Kiłi Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 :multi: :multi: DZIEEEEEEEEEEEEEEEEEŃDOBEREK!!!:multi: :multi: Quote
drzalka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 jejku supcio.. on jesy taki piekny.. wreszcie załozylas mu galerie.. bedziemy was czesto odwiedzac.... super :D:loveu: :multi: :multi: :loveu: Quote
e.v.a Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 madzia i medor napisał(a):A Ewka się czepia :niedowia:Zazdrosna jest ;) :evil_lol: Ja się jeszcze nie zaczęłam lansować:shake: Dopiero zacznę:evilbat: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Pysia napisał(a):Jezu :mdleje:To tu są jakieś gaduły ? :crazyeye: a sa sa :eviltong: :eviltong: :eviltong: czesc i czołem gaduły z rosołem :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Madziu witaj! :multi: Wzrok mnie nie mylił i trafiłam własnie do Was :loveu: Miło wrescie zobaczyc tego słynnego Medorka :multi: Słodziutki :buzi: Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 aaaaaaaaahhh przystojniaaakuuu :loveu::loveu::loveu::loveu: Hejciaaaa !!! :multi::multi::multi: Quote
madziasto4 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dzień dobry, witamy w niedzielę :lol: Co słychać w Prima aprilis? Jakieś udane żarty na koncie? :lol: Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Kiłi']:multi: DZIEEEEEEEEEEEEEEEEEŃDOBEREK!!!:multi: :hand: [quote name='drzalka']jejku supcio.. on jesy taki piekny.. wreszcie załozylas mu galerie.. bedziemy was czesto odwiedzac.... super :D:loveu: :multi: :loveu: A witamy i zapraszamy :multi: [quote name='evaxon']:eviltong: czesc i czołem gaduły z rosołem :eviltong: Hej Ewko - marchewko:loveu: [quote name='g_o_n_i_a']Madziu witaj! :multi: Wzrok mnie nie mylił i trafiłam własnie do Was :loveu: Miło wrescie zobaczyc tego słynnego Medorka :multi: Słodziutki :buzi: Gonia dziękujemy i witamy :hand: [quote name='Aga K']aaaaaaaaahhh przystojniaaakuuu :loveu::loveu::loveu: Hejciaaaa !!! :multi: Bry, bry:p :p :p [quote name='madziasto4']Dzień dobry, witamy w niedzielę :lol: Co słychać w Prima aprilis? Jakieś udane żarty na koncie? :lol: :hand: Narazie to wszyscy mnie nabierają:nonono2: , bo ja ciągle zapomina, że dziś Prima Aprilis:evil_lol: Zaraz będą świeżutkie foteczki ze spacerku :multi: Quote
drzalka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 a to czkema z niecierpliwoscią :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ja tys :loveu::loveu::loveu::loveu: Magda to z jakiego miasta jezdyś ? ;) Quote
agbar Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 no to w koncu dotarlam...cieszysz sie?:diabloti: na pewno sie cieszysz:evil_lol: Nareszcie zobaczylam tego twojego faflunka - przefajny... super ze masz galery tfu,blogaska ...bede sie miala gdzie lansowac:diabloti: Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Aga K'] Magda to z jakiego miasta jezdyś ? Ze złotego;) (Złotoryja) Zimno, wychodzę;) ,,Nio cio??":razz: Kazała pozować:nonono2: Coś co tygryski lubią najbardziej:razz: A tu zaatakowałem tego potffora, który ciągle świeci mi po oczach:crazyeye: Chyba się wystraszył, bo od razu się wycofał:cool1: A tu pobiegłem się przywitać z moją koleżanką spanielką - maniaczką patyczków:p Wybrała jednak towarzystwo patyczków, więc się obraziłem i znalazłem sobie swojego towarzysza;) Tu pobiegłem się pochwalić piłeczką:eviltong: I z powrotem do mamci:p Musiałem się prosić o własną piłeczkę:crazyeye: :shake: Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 No i już w domciu:p Wygłupy, to moja specjalność:p Wampirek:shock: Uff, skończyłam :grins: Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='dealer']no to w koncu dotarlam...cieszysz sie?:diabloti: na pewno sie cieszysz:evil_lol: Nareszcie zobaczylam tego twojego faflunka - przefajny... super ze masz galery tfu,blogaska ...bede sie miala gdzie lansowac:diabloti: Peno, że się cieszem:multi: :multi: A myślałaś, że co powiem/napiszę:razz: :diabloti: Quote
