Medorowa Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 paula_z napisał(a):Kusicielka :mad: Się zobaczy, jak z kasą i zdrowiem Maksia będzie :cool1: Jak będzie, dobrze będzie:cool1::cool1::cool1: Dogobranoc ...:eviltong: Quote
Imbirka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Helloł nocny marku:multi: a na którą to dzisiaj do pracy? Quote
clockwork Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Piszę sobie tu z Naszego kompecka .....u Klocusiowej ;) Dilerka już mdleje na foteliku ......tak jej Pawcio robi dobrze:eviltong: witanko Medorowa:multi::multi::multi: Quote
Madzika Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Przyszłam:hand: pooglądałam :knajpa: (rundkę postawiłam) i sie zmyłam :scared: Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='Imbir1']Helloł nocny marku:multi: a na którą to dzisiaj do pracy? Na dziewiątą córuś, na dzieiwątą:lol!: [quote name='clockwork']Piszę sobie tu z Naszego kompecka .....u Klocusiowej ;) Dilerka już mdleje na foteliku ......tak jej Pawcio robi dobrze:eviltong: witanko Medorowa:multi::multi::multi: Witaj Alu u Klocusiowej:multi: Achhh, zazdraszczam jej tego robienia dobrze przez Pawcia:lol!: [quote name='Madzika']Przyszłam:hand: pooglądałam :knajpa: (rundkę postawiłam) i sie zmyłam :scared: :knajpa: Bosshhhhh, przed chwilą skonsumowałam jedną z najpyszniejszych potraw w moim życiu - zupka chińska ser w ziołach:grins::grins: Quote
clockwork Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='madzia i medor'] Witaj Alu u Klocusiowej:multi: Achhh, zazdraszczam jej tego robienia dobrze przez Pawcia:lol!: ;)czyżbyś czekała na swoja kolejke ...:hmmmm: ;) Bosshhhhh, przed chwilą skonsumowałam jedną z najpyszniejszych potraw w moim życiu - zupka chińska ser w ziołach:grins::grins: mniam.....serek w ziołach ...znam te spady;)...pychotka a no to pijemy za 200 stronke .....:knajpa::knajpa::knajpa: oczywiście .....TYSKIE ;) Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='clockwork']mniam.....serek w ziołach ...znam te spady;)...pychotka Pychaaaaa:lol: czyżbyś czekała na swoja kolejke ...:hmmmm: ;) czyżby czyżbyk;):evil_lol: a no to pijemy za 200 stronke .....:knajpa::knajpa::knajpa: oczywiście .....TYSKIE ;) Ja mam 399:evil_lol: Co nie oznacza, że się nie napiję:knajpa::knajpa: Quote
DORRAG Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Witam sie:p Widzę że pijecie ...to dobrze że przyszłam:cool3: za 399 stonkę :knajpa: :knajpa: :knajpa: Jak będzie 400 to też Tu przyjdę:cool3: Quote
Kate I Luka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 a ja już też mam 200 stronkę :p :knajpa: :drink1: :popcorn: :beerchug: :drink1: :knajpa: Siemakno Tyszanko :multi: Quote
e.v.a Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 a ja sie napije bo wy pijecie :drinking::drinking::drinking::drinking: siemano:cool3: Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 DORRAG napisał(a):Witam sie:p Widzę że pijecie ...to dobrze że przyszłam:cool3: za 399 stonkę :knajpa: :knajpa: :knajpa: Jak będzie 400 to też Tu przyjdę:cool3: Zapraszamy:multi::multi::loveu: Kate I Luka napisał(a):a ja już też mam 200 stronkę :p :knajpa: :drink1: :popcorn: :beerchug: :drink1: :knajpa: Siemakno Tyszanko :multi: No to skoro Ty masz, to się napijemy;):knajpa::knajpa: evaxon napisał(a):a ja sie napije bo wy pijecie :drinking::drinking::drinking::drinking: siemano:cool3: Cześć Ty mój alkoholiczku:loveu::loveu::loveu::knajpa: Quote
Gonitwa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Siemanko;) A foteckę nie na podłogę tylko tutaj;) Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Dziewczyny,mam do Was prośbę... potrzebuję chiński alfabet, a dokładnie imię mojego psa MEDOR przetłumaczone na owy język... Właśnie kończe drugie piwko, ale w lodówecce jeszcze Martini:loveu::loveu::loveu: ino czerwone:roll: Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Gonitwa napisał(a):Siemanko;) A foteckę nie na podłogę tylko tutaj;) Kochana mój aparat jest niepełnosprytny... Właśnie myślę, czy nie zakupić, jakiegoś lepszego... Quote
e.v.a Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 madzia i medor napisał(a):Dziewczyny,mam do Was prośbę... potrzebuję chiński alfabet, a dokładnie imię mojego psa MEDOR przetłumaczone na owy język... :grib: a co chcesz sobie tatoo zrobic:grin: Quote
Jagoda1 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Ciagle są jakieś okazje, muszę zajrzeć do swojej galeryjki, może też "okrągła strona"? Zajrzę do barku, zwykle mam b.duży wybór... Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 evaxon napisał(a)::grib: a co chcesz sobie tatoo zrobic:grin: Może taak, niee:diabloti::razz::razz: AgusiaTerierka napisał(a):Ciagle są jakieś okazje, muszę zajrzeć do swojej galeryjki, może też "okrągła strona"? Zajrzę do barku, zwykle mam b.duży wybór... To ja do Ciebie jadę:p:p:p U mnie barek pusty, bo w takie upały, to tylko z lodóweczki:eviltong: Quote
e.v.a Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 madzia i medor napisał(a):Może taak, niee:diabloti::razz::razz: ty ni ejedz tyle zupek chinskich bo ci sie w głowie przewraca:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 evaxon napisał(a):ty ni ejedz tyle zupek chinskich bo ci sie w głowie przewraca:evil_lol: To nie od zupek:shake::shake::shake: Ja tak mam od urodzenia:diabloti: Quote
Gonitwa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Mamusia przy porodzie przygniotła a kobiety się biedaczki czepiają... Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Gonitwa napisał(a):Mamusia przy porodzie przygniotła a kobiety się biedaczki czepiają... :obrazic::obrazic: Vectra napisał(a):ja nie znać chińska język :diabloti: Ja tyż i nawet w internecie nigdzie znaleźc nie mogę:roll::roll: Quote
Gonitwa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Nie fochaj kochana... O mnie tego powiedzieć nie wolno bo ja z cesarki jestem;) Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='Gonitwa']Nie fochaj kochana... O mnie tego powiedzieć nie wolno bo ja z cesarki jestem;) Dlatego Ci wybaczam:diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 madzia i medor napisał(a):Dlatego Ci wybaczam:diabloti::diabloti: o rany jakaś Ty litościwa :loveu: jak ja :diabloti: Quote
Recommended Posts