Helga&Ares Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Cześć Medorkowa nie aż tak miłościowa:loveu: Quote
Medorowa Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Kiłi napisał(a):Za trzecim razem zdasz na pewno:razz: Tylko jeszcze największy stres przed Tobą:diabloti: Wsiąść samej do auta już z prawkiem, bez instruktora:diabloti: Ja jeszcze się przełamuje, żeby pojechać do centrum autkiem:evil_lol: Hi hi, a myślałam, że zdam szybciej, bo ponoć głupi ma szczęście:hmmmm::hmmmm: Na pewno jest "strasznie' na początku... ale... ja znam siebie i wiem, ze będę śmigać:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Alicja napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: ;) Helga&Ares napisał(a):Cześć Medorkowa nie aż tak miłościowa:loveu: :multi:wItAnKo:multi: Quote
Paulina. Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Hej Madziula ! :loveu: Co do jazdy, pochwalę się - umiem jechac do przodu :B-fly: Quote
Kiłi Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Medorowa napisał(a):Hi hi, a myślałam, że zdam szybciej, bo ponoć głupi ma szczęście:hmmmm::hmmmm: Na pewno jest "strasznie' na początku... ale... ja znam siebie i wiem, ze będę śmigać:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Też myślałam, że będe śmigać:evil_lol: U mnie najgorsze jest skręcanie, ostanio wyjeżdżając z uliczki, tak się zapatrzyłam czy nic nie jedzie, że zapomniałam skręcać, obudziłam się mało nie wjeżdżając w auto, no i z prędkością u mnie nie teges tam gdzie 50, ja 80 jade:evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Paulinaaa napisał(a):Hej Madziula ! :loveu: Co do jazdy, pochwalę się - umiem jechac do przodu :B-fly: :klacz::klacz::klacz: Ha ha, to i tak dobrze, bo ja kiedyś jechałam po polu samochodem mojego eks, no i był zakręt w prawo... :roll:, :roll:... był też zakręt w lewo, a między tymi dwoma zakrętami była górka:roll::roll:Zgadnijcie gdzie pojechała Madzia:evil_lol: Tak, prosto:B-fly: Ha ha ha ha, stracił wtedy tablicę rejestracyjną, no i "troszkę" mu się samochód porysował:diabloti::cool1::cool1::cool1: Quote
Medorowa Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Kiłi napisał(a):Też myślałam, że będe śmigać:evil_lol: U mnie najgorsze jest skręcanie, ostanio wyjeżdżając z uliczki, tak się zapatrzyłam czy nic nie jedzie, że zapomniałam skręcać, obudziłam się mało nie wjeżdżając w auto, no i z prędkością u mnie nie teges tam gdzie 50, ja 80 jade:evil_lol: Ty łobuzie:nono::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kiłi Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Medorowa napisał(a)::klacz::klacz::klacz: Ha ha, to i tak dobrze, bo ja kiedyś jechałam po polu samochodem mojego eks, no i był zakręt w prawo... :roll:, :roll:... był też zakręt w lewo, a między tymi dwoma zakrętami była górka:roll::roll:Zgadnijcie gdzie pojechała Madzia:evil_lol: Tak, prosto:B-fly: Ha ha ha ha, stracił wtedy tablicę rejestracyjną, no i "troszkę" mu się samochód porysował:diabloti::cool1::cool1::cool1: Medorowa napisał(a):Ty łobuzie:nono::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I kto to mówi:diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Kiłi napisał(a):I kto to mówi:diabloti::diabloti: No jak to kto:loveu::loveu: JA:loveu: :diabloti: Dobra, ja se uciekom na piffko, piff kilka:hmmmm::hmmmm: Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Medorowa']:klacz::klacz::klacz: Ha ha, to i tak dobrze, bo ja kiedyś jechałam po polu samochodem mojego eks, no i był zakręt w prawo... :roll:, :roll:... był też zakręt w lewo, a między tymi dwoma zakrętami była górka:roll::roll:Zgadnijcie gdzie pojechała Madzia:evil_lol: Tak, prosto:B-fly: Ha ha ha ha, stracił wtedy tablicę rejestracyjną, no i "troszkę" mu się samochód porysował:diabloti::cool1::cool1::cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....no przecie , zawsze mówią wybierz te droge jedyną i słuszna ....a Ty wybrałaś :evil_lol: Witaj Piękna :multi::loveu::multi: Quote
apple Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Medorowa']:klacz::klacz::klacz: Ha ha, to i tak dobrze, bo ja kiedyś jechałam po polu samochodem mojego eks, no i był zakręt w prawo... :roll:, :roll:... był też zakręt w lewo, a między tymi dwoma zakrętami była górka:roll::roll:Zgadnijcie gdzie pojechała Madzia:evil_lol: Tak, prosto:B-fly: Ha ha ha ha, stracił wtedy tablicę rejestracyjną, no i "troszkę" mu się samochód porysował:diabloti::cool1::cool1::cool1:Buhahahahahahahahahahahaha:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: To już wiem z kim NIGDY do samochodu nie wsiadać :evil_lol::eviltong::loveu: Quote
basia2202 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 przyszłam Ci dobrej nocki życzyć :loveu: zaginiona podobnież Medorowo :cool3: Quote
Medorowa Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Doberek wszystkim:loveu::loveu: Przyszłam zawiadomić, że żyję, choć ledwo:mdleje: Mam gorączkę, a gardło tak mnie napindala, że nawet słowa nie mogę powiedzieć... Idę z powrotem do łóżka:hand: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Medorowa napisał(a):Doberek wszystkim:loveu::loveu: Przyszłam zawiadomić, że żyję, choć ledwo:mdleje: Mam gorączkę, a gardło tak mnie napindala, że nawet słowa nie mogę powiedzieć... Idę z powrotem do łóżka:hand: To po co ty spiewała he? ;):evil_lol: Przybywam z pomocą I do wyrka Quote
tygra Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Medorowa napisał(a):Doberek wszystkim:loveu::loveu: Przyszłam zawiadomić, że żyję, choć ledwo:mdleje: Mam gorączkę, a gardło tak mnie napindala, że nawet słowa nie mogę powiedzieć... Idę z powrotem do łóżka:hand: zdrówka Madziu życzę :) Quote
e.v.a Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 zdrowka Madziusiu:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Medorowa napisał(a):Doberek wszystkim:loveu::loveu: Przyszłam zawiadomić, że żyję, choć ledwo:mdleje: Mam gorączkę, a gardło tak mnie napindala, że nawet słowa nie mogę powiedzieć... Idę z powrotem do łóżka:hand: ZDROWIEJ PIEKNA :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 apple napisał(a):To po co ty spiewała he? ;):evil_lol: Przybywam z pomocą I do wyrka Jużem nie będę:placz: tygra napisał(a):zdrówka Madziu życzę :) evaxon napisał(a):zdrowka Madziusiu:loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki dziewczyny:loveu::loveu: Chyba zaraz wykituję:placz: Quote
Medorowa Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a):ZDROWIEJ PIEKNA :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts