basia2202 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Medorowa'] No chodziło mi Twego TZta... i jego wypłatę:loveu::loveu: E tam, sami się znajdują:B-fly::diabloti:;):evil_lol: no mówiłam, że nic z tego :evil_lol: Tztem się nie dzielę :diabloti: :p a wypłatą swoją to on sam rozporządza... noo... może przy małym moim udziale ;) :evil_lol: a gdzież oni się sami znajdują? :cool3: :diabloti: bo to interesujące dosyć :eviltong: Quote
Medorowa Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='basia2202']no mówiłam, że nic z tego :evil_lol: Tztem się nie dzielę :diabloti: :p a wypłatą swoją to on sam rozporządza... noo... może przy małym moim udziale ;) :evil_lol: a gdzież oni się sami znajdują? :cool3: :diabloti: bo to interesujące dosyć :eviltong: No ale, no ale... Bozia kazała sie dzielić:placz::placz::diabloti: No jak to gdzie, wszędzie:B-fly: Quote
clockwork Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='basia2202']:evil_lol: a gdzież oni się sami znajdują? :cool3: :diabloti: bo to interesujące dosyć :eviltong: w kościule :diabloti: medorowa chodzi do kościula i wyhacza facetów.... :diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='clockwork']w kościule :diabloti: medorowa chodzi do kościula i wyhacza facetów.... :diabloti::diabloti: Buhahahahaha, skąd wiedziałaś:B-fly: Wiesz jakie tam partie chodzą:roll::roll::diabloti: Quote
clockwork Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Medorowa']Buhahahahaha, skąd wiedziałaś:B-fly: Wiesz jakie tam partie chodzą:roll::roll::diabloti: ta wiem... Pawcia tam wyrwałam...:diabloti: buuhahahahahhaha... był ministrem (czy jakoś tak) i śpiewał w chórze hurze/ hórze/ churze/huże.... :eviltong::evil_lol: Quote
basia2202 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Medorowa']No ale, no ale... Bozia kazała sie dzielić:placz::placz::diabloti: a mówiły jaskółki, że niedobre są spółki :eviltong: :diabloti: No jak to gdzie, wszędzie:B-fly: pfffff..... :evil_lol: [quote name='clockwork']w kościule :diabloti: medorowa chodzi do kościula i wyhacza facetów.... :diabloti::diabloti: moherowców jakich chyba :cool3: :evil_lol: :diabloti: no... to powiem Ci Klockowa... że Medorowej nie zazdraszczam takich partii :roflt: [quote name='Medorowa']Buhahahahaha, skąd wiedziałaś:B-fly: Wiesz jakie tam partie chodzą:roll::roll::diabloti: czyli że miałam rację? :p moherów! :diabloti: ech... ja to mam 6 zmysł jednak :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a to ty ich tam ze świecą :candle:szukałas w tym kościóle :oops: albom sie źle w temata wczytała :hmmmm: Quote
basia2202 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a to ty ich tam ze świecą :candle:szukałas w tym kościóle :oops: albom sie źle w temata wczytała :hmmmm: z gromnicą, Alu... z gromnicą! :evil_lol: :diabloti: Quote
Alicja Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='basia2202']z gromnicą, Alu... z gromnicą! :evil_lol: :diabloti: :oops::oops::oops:no masz ...a ja taka niedoinformowana :roll::evil_lol: ale jak gromnica to po co za samcami latać :razz::diabloti: Quote
clockwork Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Alicja'] :oops::oops::oops:no masz ...a ja taka niedoinformowana :roll::evil_lol: ale jak gromnica to po co za samcami latać :razz::diabloti: żeby ich podrażnić?? :roll: połechtać po podniebieniu :roll: i olać ciepłym moczem... a samce niech sie slinią :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='clockwork'] żeby ich podrażnić?? :roll: połechtać po podniebieniu :roll: i olać ciepłym moczem... a samce niech sie slinią :diabloti::diabloti: :hmmmm: ale to te w kościóle :razz::razz:....aaa ajak tak olać jeszcze ciepłym woskiem :loveu:i jak on tak bedzie zastygał :diabloti::loveu: Quote
