dariaopole Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 skotłowane trikolorki na swojej brudnej kanapie :oops: : Quote
andzia69 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 dlaczego moje się tak nie kochają:placz::placz::placz: Quote
dariaopole Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ogólnie to one się kochają choc Happy ma czasem focha i kogos nie lubi. Od kilku dni nie lubi Johnego i nie pozwala mu np. wejśc do kuchni lub warczy na niego jak ja przygotowuje im jeść. Franca jedna.Ostatnio ja obraziłam się na nią więc trochę złagodniała i jak widać na zdjęciach, pozwoliła Johnemu ze sobą leżec na jednej kanapie:evil_lol: za to strasznie skumplowała się z Chilli, razem szaleją, mają głupie pomysły i wylizują się nawzajem ;) Quote
Vectra Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 andzia69 napisał(a):dlaczego moje się tak nie kochają:placz::placz::placz: i moje :placz: :diabloti: Quote
dariaopole Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 andzia69 napisał(a):dlaczego moje się tak nie kochają:placz::placz::placz: bo kochane cioteczki, ja moje potwory straszę, że jak nie będą dla siebie miłe to pójdę do schroniska i wymienię ktoregoś na nowy model :evil_lol: jak widać działa :diabloti: Quote
Tengusia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 dariaopole napisał(a):bo kochane cioteczki, ja moje potwory straszę, że jak nie będą dla siebie miłe to pójdę do schroniska i wymienię ktoregoś na nowy model :evil_lol: jak widać działa :diabloti: na moje to chyba nic nie dziala, wogole to sie kochaja i strasznie sie ciesza jak np jedno pojdzie na spacerek a drugie zostaje w domciu, skacza i liza sie po mordkach ... tia i tu doskonaly przyklad na to ze kto sie czubi ten sie lubi, bo lizanie szybko przeradza sie w podszczypywanie, a potem to juz zabawa sie rozkreca :diabloti: tylko zal mi sasiadow jak nagle 30kg i 20kg psiaki zaczynaja skakac i biegac jak szalone :eviltong: ... a jak spia to przytulaja sie do mnie, a czasem na mnie bo kazde chce byc blizej panci :crazyeye:a tak to spia obok ale nie tak slodko jak twoje Daria :roll: Quote
dariaopole Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Gonitwa napisał(a):Ale się rozkłada- jak żaba;) i wykonuje szalone patatajki :evil_lol: Quote
dariaopole Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Gonitwa napisał(a):Aaaa chciałabym to zobaczyć! zapraszam zapraszam , przy gościach to Johny dopiero pokazuje co potrafi, po 5 minutach miała bys go dość :diabloti: Quote
Gonitwa Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Oj uwierz że nie;) Może kiedyś wpadnę, póki co jest to niemożliwe... Quote
Tengusia Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 dariaopole napisał(a):zapraszam zapraszam , przy gościach to Johny dopiero pokazuje co potrafi, po 5 minutach miała bys go dość :diabloti: Mialam przyjemnosc poznac Johnego osobiscie, niesamowity jest ten psiak on doslownie biega po scianach :crazyeye: przy Johnym to moje psiaki przypominaja leniwce :eviltong: Quote
dariaopole Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 zdjęc trikolorków na razie nie będzie bo jestem na nie zła i obrażona. Ogłuchły małpy jedne i w ogóle sie mnie nie słuchają :angryy: :mad: Quote
Gonitwa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ooo to chyba choroba zaraźliwa jakaś- Orient też ogłuchł.. Ale czemu masz karać nas brakiem zdjęć? Quote
dariaopole Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Gonitwa napisał(a):.. Ale czemu masz karać nas brakiem zdjęć? o tym nie pomyślałam :oops: :cool1: :ices_bla: ale z tej złości to nie mam ochoty cykać im tych fotek, muszę trochę ochłonąć bo coś nerwowa za bardzo jestem :diabloti: Quote
Tengusia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 dariaopole napisał(a):zdjęc trikolorków na razie nie będzie bo jestem na nie zła i obrażona. Ogłuchły małpy jedne i w ogóle sie mnie nie słuchają :angryy: :mad: Moj Bolus tez czasem udaje ze nie slyszy :evil_lol: a Faza nawet zaczela sie sluchac ale czasem trzeba ja skarcic glosem bo tez mala lobuziara udaje ze jak wydzieram sie Faza do mnie to wcale nie o nia chodzi :mad: Quote
dariaopole Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Tengusia napisał(a):Moj Bolus tez czasem udaje ze nie slyszy :evil_lol: a Faza nawet zaczela sie sluchac ale czasem trzeba ja skarcic glosem bo tez mala lobuziara udaje ze jak wydzieram sie Faza do mnie to wcale nie o nia chodzi :mad: ale tak mnie to zaczęło drażnić jak nie wiem. Każde wyjście na spacer lub chociażby wypuszczenie a potem wpuszczenie psów do domu to istny cyrk, każdy rozbiega się w inną stronę i udaję głuchego a ja latam w papciach po podwórku. ostatnio johny uciekł obok do sąsiada na budowę a ja za nim w papciach i piżamie , zatrzymał się pod samą budową żeby mnie robotnicy w takim stanie chyba zobaczyli i wszyscy się na mnie jakos dziwacznie patrzyli bo najpierw obserwowali jak ganiam za nim po ulicy :evil_lol: Quote
Tengusia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 dariaopole napisał(a):ale tak mnie to zaczęło drażnić jak nie wiem. Każde wyjście na spacer lub chociażby wypuszczenie a potem wpuszczenie psów do domu to istny cyrk, każdy rozbiega się w inną stronę i udaję głuchego a ja latam w papciach po podwórku. ostatnio johny uciekł obok do sąsiada na budowę a ja za nim w papciach i piżamie , zatrzymał się pod samą budową żeby mnie robotnicy w takim stanie chyba zobaczyli i wszyscy się na mnie jakos dziwacznie patrzyli bo najpierw obserwowali jak ganiam za nim po ulicy :evil_lol: to rzeczywiscie masz sie wesolo a i robotnicy maja urozmaicenie :evil_lol: :diabloti: :p ;) :eviltong: :cool1: Quote
dariaopole Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 dziadzio pumpernikiel : chilli i jej pozycja siedząca : Quote
Tengusia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Taka duza sie wydaje na tej fotce :loveu: A gdzie Happy ??? Quote
Vectra Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 wpisuje się do klubu głuchy psów :dibloti: moja Lalunia ma problemy ze słuchem na dużych otwartych przestrzeniach , natomiast w domu jej słuch się wyostrza na maxa , nad słuch jak idzie sąsiad i Lalka zaczyna drzeć ryja :mad: Quote
Recommended Posts