Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Chociaż nie na różow to i tak zobaczyłam :evil_lol:
Nareszcie macie blożka :multi: Tylko powiedz czy Ty zwariowałaś? :mad: Kilka godzin i 5 stron? :mad: Dogo muli a ja musiałam przez to wszystko przejść bo inaczej NIE wypada :diabloti: Nie tak jak niektórzy :razz::evil_lol:
Medorek faflun łysy - śliczny :loveu: Momo ze bez włosów :evil_lol:
Czy to jakaś aluzja:mad: :mad: :evil_lol:
A czy ja nie wspominałam, że jestem kaczi:diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

A tak wogóle to witamy:calus: :calus:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

madzia i medor napisał(a):
No oczywiście, jakby mogło być inaczej - przy moim talencie i tak wspaniałym sprzęcie jaki posiadam... :roflt: :roflt: ;)

To był celowy zabieg:diabloti: Niet, nie jestem gotowa by się aż tak przed Wami otworzyć:evil_lol:

E tam babo :) Ja mam sprzęt niebylejaki za to brak mi umiejętności i talentu i co z tego? Najważniejsze ze focenie sprawia radość :loveu: Co do otwierania się...Oj nie wdałaś się w babcie dziecko :mad::evil_lol::shake:

Posted

Pysia napisał(a):
E tam babo :) Ja mam sprzęt niebylejaki za to brak mi umiejętności i talentu i co z tego? Najważniejsze ze focenie sprawia radość :loveu: Co do otwierania się...Oj nie wdałaś się w babcie dziecko :mad::evil_lol::shake:

Bo Ty babcia taka ładna jesteś... :sadCyber: A ja... a ja jestem po prostu piękna:B-fly: I nie chcę by osoby piszące ze mną, czuły jakąś tremę, wiedząc, jaka cudowna osoba siedzi po drugiej stronie:B-fly: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']
To był celowy zabieg:diabloti: Niet, nie jestem gotowa by się aż tak przed Wami otworzyć:evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:znasz nas juz wszystkie ....i nie jesteś gotowa ......:shake:

śliczny:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:znasz nas juz wszystkie ....i nie jesteś gotowa ......:shake:

śliczny:loveu::loveu::loveu:

Alutko, ja jestem zamknięta w sobie, z problemami psychicznymi - także nie ma co się dziwić:shake: :shake: :evil_lol: [SIZE="1"]Boshh, jeszcze ktoś pomyśli, ze to prawda:evil_lol:

P.S. Dziękujemy za komplement;)

Posted

[quote name='madzia i medor']Czy to jakaś aluzja:mad: :mad: :evil_lol:
A czy ja nie wspominałam, że jestem kaczi:diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

A tak wogóle to witamy:calus: :calus:
Tak - to aluzja :diabloti:
Mit o kaczi upadł :evil_lol:
Witamy :multi:

Posted

Bo Ty babcia taka ładna jesteś... :sadCyber: A ja... a ja jestem po prostu piękna:B-fly: I nie chcę by osoby piszące ze mną, czuły jakąś tremę, wiedząc, jaka cudowna osoba siedzi po drugiej stronie:B-fly: :evil_lol:

Buahahahahaha
Chyba jednak się we mnie wdałaś :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
ochoo!!... i wpusciłas te gaduly do galerii:evil_lol: znowu gdzie nie pojde to pelno do nadrobienia bede miec:evil_lol:

Same przylazły:niewiem: :niewiem: :niewiem: :diabloti:

Posted

Same przylazły:niewiem: :niewiem: :niewiem: :diabloti:

jasne..same..chodzisz po tych galeriach i sie lansujesz.. i sie potem dziwic ze gaduly sie sprowadzaja:shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']A o kim mówicie?
A Ewka się czepia :niedowia:Zazdrosna jest ;) :evil_lol:
[quote name='evaxon']jasne..same..chodzisz po tych galeriach i sie lansujesz.. i sie potem dziwic ze gaduly sie sprowadzaja:shake: :evil_lol:
Ja się jeszcze nie zaczęłam lansować:shake: Dopiero zacznę:evilbat:

Posted

[quote name='evaxon']ochoo!!... i wpusciłas te gaduly do galerii:evil_lol: znowu gdzie nie pojde to pelno do nadrobienia bede miec:evil_lol:
Jezu :mdleje:To tu są jakieś gaduły ? :crazyeye:

[quote name='madzia i medor']Same przylazły:niewiem: :niewiem: :niewiem: :diabloti:
A kto? Kto? :diabloti:

[quote name='bonita']A o kim mówicie?
No właśnie...O kim?:evil_lol:

[quote name='evaxon']jasne..same..chodzisz po tych galeriach i sie lansujesz.. i sie potem dziwic ze gaduly sie sprowadzaja:shake: :evil_lol:
Ja blondynka :grins: Oświeccie mnie o kim gadacie :niewiem:

[quote name='madzia i medor']A Ewka się czepia :niedowia:Zazdrosna jest ;) :evil_lol:

Ja się jeszcze nie zaczęłam lansować:shake: Dopiero zacznę:evilbat:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:cool1: To zazdrocha doope Ewke ściska :diabloti:
Kurna ani mi się waz bo Cię wyprowadze do Żywca, Dąbrowy albo Warszawy :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Jezu :mdleje:To tu są jakieś gaduły ? :crazyeye:

A kto? Kto? :diabloti:

No właśnie...O kim?:evil_lol:

Ja blondynka :grins: Oświeccie mnie o kim gadacie :niewiem:

:siara: :siara:

Pysia napisał(a):
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:cool1: To zazdrocha doope Ewke ściska :diabloti:
Kurna ani mi się waz bo Cię wyprowadze do Żywca, Dąbrowy albo Warszawy :evil_lol:

Powiem tyle... ide po ścierkę;)

Doberek wszystkim w ten wspaniały słoneczny dzionek:multi::grins:

Posted

[quote name='bonita']Dobry córcia :)
Mamcia się z Tobą przyszła przywitać przed wyjadzem:multi:
( nie licz na to że wyjeżdżam na długo:p , wrócę wieczorem)
Cześć mamciu:multi: :multi:
Jak możesz myśleć, że mogłabym się cieszyć, gdybyś wyjeżdżała na dłużej:shake: Skąd Ci to do głowy przyszło:hmmmm::evil_lol:

Posted

[quote name='Gasnik']Ja nie mogę:crazyeye: W końcu pokazujesz swiatu swojego paskuda, a nawet dwa :multi: :multi: :multi:

Cudna gaduła:loveu: :loveu:
Cześć Gaśniczki:hand: Witamy :multi::multi:
No wkońcu zaczęłam się nimi dzielić ;)