Jump to content
Dogomania

Tricolorowe trio + jeden gratis - u Darii w Opolu!!!

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ogólnie to one się kochają choc Happy ma czasem focha i kogos nie lubi. Od kilku dni nie lubi Johnego i nie pozwala mu np. wejśc do kuchni lub warczy na niego jak ja przygotowuje im jeść. Franca jedna.Ostatnio ja obraziłam się na nią więc trochę złagodniała i jak widać na zdjęciach, pozwoliła Johnemu ze sobą leżec na jednej kanapie:evil_lol:
za to strasznie skumplowała się z Chilli, razem szaleją, mają głupie pomysły i wylizują się nawzajem ;)

Posted

andzia69 napisał(a):
dlaczego moje się tak nie kochają:placz::placz::placz:

bo kochane cioteczki, ja moje potwory straszę, że jak nie będą dla siebie miłe to pójdę do schroniska i wymienię ktoregoś na nowy model :evil_lol:

jak widać działa :diabloti:

Posted

dariaopole napisał(a):
bo kochane cioteczki, ja moje potwory straszę, że jak nie będą dla siebie miłe to pójdę do schroniska i wymienię ktoregoś na nowy model :evil_lol:

jak widać działa :diabloti:

na moje to chyba nic nie dziala, wogole to sie kochaja i strasznie sie ciesza jak np jedno pojdzie na spacerek a drugie zostaje w domciu, skacza i liza sie po mordkach ... tia i tu doskonaly przyklad na to ze kto sie czubi ten sie lubi, bo lizanie szybko przeradza sie w podszczypywanie, a potem to juz zabawa sie rozkreca :diabloti: tylko zal mi sasiadow jak nagle 30kg i 20kg psiaki zaczynaja skakac i biegac jak szalone :eviltong: ... a jak spia to przytulaja sie do mnie, a czasem na mnie bo kazde chce byc blizej panci :crazyeye:a tak to spia obok ale nie tak slodko jak twoje Daria :roll:

Posted

dariaopole napisał(a):
zapraszam zapraszam , przy gościach to Johny dopiero pokazuje co potrafi, po 5 minutach miała bys go dość :diabloti:

Mialam przyjemnosc poznac Johnego osobiscie, niesamowity jest ten psiak on doslownie biega po scianach :crazyeye: przy Johnym to moje psiaki przypominaja leniwce :eviltong:

Posted

Gonitwa napisał(a):
..

Ale czemu masz karać nas brakiem zdjęć?

o tym nie pomyślałam :oops: :cool1: :ices_bla:

ale z tej złości to nie mam ochoty cykać im tych fotek, muszę trochę ochłonąć bo coś nerwowa za bardzo jestem :diabloti:

Posted

dariaopole napisał(a):
zdjęc trikolorków na razie nie będzie bo jestem na nie zła i obrażona. Ogłuchły małpy jedne i w ogóle sie mnie nie słuchają :angryy: :mad:

Moj Bolus tez czasem udaje ze nie slyszy :evil_lol: a Faza nawet zaczela sie sluchac ale czasem trzeba ja skarcic glosem bo tez mala lobuziara udaje ze jak wydzieram sie Faza do mnie to wcale nie o nia chodzi :mad:

Posted

Tengusia napisał(a):
Moj Bolus tez czasem udaje ze nie slyszy :evil_lol: a Faza nawet zaczela sie sluchac ale czasem trzeba ja skarcic glosem bo tez mala lobuziara udaje ze jak wydzieram sie Faza do mnie to wcale nie o nia chodzi :mad:

ale tak mnie to zaczęło drażnić jak nie wiem. Każde wyjście na spacer lub chociażby wypuszczenie a potem wpuszczenie psów do domu to istny cyrk, każdy rozbiega się w inną stronę i udaję głuchego a ja latam w papciach po podwórku. ostatnio johny uciekł obok do sąsiada na budowę a ja za nim w papciach i piżamie , zatrzymał się pod samą budową żeby mnie robotnicy w takim stanie chyba zobaczyli i wszyscy się na mnie jakos dziwacznie patrzyli bo najpierw obserwowali jak ganiam za nim po ulicy :evil_lol:

Posted

dariaopole napisał(a):
ale tak mnie to zaczęło drażnić jak nie wiem. Każde wyjście na spacer lub chociażby wypuszczenie a potem wpuszczenie psów do domu to istny cyrk, każdy rozbiega się w inną stronę i udaję głuchego a ja latam w papciach po podwórku. ostatnio johny uciekł obok do sąsiada na budowę a ja za nim w papciach i piżamie , zatrzymał się pod samą budową żeby mnie robotnicy w takim stanie chyba zobaczyli i wszyscy się na mnie jakos dziwacznie patrzyli bo najpierw obserwowali jak ganiam za nim po ulicy :evil_lol:

to rzeczywiscie masz sie wesolo a i robotnicy maja urozmaicenie :evil_lol: :diabloti: :p ;) :eviltong: :cool1:

Posted

wpisuje się do klubu głuchy psów :dibloti: moja Lalunia ma problemy ze słuchem na dużych otwartych przestrzeniach , natomiast w domu jej słuch się wyostrza na maxa , nad słuch jak idzie sąsiad i Lalka zaczyna drzeć ryja :mad: