Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Pysia']Chociaż nie na różow to i tak zobaczyłam :evil_lol: Nareszcie macie blożka :multi: Tylko powiedz czy Ty zwariowałaś? :mad: Kilka godzin i 5 stron? :mad: Dogo muli a ja musiałam przez to wszystko przejść bo inaczej NIE wypada :diabloti: Nie tak jak niektórzy :razz::evil_lol: Medorek faflun łysy - śliczny :loveu: Momo ze bez włosów :evil_lol: Czy to jakaś aluzja:mad: :mad: :evil_lol: A czy ja nie wspominałam, że jestem kaczi:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: A tak wogóle to witamy:calus: :calus: Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 madzia i medor napisał(a):No oczywiście, jakby mogło być inaczej - przy moim talencie i tak wspaniałym sprzęcie jaki posiadam... :roflt: :roflt: ;) To był celowy zabieg:diabloti: Niet, nie jestem gotowa by się aż tak przed Wami otworzyć:evil_lol: E tam babo :) Ja mam sprzęt niebylejaki za to brak mi umiejętności i talentu i co z tego? Najważniejsze ze focenie sprawia radość :loveu: Co do otwierania się...Oj nie wdałaś się w babcie dziecko :mad::evil_lol::shake: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 madziasto4 napisał(a):Dobry wieczór! :) Znaleźliśmy Waszą galeryjkę:multi: Witamy i bardzo się cieszkamy:cunao: :cunao: :cunao: :loveu: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Pysia napisał(a):E tam babo :) Ja mam sprzęt niebylejaki za to brak mi umiejętności i talentu i co z tego? Najważniejsze ze focenie sprawia radość :loveu: Co do otwierania się...Oj nie wdałaś się w babcie dziecko :mad::evil_lol::shake: Bo Ty babcia taka ładna jesteś... :sadCyber: A ja... a ja jestem po prostu piękna:B-fly: I nie chcę by osoby piszące ze mną, czuły jakąś tremę, wiedząc, jaka cudowna osoba siedzi po drugiej stronie:B-fly: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='madzia i medor'] To był celowy zabieg:diabloti: Niet, nie jestem gotowa by się aż tak przed Wami otworzyć:evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:znasz nas juz wszystkie ....i nie jesteś gotowa ......:shake: śliczny:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:znasz nas juz wszystkie ....i nie jesteś gotowa ......:shake: śliczny:loveu::loveu::loveu: Alutko, ja jestem zamknięta w sobie, z problemami psychicznymi - także nie ma co się dziwić:shake: :shake: :evil_lol: [SIZE="1"]Boshh, jeszcze ktoś pomyśli, ze to prawda:evil_lol: P.S. Dziękujemy za komplement;) Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='madzia i medor']Czy to jakaś aluzja:mad: :mad: :evil_lol: A czy ja nie wspominałam, że jestem kaczi:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: A tak wogóle to witamy:calus: :calus: Tak - to aluzja :diabloti: Mit o kaczi upadł :evil_lol: Witamy :multi: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Pysia']Tak - to aluzja :diabloti: Mit o kaczi upadł :evil_lol: Witamy :multi: :siara: Chwilowo:diabloti: Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 madzia i medor napisał(a):Bo Ty babcia taka ładna jesteś... :sadCyber: A ja... a ja jestem po prostu piękna:B-fly: I nie chcę by osoby piszące ze mną, czuły jakąś tremę, wiedząc, jaka cudowna osoba siedzi po drugiej stronie:B-fly: :evil_lol: Buahahahahaha Chyba jednak się we mnie wdałaś :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Pysia napisał(a):Buahahahahaha Chyba jednak się we mnie wdałaś :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :grins: 10 znaków;) Quote
