Jump to content
Dogomania

Tricolorowe trio + jeden gratis - u Darii w Opolu!!!

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
wpisuje się do klubu głuchy psów :dibloti: moja Lalunia ma problemy ze słuchem na dużych otwartych przestrzeniach , natomiast w domu jej słuch się wyostrza na maxa , nad słuch jak idzie sąsiad i Lalka zaczyna drzeć ryja :mad:

Moja Manka też drze ryja jak ktoś za drzwiami zaszeleści...ale ona jest glucha jak pien w porownaniu do Zgredka - ciemno wszędzie glucho wszędzie (noc), a ten bydlak coś uslyszy i drze się tak, że szyby drżą ( nie wspomnę o sąsiadach z gory, ktorzy "uwielbiają" inaczej moje psy:angryy:) a my dostajemy prawie zawalu:mad:

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale ja nie mieszkam w bloku i nikt mi nie łazi za drzwiami ino za płotem , kilka metrów od domu :evilbat:

ale z sąsiadami to wiem co czujesz .. jak wynajmowałam mieszkanie , miałam dwa psy i kochających nas sąsiadów :diabloti: jak tylko który pies pogalopował po mieszkaniu zaraz miałam "puk puk" i krzywy ryj za drzwiami - znowu psy hałasują .. a naj jak chcieli nas podsłuchiwać pod drzwiami , moja Lalunia mało drzwi wtedy nie wywaliła - jak wyczuła :evil_lol: więc ja człowiek niezwykle kulturalny , otworzyłam drzwi , trzymałam za fraki warczącą lale i zaprosiłam sąsiadów do środka , co by słuchali na miejscu , bo na klatce tak zimno i nieprzyjemnie.

Moja Lala ma niesamowity dar wyczuwania ludzkich kreatur , tak to pies bardzo przyjazny , mizia sie łasi , ale złego człowieka moment wyczuwa i tym sposobem pożegnaliśmy niektórych znajomych :diabloti:

Posted

Vectra : u mnie jest to samo w domu to co chwila drą ryja głównie Happy a że obok budowa to ciągle coś ktoś tłucze, wali itd. więc Happy się wkurza, wtedy wturuje jej małolata Chilli. Johnek to dziadzio pumpernikiel , jemu na głowę siądziesz a on nie zaczai :evil_lol: a jak juz ktoś zapuka do drzwi to leci szybciorem się przywitać i piszczy jak mu nie pozwolę zobaczyć gościa :diabloti: Happy na początku jest mniej gościnna.
Na dworze nadal udają głuchych :mad:

Tengusia : Happy się nie załapała do zdjęcia bo za nim Jarek wyciągnął aparat to ona już gdzieś czmychnęła:lol:

Posted

Na szczescie moi sasiedzi sa wyrozumiali, az czasem dziwie sie ze nie reaguja na harce moich pociech, a nie powiem jak stadko sie rozbryka to ladnie musi dudnic sasiadki sufit :-o co do szczekania to szczekaja zawsze, wszedzie i na wszystko :diabloti: :mad:

Posted

Ja mieszkam w bloku i gdy tylko ktoś za puka albo zadzwoni moje psiury lecą z hukiem i krzykiem do drzwi.Robi to takie wrażenie, że interesanci rezygnują z wizyty. Ale ogólnie nie są bardzo krzykliwe. Jedynie na hasło 'kici kici" lub "piesek" dostają wrzeszczącego amoku.

Ps .Dziadzio Pumpernikiel jest SŁODKI!!!!!

• 2 weeks later...
Posted

andzia69 napisał(a):
Daria - czy ja dobrze widzę???? czy to na ciebie cobys więcej psich nieszczęsć nie znosila???:evil_lol: to chyba zmowa 2 facetow!!!:diabloti:

Ja to nawet bałam się o to spytac:eviltong:

Posted

no co wy dziewczyny, u mnie to standardowy element wystroju domu, dobrze,że obiektyw nie był szerokokątny bo by się reszta znalazła do tej amunicji :diabloti:
a moje chłopaki to krzywdy nikomu nie zrobią. Bronią tylko swych kobiet w domu :evil_lol:

Posted

Tengusia napisał(a):
Chili na stole hihi extra :loveu: ech Daria coz moge nowego powiedziec ... boskie te twoje psiska i juz :D

Tengusia ona włazi na wszystkie stoły, w kuchni też !!! a na tym jarek ją ostatnio złapał jak spała :diabloti: :crazyeye: