clockwork Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]tęskniłam.....:roll: nie było cie?? :hmmmm: jakoś nie zauważyłam :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Century Gothic]Łooooo matulko - mnie tu jeszcze dzisiaj nie było? Jak to się stało? Aha juz wiem - zabładziłam :roll:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Cześć i czołem:multi: My już po psacerku z Fidelowymi:loveu::loveu: Jakoś nie mam ochoty siedzieć przed kompem:shake: Zerkam do Was wszystkich, ale nie chce mi się nic pisać:niewiem::niewiem: Zamówiłam sobie twister do cwiczeń i zapisuję się na siłownię:B-fly::B-fly::B-fly: Muszę przed wiosną doprowadzić się do stanu wyjściowego:grins: Quote
apple Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Medorowa napisał(a):Cześć i czołem:multi: My już po psacerku z Fidelowymi:loveu::loveu: Jakoś nie mam ochoty siedzieć przed kompem:shake: Zerkam do Was wszystkich, ale nie chce mi się nic pisać:niewiem::niewiem: Zamówiłam sobie twister do cwiczeń i zapisuję się na siłownię:B-fly::B-fly::B-fly: Muszę przed wiosną doprowadzić się do stanu wyjściowego:grins:[FONT=Century Gothic]Klikaj od tego też spalasz kalorie ;) Ja chopdze na fitnes co by latem nad morzem nie straszyć [/FONT] Quote
e.v.a Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Medorowa napisał(a):Cześć i czołem:multi: My już po psacerku z Fidelowymi:loveu::loveu: Jakoś nie mam ochoty siedzieć przed kompem:shake: Zerkam do Was wszystkich, ale nie chce mi się nic pisać:niewiem::niewiem: Zamówiłam sobie twister do cwiczeń i zapisuję się na siłownię:B-fly::B-fly::B-fly: Muszę przed wiosną doprowadzić się do stanu wyjściowego:grins: buahahahahahaah ty leniwcu na silownie???hehehehhehe Quote
Izabela124. Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Hejka:loveu: Kiedy beda jakies fotaski?:roll: Quote
zuzolandia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 hielo leniewe dziolszysko !!!!!!!!!!! do arbajtu ale juz !!! hiiihihi buziole Quote
AlKil Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 cześć Medorki!!! wesprę Cię duchowo przy tych ćwiczeniach...:razz: Quote
Jagoda1 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 AlKil napisał(a):cześć Medorki!!! wesprę Cię duchowo przy tych ćwiczeniach...:razz: Ja tyż!!!;) Quote
BeaC Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 .....................uuuuuuuuuuuuuuu :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Century Gothic]nie ma jej :niewiem: uuuuuuuu kondycji brak pewnie lezy gdzies z zakwasami[/FONT] :evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Klikaj od tego też spalasz kalorie ;) Ja chopdze na fitnes co by latem nad morzem nie straszyć [/FONT] Na fitnes tyż chodziłam:grins: Fajna sprawa, ale teraz chcę spróbować czegoś innego;) evaxon napisał(a):buahahahahahaah ty leniwcu na silownie???hehehehhehe Niom:grins: Jeszcze się nie zapisałam, od lutego zaczynam, co by się na to psychicznie nastawić:diabloti: Izabela124. napisał(a):Hejka:loveu: Kiedy beda jakies fotaski?:roll: Witanko:p Niwiem:niewiem: zuzolandia napisał(a):hielo leniewe dziolszysko !!!!!!!!!!! do arbajtu ale juz !!! hiiihihi buziole Tam też sie wybieram, ale na to tym bardziej muszę się psychicznie nastawić:mdleje:p:p AlKil napisał(a):cześć Medorki!!! wesprę Cię duchowo przy tych ćwiczeniach...:razz: O dzięki ci, na pewno mi to pomoże:modla::modla: Jagoda* napisał(a):Ja tyż!!!;) :modla::diabloti: BeaC napisał(a):.....................uuuuuuuuuuuuuuu :diabloti::diabloti::diabloti: Czego dziewczę pragnie:diabloti::diabloti: apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]nie ma jej :niewiem: uuuuuuuu kondycji brak pewnie lezy gdzies z zakwasami[/FONT] :evil_lol: Twister dopiero w drodze:eviltong::eviltong: tygra napisał(a):a jak Ci szeleczki idą? No własnie, pisałam już chyba u Ciebie, że raczej damy sobie spokój:oops: Medor ma zwyrodnienie stawu i raczej takie zabawy odpadają:roll: KWM i se ide:eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Arial]Buuuu...ja dopiero przyjszłam a ty se już idziesz ...:placz::placz::placz:[/FONT] Quote
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Medorowa napisał(a): Twister dopiero w drodze:eviltong::eviltong: [FONT=Century Gothic]Jak cie znam to od samego myslenia o nim masz zakwasy :evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Buuuu...ja dopiero przyjszłam a ty se już idziesz ...:placz::placz::placz:[/FONT] No jezdam jecze, specjalnie dla Cia zostałam:Rose: apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Jak cie znam to od samego myslenia o nim masz zakwasy :evil_lol:[/FONT] Ja w ogóle od myślenia mam zakwasy:grins: Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Medorowa napisał(a):No jezdam jecze, specjalnie dla Cia zostałam:Rose: [FONT=Arial] :calus: koffana TY Nasza Magdalenko :loveu::loveu::loveu:....c:loveu:ieszkam że poczekałaś az wrócę z moim ptaszkiem :oops::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Medorowa napisał(a): Ja w ogóle od myślenia mam zakwasy:grins: [FONT=Century Gothic]No tak - zapomniałam - sorry[/FONT]:roll::evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a): :calus: koffana TY Nasza Magdalenko :loveu::loveu::loveu:....c:loveu:ieszkam że poczekałaś az wrócę z moim ptaszkiem :oops::evil_lol: No nie powiem, ale ten ptaszek mnie najbardziej skusił:oops::evil_lol::evil_lol: apple napisał(a):No tak - zapomniałam - sorry:roll::evil_lol: spoko, nic się nie stało:cool1: Quote
tygra Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Medorowa napisał(a):No własnie, pisałam już chyba u Ciebie, że raczej damy sobie spokój:oops: Medor ma zwyrodnienie stawu i raczej takie zabawy odpadają:roll: KWM i se ide:eviltong::eviltong: a to szkoda, a ja się tak naprodukowałam :) Quote
Medorowa Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 tygra napisał(a):a to szkoda, a ja się tak naprodukowałam :) Wiem:oops:Dziękuję:oops::oops: Chociaż zastanawiam się, czy dwie niewielkie oponki by się nadawały:hmmmm: Może taka "lekka" zabawa nie robi różnicy???? Quote
tygra Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Ja Tam Narazie Z Jedną ćwiczę I Tygra Biega Jakby Jej Nie Było, Wydaje Mi Się Ze Jedna Byłaby Ok Quote
Medorowa Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 tygra napisał(a):Ja Tam Narazie Z Jedną ćwiczę I Tygra Biega Jakby Jej Nie Było, Wydaje Mi Się Ze Jedna Byłaby Ok Zapytam jeszcze weta, bo kręci mnie ta zabawa:p EDIT; Masz moze stronkę do jakiegoś artykułu/rozpiski, od ilu się zaczyna, jakaś rozgrzewka itp:razz: Quote
Recommended Posts