Medorowa Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 AlKil napisał(a):Dzień dobry! :lol: Strasznie u nas dzisiaj wieje....:cool1: Witaj:hand: Kiłi napisał(a):W to to ja nie wątpie:diabloti: Dzisiaj mało nie potrąciłam dziewczyny, bo mi zza autobusu wyskoczyła i wylądowałam na środku skrzyżowania czyli: miałam jechać w lewo, a pasażerka mówi, że prosto...no i...skończyło się na środku:evil_lol: A jak tam u ciebie? Nadal teoria?:diabloti: Właśnie tego się najbardziej boję, że komuś zrobię krzywdę... :roll::roll::roll: Ja na razia teoria, ale już się rozglądam za samochodem:mdleje::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Qrwa, ale jestem wqrwiona:angryy::angryy::angryy: Jak już wspomniałam, opiekuję się dwoma psami znajomej, a żeby mi nie było za łatwo, to zjjjjebowaciała mi się kuchenka elektryczna i lodówka:mdleje: Całe mięso na dwa tygodnie poszło się jebolić:angryy: Quote
Kiłi Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='madzia i medor'] Właśnie tego się najbardziej boję, że komuś zrobię krzywdę... :roll::roll::roll: Qrwa, ale jestem wqrwiona:angryy::angryy::angryy: Jak już wspomniałam, opiekuję się dwoma psami znajomej, a żeby mi nie było za łatwo, to zjjjjebowaciała mi się kuchenka elektryczna i lodówka:mdleje: Całe mięso na dwa tygodnie poszło się jebolić:angryy: Ja też się bałam, ale jak dotychczas nikomu nic się nie stało:evil_lol: Ale mam zepsutą kierownice w aucie , co mnie bardzo wkurza i źle jeżdże...:shake: Weź głęboki oddech i pomyśl że mogło być gorzej:diabloti: Mogli ci wyłączyć prąd i ciepłą wode:eviltong: A mięsa nie możesz dać np. sąsiadce na przechowanie?:razz: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Kiłi']Ja też się bałam, ale jak dotychczas nikomu nic się nie stało:evil_lol: Ale mam zepsutą kierownice w aucie , co mnie bardzo wkurza i źle jeżdże...:shake: Weź głęboki oddech i pomyśl że mogło być gorzej:diabloti: Mogli ci wyłączyć prąd i ciepłą wode:eviltong: A mięsa nie możesz dać np. sąsiadce na przechowanie?:razz: :mdleje: Mięso tamto wyrzucam... kupię nowe:roll: Lecę na spacer, bo za pięć minut jestem umówiona z koleżanką, która będzie na mnie czekać, jakieś 20 minut drogi ode mnie:roll::diabloti: Quote
DORRAG Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='madzia i medor'] Lecę na spacer, bo za pięć minut jestem umówiona z koleżanką, która będzie na mnie czekać, jakieś 20 minut drogi ode mnie:roll::diabloti: I co myślisz że zdążysz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Madzia a co ty tak plujesz dzisiaj :razz: ślinotok masz jakis?:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 DORRAG napisał(a):I co myślisz że zdążysz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja nie myślę:shake::shake::diabloti: evaxon napisał(a):Madzia a co ty tak plujesz dzisiaj :razz: ślinotok masz jakis?:diabloti: Od urodzenia ty moja robaczynko:lol!: Quote
teqquila Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Witaj Madziuniu :) myslisz ze po kim Medzio ma slinnienie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 teqquila napisał(a):Witaj Madziuniu :) myslisz ze po kim Medzio ma slinnienie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witojta:multi::multi::multi::evil_lol: Quote
Vectra Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Przyszłam się ogrzać kochanieńka w twych przyjaznych progach :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Vectra']Przyszłam się ogrzać kochanieńka w twych przyjaznych progach :diabloti: :bigok::bigok: Chodźmy i zgrzejmy się wszyscy :diabloti: [quote name='dealer']czesc zasliniona:diabloti: Efka juz wygadała:obrazic: Taka z niej dogociółka :shake::shake: :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='madzia i medor'] Od urodzenia ty moja robaczynko:lol!: oj jak ty mowisz slicznie do mnie:errrr: [quote name='madzia i medor']:bigok:wszyscy Efka juz wygadała:obrazic: Taka z niej dogociółka :shake::shake: :diabloti: co złego to nie ja:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 :p:pStarsze fotki:razz: I zdjęcie zdjęcia wówczas najlepszego koompla Medora;) Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='evaxon']oj jak ty mowisz slicznie do mnie:errrr: co złego to nie ja:diabloti: Nie przyzwyczajaj się kruszynko:diabloti::diabloti::loveu: :obrazic: Wypaplałaś moją tajemnicę :diabloti: Quote
agbar Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 ochhhhhhhhhhhhhhhhhh widzialam turlaczki:loveu: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 dealer napisał(a):ochhhhhhhhhhhhhhhhhh widzialam turlaczki:loveu: Gdzie, gdzie:errrr::errrr: Quote
agbar Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 madzia i medor napisał(a):Gdzie, gdzie:errrr::errrr: wwwwwwwwwwwwww.........:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 dealer napisał(a):wwwwwwwwwwwwww.........:diabloti: w...w.ww.wwww gdzie:diabloti: Quote
agbar Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 madzia i medor napisał(a):w...w.ww.wwww gdzie:diabloti: wuwuwudopapeel:diabloti: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 dealer napisał(a):wuwuwudopapeel:diabloti: :evil_lol: Extra:multi::multi:Lecę oglądać:multi:Dzięki za linka:loveu: Quote
agbar Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 madzia i medor napisał(a):Extra:multi::multi:Lecę oglądać:multi:Dzięki za linka:loveu: ja myslalam ze jestem goopia ale ty jestes milion razy gloopsza...wracasz mi wiare w ludzi:loveu: KCM:loveu: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 dealer napisał(a):ja myslalam ze jestem goopia ale ty jestes milion razy gloopsza...wracasz mi wiare w ludzi:loveu: KCM:loveu: Tyż się cieszkam:multi::multi: Nie ma sprawy:multi:Służę pomocą:loveu: Quote
agbar Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 madzia i medor napisał(a):Tyż się cieszkam:multi::multi: Nie ma sprawy:multi:Służę pomocą:loveu: moja sluzebnico:diabloti: :loveu: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 dealer napisał(a):moja sluzebnico:diabloti: :loveu: :lol!::lol!::lol!: Chyba Cię jednak poszczuje Dinkiem:diabloti: Quote
Paula Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Cześć gaduło :p O qrde, fotki tu dziś były :-o http://img241.imageshack.us/img241/7119/wrobnelekelemelek1hj6.jpg :loveu: Hahaha, ale masz fajną nazwę albumu na bukiecie :D Quote
Recommended Posts