję bo trikolorki są bezbłędne!!! Quote
andzia69 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Daria - czy ja dobrze widzę???? czy to na ciebie cobys więcej psich nieszczęsć nie znosila???:evil_lol: to chyba zmowa 2 facetow!!!:diabloti: Quote
basiagk Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 andzia69 napisał(a):Daria - czy ja dobrze widzę???? czy to na ciebie cobys więcej psich nieszczęsć nie znosila???:evil_lol: to chyba zmowa 2 facetow!!!:diabloti: Ja to nawet bałam się o to spytac:eviltong: Quote
dariaopole Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 no co wy dziewczyny, u mnie to standardowy element wystroju domu, dobrze,że obiektyw nie był szerokokątny bo by się reszta znalazła do tej amunicji :diabloti: a moje chłopaki to krzywdy nikomu nie zrobią. Bronią tylko swych kobiet w domu :evil_lol: Quote
basiagk Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Boziu jakie one słodkie!:loveu::loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Chili na stole hihi extra :loveu: ech Daria coz moge nowego powiedziec ... boskie te twoje psiska i juz :D Quote
andzia69 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 słodziutkie niuniaśki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dariaopole Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Tengusia napisał(a):Chili na stole hihi extra :loveu: ech Daria coz moge nowego powiedziec ... boskie te twoje psiska i juz :D Tengusia ona włazi na wszystkie stoły, w kuchni też !!! a na tym jarek ją ostatnio złapał jak spała :diabloti: :crazyeye: Quote
dariaopole Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Heputka też nauczyła się włazić na stół :mad: : Quote
Tengusia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 ja poprostu pekne ze smiechu i zachwytu przy twoim trio Daria :megagrin::turn-l::laugh2_2::jumpie: Quote
modliszka84 Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 ekhm..Daria jakieś te Twoje psy takie...:hmmmm: niewychowane :roflt: kto to widział żeby psy po stołach łaziły :scared: Quote
Recommended Posts