e.v.a Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ochoo!!... i wpusciłas te gaduly do galerii:evil_lol: znowu gdzie nie pojde to pelno do nadrobienia bede miec:evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 evaxon napisał(a):ochoo!!... i wpusciłas te gaduly do galerii:evil_lol: znowu gdzie nie pojde to pelno do nadrobienia bede miec:evil_lol: Same przylazły:niewiem: :niewiem: :niewiem: :diabloti: Quote
e.v.a Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 madzia i medor napisał(a):Same przylazły:niewiem: :niewiem: :niewiem: :diabloti: jasne..same..chodzisz po tych galeriach i sie lansujesz.. i sie potem dziwic ze gaduly sie sprowadzaja:shake: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='bonita']A o kim mówicie? A Ewka się czepia :niedowia:Zazdrosna jest ;) :evil_lol: [quote name='evaxon']jasne..same..chodzisz po tych galeriach i sie lansujesz.. i sie potem dziwic ze gaduly sie sprowadzaja:shake: :evil_lol: Ja się jeszcze nie zaczęłam lansować:shake: Dopiero zacznę:evilbat: Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='evaxon']ochoo!!... i wpusciłas te gaduly do galerii:evil_lol: znowu gdzie nie pojde to pelno do nadrobienia bede miec:evil_lol: Jezu :mdleje:To tu są jakieś gaduły ? :crazyeye: [quote name='madzia i medor']Same przylazły:niewiem: :niewiem: :niewiem: :diabloti: A kto? Kto? :diabloti: [quote name='bonita']A o kim mówicie? No właśnie...O kim?:evil_lol: [quote name='evaxon']jasne..same..chodzisz po tych galeriach i sie lansujesz.. i sie potem dziwic ze gaduly sie sprowadzaja:shake: :evil_lol: Ja blondynka :grins: Oświeccie mnie o kim gadacie :niewiem: [quote name='madzia i medor']A Ewka się czepia :niedowia:Zazdrosna jest ;) :evil_lol: Ja się jeszcze nie zaczęłam lansować:shake: Dopiero zacznę:evilbat: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:cool1: To zazdrocha doope Ewke ściska :diabloti: Kurna ani mi się waz bo Cię wyprowadze do Żywca, Dąbrowy albo Warszawy :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Pysia napisał(a):Jezu :mdleje:To tu są jakieś gaduły ? :crazyeye: A kto? Kto? :diabloti: No właśnie...O kim?:evil_lol: Ja blondynka :grins: Oświeccie mnie o kim gadacie :niewiem: :siara: :siara: Pysia napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:cool1: To zazdrocha doope Ewke ściska :diabloti: Kurna ani mi się waz bo Cię wyprowadze do Żywca, Dąbrowy albo Warszawy :evil_lol: Powiem tyle... ide po ścierkę;) Doberek wszystkim w ten wspaniały słoneczny dzionek:multi::grins: Quote
bonita Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dobry córcia :) Mamcia się z Tobą przyszła przywitać przed wyjadzem:multi: ( nie licz na to że wyjeżdżam na długo:p , wrócę wieczorem) Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='bonita']Dobry córcia :) Mamcia się z Tobą przyszła przywitać przed wyjadzem:multi: ( nie licz na to że wyjeżdżam na długo:p , wrócę wieczorem) Cześć mamciu:multi: :multi: Jak możesz myśleć, że mogłabym się cieszyć, gdybyś wyjeżdżała na dłużej:shake: Skąd Ci to do głowy przyszło:hmmmm::evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']cześć ....ja nigdzie nie wyjeżdżam;) Bardzo siem cieszkam z tego powodu:bigok: Quote
Gasnik Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ja nie mogę:crazyeye: W końcu pokazujesz swiatu swojego paskuda, a nawet dwa :multi: :multi: :multi: Cudna gaduła:loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Gasnik']Ja nie mogę:crazyeye: W końcu pokazujesz swiatu swojego paskuda, a nawet dwa :multi: :multi: :multi: Cudna gaduła:loveu: :loveu: Cześć Gaśniczki:hand: Witamy :multi::multi: No wkońcu zaczęłam się nimi dzielić ;) Quote
Recommended Posts