Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

Kiłi napisał(a):
Za trzecim razem zdasz na pewno:razz:
Tylko jeszcze największy stres przed Tobą:diabloti: Wsiąść samej do auta już z prawkiem, bez instruktora:diabloti: Ja jeszcze się przełamuje, żeby pojechać do centrum autkiem:evil_lol:

Hi hi, a myślałam, że zdam szybciej, bo ponoć głupi ma szczęście:hmmmm::hmmmm:
Na pewno jest "strasznie' na początku... ale... ja znam siebie i wiem, ze będę śmigać:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:
Alicja napisał(a):
:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

;)
Helga&Ares napisał(a):
Cześć Medorkowa nie aż tak miłościowa:loveu:

:multi:wItAnKo:multi:

Posted

Medorowa napisał(a):
Hi hi, a myślałam, że zdam szybciej, bo ponoć głupi ma szczęście:hmmmm::hmmmm:
Na pewno jest "strasznie' na początku... ale... ja znam siebie i wiem, ze będę śmigać:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

Też myślałam, że będe śmigać:evil_lol:
U mnie najgorsze jest skręcanie, ostanio wyjeżdżając z uliczki, tak się zapatrzyłam czy nic nie jedzie, że zapomniałam skręcać, obudziłam się mało nie wjeżdżając w auto, no i z prędkością u mnie nie teges tam gdzie 50, ja 80 jade:evil_lol:

Posted

Paulinaaa napisał(a):
Hej Madziula ! :loveu:
Co do jazdy, pochwalę się - umiem jechac do przodu :B-fly:

:klacz::klacz::klacz:
Ha ha, to i tak dobrze, bo ja kiedyś jechałam po polu samochodem mojego eks, no i był zakręt w prawo... :roll:, :roll:... był też zakręt w lewo, a między tymi dwoma zakrętami była górka:roll::roll:Zgadnijcie gdzie pojechała Madzia:evil_lol: Tak, prosto:B-fly: Ha ha ha ha, stracił wtedy tablicę rejestracyjną, no i "troszkę" mu się samochód porysował:diabloti::cool1::cool1::cool1:

Posted

Kiłi napisał(a):
Też myślałam, że będe śmigać:evil_lol:
U mnie najgorsze jest skręcanie, ostanio wyjeżdżając z uliczki, tak się zapatrzyłam czy nic nie jedzie, że zapomniałam skręcać, obudziłam się mało nie wjeżdżając w auto, no i z prędkością u mnie nie teges tam gdzie 50, ja 80 jade:evil_lol:

Ty łobuzie:nono::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Medorowa napisał(a):
:klacz::klacz::klacz:
Ha ha, to i tak dobrze, bo ja kiedyś jechałam po polu samochodem mojego eks, no i był zakręt w prawo... :roll:, :roll:... był też zakręt w lewo, a między tymi dwoma zakrętami była górka:roll::roll:Zgadnijcie gdzie pojechała Madzia:evil_lol: Tak, prosto:B-fly: Ha ha ha ha, stracił wtedy tablicę rejestracyjną, no i "troszkę" mu się samochód porysował:diabloti::cool1::cool1::cool1:

Medorowa napisał(a):
Ty łobuzie:nono::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I kto to mówi:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Medorowa']:klacz::klacz::klacz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....no przecie , zawsze mówią wybierz te droge jedyną i słuszna ....a Ty wybrałaś :evil_lol:

Witaj Piękna :multi::loveu::multi:

Posted

[quote name='Medorowa']:klacz::klacz::klacz:
Ha ha, to i tak dobrze, bo ja kiedyś jechałam po polu samochodem mojego eks, no i był zakręt w prawo... :roll:, :roll:... był też zakręt w lewo, a między tymi dwoma zakrętami była górka:roll::roll:Zgadnijcie gdzie pojechała Madzia:evil_lol: Tak, prosto:B-fly: Ha ha ha ha, stracił wtedy tablicę rejestracyjną, no i "troszkę" mu się samochód porysował:diabloti::cool1::cool1::cool1:Buhahahahahahahahahahahaha:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: To już wiem z kim NIGDY do samochodu nie wsiadać :evil_lol::eviltong::loveu:

Posted

Doberek wszystkim:loveu::loveu:
Przyszłam zawiadomić, że żyję, choć ledwo:mdleje:
Mam gorączkę, a gardło tak mnie napindala, że nawet słowa nie mogę powiedzieć...
Idę z powrotem do łóżka:hand:

Posted

Medorowa napisał(a):
Mam gorączkę, a gardło tak mnie napindala, że nawet słowa nie mogę powiedzieć...
To po co ty spiewała he? ;):evil_lol:
Przybywam z pomocą I do wyrka

Posted

Medorowa napisał(a):

zdrówka Madziu życzę :)

Posted

Medorowa napisał(a):

ZDROWIEJ PIEKNA :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

apple napisał(a):
To po co ty spiewała he? ;):evil_lol:
Przybywam z pomocą I do wyrka

Jużem nie będę:placz:
tygra napisał(a):
zdrówka Madziu życzę :)

evaxon napisał(a):
zdrowka Madziusiu:loveu::loveu::loveu::loveu:

Dzięki dziewczyny:loveu::loveu: