Aga K Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Hej Madziu i faflunku !!! :loveu::loveu::loveu: Śliczny Medorek :p:p:p Super foteczki - nie będę cytować bo wszystkie bym wycytowała :loveu::loveu::loveu: A jeżeli chodzi o to gadanie zwierzaków to dostałam wczoraj linka od koleżanki - popłakałyśmy sie z mamą nad tym Zapraszam do nas ;) Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='evaxon']siemano:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: jestem z ciebie taka dumna:loveu: wreszcie galerie zalozylas:loveu: morduiu zobacz kto przyszeld do ciebie:loveu: cioteczka Ewulka:loveu: miziu miziu pyszczku slodziutki:loveu: gili gili za uszkiem :loveu: ło boziu boziu jak do buziaka faflunki slkada :loveu: Ojj Ewcia, Ewcia, ja nie mogę z Ciebie:evil_lol: [quote name='Aga K']Hej Madziu i faflunku !!! :loveu::loveu: Śliczny Medorek :p:p Super foteczki - nie będę cytować bo wszystkie bym wycytowała :loveu::loveu: A jeżeli chodzi o to gadanie zwierzaków to dostałam wczoraj linka od koleżanki - popłakałyśmy sie z mamą nad tym Zapraszam do nas ;) Ja za każdym razem jak to oglądam, to nie mogę się powstrzymać od śmiechu:evil_lol: Już lecem:scared: I dziękujemy wszystkim :loveu: Quote
e.v.a Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 madzia i medor napisał(a):Ojj Ewcia, Ewcia, ja nie mogę z Ciebie:evil_lol: naprawde nie wiem o co ci chodzi :niewiem: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 evaxon napisał(a):naprawde nie wiem o co ci chodzi :niewiem: :evil_lol: A bo wisz, ja taka dziwna jestem i sama siem czasem ni rozumiem:niewiem::diabloti: Quote
e.v.a Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 madzia i medor napisał(a):A bo wisz, ja taka dziwna jestem i sama siem czasem ni rozumiem:niewiem::diabloti: achaaa... no teraz to juz wszystko jasne:razz: biedna:shake: :shake: :shake: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 evaxon napisał(a):achaaa... no teraz to juz wszystko jasne:razz: biedna:shake: :shake: :shake: Niom:cry: Cieszkam się, że mnie rozumiesz:laugh2_2: Quote
e.v.a Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 madzia i medor napisał(a):Niom:cry: Cieszkam się, że mnie rozumiesz:laugh2_2: nie tyle co rozumie co mi ciebie szkoda:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 evaxon napisał(a):nie tyle co rozumie co mi ciebie szkoda:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oplułam monitor:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Dobre i to - są jeszcze w Tobie ludzkie odruchy:happy1: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 A u mnie w mieście będą kręcić film:cool3: :cool3:,,Kwiat diabła":diabloti: http://www.zlotoryja.pl/ I to na mojej ulicy:razz: Będę cały czas wyglądać przez okno, może się załapię i będę sławna:cunao: :diabloti: Quote
e.v.a Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='madzia i medor']A u mnie w mieście będą kręcić film:cool3: :cool3:,,Kwiat diabła":diabloti: http://www.zlotoryja.pl/ I to na mojej ulicy:razz: Będę cały czas wyglądać przez okno, może się załapię i będę sławna:cunao: :diabloti: haha i co sie cieszysz zima bedzie u was:grin: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 evaxon napisał(a):haha i co sie cieszysz zima bedzie u was:grin: Zazdraszczasz mi, że będę sławna:cool1: Quote
Kiłi Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pycholek słodziuści łojojojojojou śliczności piękne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Buzi buzi buzi cmok cmok!!:loveu: Wreeeeszcie galeryjka:multi: :multi: :multi: :BIG: To tam czasami Medorka wyrzuć przed domek, żeby go nakręcili:razz: Będzie Medor superstar:lol: :lol: Quote
mar....ka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Woda, słonce i wreszcie Medorek- czego chciec wiecej. Opłacało sie czekac na takie pięknosci Całuski dla Medorka od ciotki Marioli Quote
bonita Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 :bigok: Jestem, jestem w galerii Medorka:bigok: :sweetCyb: Nareszcie:ghost_2: :laugh2_2: :iloveyou: :klacz: :Cool!: :angel: :ylsuper: :jumpie: :cunao: :laola: :cool2: :sweetCyb: Quote
bonita Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Oglądałam foteczki mojego wnusieńka i seniorka Dinusia :loveu: Quote
bonita Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Oglądałam foteczki mojego wnusieńka i seniorka Dinusia :loveu: A dogo tak mmmuli że chyba się poddam i je opuszczę Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Kiłi'] To tam czasami Medorka wyrzuć przed domek, żeby go nakręcili:razz: Będzie Medor superstar:lol: :lol: Będzie ze mną przez okno wyglądał;) ;) :evil_lol: [SIZE="4"]Kiłi, Mariolko, mamciu Wiatmy:cunao: Quote
Cimi Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 No, no Madzia :cool3: :multi: [quote name='madzia i medor'] Z Panem Dziubdziubem;) panowie dziubdziuby są sławne ostatnio wystąpiły w Magdzie M :lol: :lol:. Do nas zawitał pan pomarańczowy :eviltong: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Foteczki z dzisiejszego spacerku:p Widziecie jakie mam wyrodne dziecko:placz: ja go całuję, a ten się wyrywa:diabloti: A jakby tego było mało, to ciągle pyskuje:shake: Mój mały dzikus;) :razz: Spragniony;) Wariactwa:p Romantyczny:loveu: Pędzę do mamci :p StRuŚ PęDzIwIaTr;) A tu się mamci drzewko spodobało:stupid: :evil_lol: I moje dzieła artystyczne;) :evil_lol: To na tyle;) :lol: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Cimi napisał(a):No, no Madzia :cool3: :multi: panowie dziubdziuby są sławne ostatnio wystąpiły w Magdzie M :lol: :lol:. Do nas zawitał pan pomarańczowy :eviltong: Witamy Cimi i śliczną Fioneczkę:multi: Pomarańczowy to ten piesek:cool3: A Magdy M nie oglądamy:p Quote
Aga K Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Madziaa suuuperr fooootkiii :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: poprostu Quote
bonita Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Jestem Madziu :) Oglądam foteczki :loveu: Daj swoje zdjęcie z bliższej odległości, bo niedowidzę:p Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Aga K']Madziaa suuuperr fooootkiii :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: poprostu No oczywiście, jakby mogło być inaczej - przy moim talencie i tak wspaniałym sprzęcie jaki posiadam... :roflt: :roflt: ;) [quote name='bonita']Jestem Madziu :) Oglądam foteczki :loveu: Daj swoje zdjęcie z bliższej odległości, bo niedowidzę:p To był celowy zabieg:diabloti: Niet, nie jestem gotowa by się aż tak przed Wami otworzyć:evil_lol: Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Chociaż nie na różow to i tak zobaczyłam :evil_lol: Nareszcie macie blożka :multi: Tylko powiedz czy Ty zwariowałaś? :mad: Kilka godzin i 5 stron? :mad: Dogo muli a ja musiałam przez to wszystko przejść bo inaczej NIE wypada :diabloti: Nie tak jak niektórzy :razz::evil_lol: Medorek faflun łysy - śliczny :loveu: Momo ze bez włosów :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dobry wieczór! :) Znaleźliśmy Waszą galeryjkę:multi: Quote
Recommended Posts