Alicja Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Medorowa']Sikkaaaaammmm:roflt::roflt: Quote
Medorowa Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='Alicja'] Zajęte:grins::grins: Quote
clockwork Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Medorowa']Sikkaaaaammmm:roflt::roflt: dzień doberek MagdaleJo :diabloti: Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='clockwork'] dzień doberek MagdaleJo :diabloti: :roflt: tera to Ja sikam z tej emoty .....:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Ide dziś do wracza ...wziąć dla Cie skierowanko do urologa :hmmmm: cze pienkna :loveu::loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Medorowa']Sikkaaaaammmm:roflt::roflt: cześć sikawko:cool3: wstydu nie masz... żeby tak przy publice!! fuuuuj :eviltong: Quote
BeaC Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='basia2202'] ........ ze świecą :candle: :evil_lol: :diabloti: [quote name='clockwork']w kościule :diabloti: medorowa chodzi do kościula i wyhacza facetów.... :diabloti::diabloti: [quote name='Alicja'] :hmmmm: ale to te w kościóle :razz::razz:....aaa ajak tak olać jeszcze ciepłym woskiem :loveu:i jak on tak bedzie zastygał :diabloti::loveu: [quote name='clockwork'] żeby ich podrażnić?? :roll: połechtać po podniebieniu :roll: i olać ciepłym moczem... a samce niech sie slinią :diabloti::diabloti: he he he he o kurcze chyba zacznę chodzić do kościoła:razz::diabloti::diabloti: se też wychaczę jakiegoś ksiondza albo ministra z churu :diabloti: dzika perwersja Quote
Medorowa Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Cze:hand::hand: Ja tu zaraz wrócę, ino się dobudzę i ochłonę, bo jak mi jakiś babsztyl zaczął dzwonić do drzwi, to myślałam, że się pali:mdleje: Kurna mać, a ona chciała się zapytać, pod którym nr mieszka moja sąsiadka... chyba mnie wqr.... Quote
clockwork Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Medorowa']Cze:hand::hand: Ja tu zaraz wrócę, ino się dobudzę i ochłonę, bo jak mi jakiś babsztyl zaczął dzwonić do drzwi, to myślałam, że się pali:mdleje: Kurna mać, a ona chciała się zapytać, pod którym nr mieszka moja sąsiadka... chyba mnie wqr.... buuuhahaha.. witaj wqr**** Medorowo :multi::multi: ochłonęłaś?? pozdrów sąsiadke :evil_lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 pffffff... no niby niosąca piękno, a taka nerwowa :evil_lol: :diabloti: Quote
apple Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 No chyba jeszcze nie doszłas do się skoro cię nie ma co?:razz: Quote
Medorowa Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='clockwork']buuuhahaha.. witaj wqr**** Medorowo :multi::multi: ochłonęłaś?? pozdrów sąsiadke :evil_lol::evil_lol: :roll::roll:Pozdrowię:loveu::cool1: [quote name='basia2202']pffffff... no niby niosąca piękno, a taka nerwowa :evil_lol: :diabloti: A no przecież nie mogę być idealna we wszystkim:B-fly::diabloti: [quote name='apple']No chyba jeszcze nie doszłas do się skoro cię nie ma co?:razz: Dojszłam, dojszłam:B-fly: Ino sprzątałam:mdleje: I tak jeszcze nie jest tak jak powinno, ale jutro dokończę:grins: Medek jak na razie nie kuleje (odpukać pffu pffu). A ja dziś idę... ha, na karaoke - zrobili również w środę:mdleje:I nie wiem czy się cieszyć:roll::roll::evil_lol: Quote
apple Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Medorowa'] Dojszłam, dojszłam:B-fly: Ino sprzątałam:mdleje: I tak jeszcze nie jest tak jak powinno, ale jutro dokończę:grins: Medek jak na razie nie kuleje (odpukać pffu pffu). A ja dziś idę... ha, na karaoke - zrobili również w środę:mdleje:I nie wiem czy się cieszyć:roll::roll::evil_lol: Jezdeś:multi: Ciesze się ze MEDZIO na razie dobrze się ma(odpukać;)). Karaoke w środe ? Łoooo matulu................:eviltong::diabloti: Quote
Recommended Posts