agbar Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 madzia i medor napisał(a):Peno, że się cieszem:multi: :multi: A myślałaś, że co powiem/napiszę:razz: :diabloti: no to jak sie cieszysz to mam niespodziewanke:) zalegle foty z wczora z wieczora dalam:) no to sie polansowalam:) Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Jezuuuuuu !!!!!!! Powtórxze sie i niektórzy mają mnie już pewnie dlatego dość KOCHAM TE FAFLUCIEEEE !!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
DORRAG Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Jaki On jest piękny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Proszę dać buzi w ten wampirkowy pyszczek:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='dealer']no to jak sie cieszysz to mam niespodziewanke:) zalegle foty z wczora z wieczora dalam:) no to sie polansowalam:) Ha potrafię zaskakiwać:razz: :razz: :razz: Lecem zobaczyć:eviltong: [quote name='Aga K']Jezuuuuuu !!!!!!! Powtórxze sie i niektórzy mają mnie już pewnie dlatego dość KOCHAM TE FAFLUCIEEEE !!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Bo ich się nie da nie kochać:loveu: Trzeba sobie po prostu takiego sprawić:loveu: :cool3: :cool3: [quote name='DORRAG'] Jaki On jest piękny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Proszę dać buzi w ten wampirkowy pyszczek:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Dziękujemy, buziola zaraz przekarzę:p Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 madzia i medor napisał(a):Ha potrafię zaskakiwać:razz: :razz: :razz: Lecem zobaczyć:eviltong: Bo ich się nie da nie kochać:loveu: Trzeba sobie po prostu takiego sprawić:loveu: :cool3: :cool3: moja mama ich nie kocha - kocha, ale takie 2-5 miesięczne - reszta już odpada :angryy::angryy::angryy: a żeby to było takie proste :placz::placz::placz: Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Aga K napisał(a):moja mama ich nie kocha - kocha, ale takie 2-5 miesięczne - reszta już odpada :angryy::angryy::angryy: a żeby to było takie proste :placz::placz::placz: A myślisz, że moja mama się godziła na drugiego psa w domu:crazyeye: :roflt: :roflt: Nic bardziej błędnego8-) Medor to prezent na Dzień Matki:grins: A u mnie za oknem świątecznie i zimowo:p Jest śnieg, sanie, choinki, Mikołaj i ogromny księżyc:cool3: :cool3: Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Aga K napisał(a):Magda masz gg ? cosik ci napisze :P 6990186 10 znaków Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Aga K napisał(a):dziękuje :):):) :p (10 znaków:angryy: ) Quote
Pysia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 madzia i medor napisał(a):A myślisz, że moja mama się godziła na drugiego psa w domu:crazyeye: :roflt: :roflt: Nic bardziej błędnego8-) Medor to prezent na Dzień Matki:grins: A u mnie za oknem świątecznie i zimowo:p Jest śnieg, sanie, choinki, Mikołaj i ogromny księżyc:cool3: :cool3: U mnie drugi znalazł się przypadkiem :evil_lol: Madzia weź przestań pić bo masz już omamy :mad: Tylko dlaczego zamiast białych myszek widzisz śnieg ? :crazyeye::cool1: Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 u mnie boks też pewnie znajdzie sie przypadkiem - przypadków - bo go poprostu przyniose do domu i mama nie będzie miała zbyt dużo do gadania. ZNam j ą, wiem, że na początku będzie sie opierać i mi wymawiać, ale potyem pokocha psiuna - miałam już taką sytuacje ;) aha, ale śnieg przecie tys bioły ;) Quote
Recommended Posts