Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Medorowa napisał(a):No nie powiem, ale ten ptaszek mnie najbardziej skusił:oops::evil_lol::evil_lol: ciąg do zwierzątek :evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a):ciąg do zwierzątek :evil_lol: Jeno do ptaszków buhaha:evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 cze lutowa gimnastyczko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Dobry wieczór! Grzecznie przyszłam się przywitać.:lol: Quote
basia2202 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 przyszłam do tych groźnych piesów... ze strasznistymi paszczami... :cool3: aaale.. żaden paszcz na mnie nie paszczy :evil_lol: also... kaj one? :cool3: :eviltong: witanko Medorowa:multi: najpiękniejsza, najwspanialsza i w ogóle najnajniejsza kobieto chytrusząca zdjęciami swych piesów :diabloti: Quote
BeaC Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 No cześc przyszłam Cię nawiedzić psów nie ma:mad: chomików też:mad: ide no to pa:diabloti: Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Oooo wpadnij na moment do Medorowej a dowiesz się np. że Ala ma ptaszka :cool3: Hejka siłaczko z siłowni Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 apple napisał(a):Oooo wpadnij na moment do Medorowej a dowiesz się np. że Ala ma ptaszka :cool3: Hejka siłaczko z siłowni Mam ...abo co :razz::razz: Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Alicja napisał(a): Mam ...abo co :razz::razz: Nie no nic tylko mówie że tak się mozna różnnych rzeczy dowiedzieć :cool3: Quote
caroolcia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Maaaaddzzzzzzzziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu heeeeeelllllooooooooołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłl hoooooooooopppppppppp hhhoooooooopppppppppp Quote
tygra Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Medorowa napisał(a):Zapytam jeszcze weta, bo kręci mnie ta zabawa:p EDIT; Masz moze stronkę do jakiegoś artykułu/rozpiski, od ilu się zaczyna, jakaś rozgrzewka itp:razz: nie mam ale warto poczytać sobie na tym forum http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/ tylko się trza zalogować Quote
zuzolandia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 cze MEDOROWA !!! A ja bylam dzisiaj u CIA hiih i zobaczylam se MANUFAKTURE I GALERIE LODZKA hihihihih ale tam mocie czorno i pelno tramwajow i KORKI!!!!! hihihihih buzioleee Quote
Medorowa Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Nie mam sił odpidywać:opss: Jutro nadrobię:D Quote
Medorowa Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Buhahahahhaa, właśnie zamówiłam, uwaga, uwaga:diabloti: Kliker - byndem klikać ha ha i dwie książki o psach:mdleje: :mdleje: Buhaha idę spać, zanim znowu mnie o coś pokusi:evil_lol: Quote
apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Medorowa napisał(a):Buhahahahhaa, właśnie zamówiłam, uwaga, uwaga:diabloti: Kliker - byndem klikać ha ha i dwie książki o psach:mdleje: :mdleje: Buhaha idę spać, zanim znowu mnie o coś pokusi:evil_lol: Medorowa............. stuknięta ty jesteś jak słowo daję :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Medorowa Magdaleno :multi::multi::multi:pobudka :grins: Quote
Medorowa Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 apple napisał(a):Medorowa............. stuknięta ty jesteś jak słowo daję :evil_lol: Słowo dajesz:cool1::cool1::loveu: Alicja napisał(a):Medorowa Magdaleno :multi::multi::multi:pobudka :grins: Witanko:multi::multi::multi::multi: Nie wiem co się ze mną dzieje, ale jakoś nie mam weny do siedzenia przed kompeczkiem:grins::grins::grins: Wcześniej też mi się to zdarzało, ale nie trwało tak długo:roll::roll: :loveu:Pozdrawiam Was wszystkich gorąco:loveu: Quote
apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Medorowa napisał(a): Nie wiem co się ze mną dzieje, ale jakoś nie mam weny do siedzenia przed kompeczkiem:grins::grins::grins: Wcześniej też mi się to zdarzało, ale nie trwało tak długo:roll::roll: :loveu:Pozdrawiam Was wszystkich gorąco:loveu: :placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts