e.v.a Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 madzia i medor napisał(a):Lecę do Urzędu Pracy:angryy: Muszę się zgłosić, bo chcą mnie skreślić, za ,,ciągłe odmawianie ofert pracy":siara::siara::diabloti: Jak ja nie lubię urzędów:placz: :placz: :placz: :placz: :angryy: boze.. co za ludzie:shake: czy oni nie rozumieją ze lezenie na dachu jest wazniejsze od jakiejs tam marnej pracy :razz: :shake: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='evaxon']:angryy: boze.. co za ludzie:shake: czy oni nie rozumieją ze lezenie na dachu jest wazniejsze od jakiejs tam marnej pracy :razz: :shake::diabloti:[FONT=Arial]bo bez serca one są te ludzie:angryy:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[FONT=Arial]bo bez serca one są te ludzie:angryy:[/FONT] az strach sie bac:shake: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 czesc Madzik, oczywiscie znow na wlasna odpowiedzialnosc tu wejszłam... jakas imprezka mnie mineła ...x...stron temu..... sto lat zycze ...... jestem, powrócilam i chyba zostaje.....:cool1: miłego popoludnia..... Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='zuzolandia']Doberek złociutka;-) .jest mi mdłooo .i pogoda do bani .....wogole wszystko jest do bani .......ale tak se poatrzyłam fa slinioka i jakos mi ta mdłosc przełazi ;-) heheheeh Cieszy mnie to;) [quote name='evaxon']:angryy: boze.. co za ludzie:shake: czy oni nie rozumieją ze lezenie na dachu jest wazniejsze od jakiejs tam marnej pracy :razz: :shake: Wiedziałam, ze mnie zrozumiesz:multi: :multi: :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[FONT=Arial]bo bez serca one są te ludzie:angryy:[/FONT] I Ty janielico:loveu: [quote name='evaxon']az strach sie bac:shake: :diabloti: [quote name='DORRAG']Cześć :p To Ja:cool3: A to ja:hand: Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Madzik, oczywiscie znow na wlasna odpowiedzialnosc tu wejszłam... jakas imprezka mnie mineła ...x...stron temu..... sto lat zycze ...... jestem, powrócilam i chyba zostaje.....:cool1: miłego popoludnia..... :knajpa::knajpa: Ależ zostań i czuj się jak u siebie;) :p Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Vectra napisał(a):Dostałaś prace ? :diabloti: Ooo siostra, wydało się w mordę biednego, mizernego jeżyka:diabloti: Nie czytasz co piszę, stronnicę wcześniej:cool1: Ale nie będę jędza i się powtórzę - kolejka była, a ja nie mam czasu na goopoty:roll: :diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Vectra napisał(a):i słusznie , też nie cierpie urządów i kolejek Moja krew:loveu: :loveu: :loveu: zaczynam pakowanie:roll: Quote
Vectra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 madzia i medor napisał(a):Moja krew:loveu: :loveu: :loveu: zaczynam pakowanie:roll: ja tam chyba tego nie pakuje , w zasadzie to po co mi ta galeria ? i tak tego nie będę czytać :evil_lol: a fotki i tak wsie mam w archiwum :p Raczej nie sądze by usuneli blogaski , no chyba że całe dogo zniknie , w co też raczej nie wierze :cool3: Quote
agbar Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Vectra napisał(a):ja tam chyba tego nie pakuje , w zasadzie to po co mi ta galeria ? i tak tego nie będę czytać :evil_lol: a fotki i tak wsie mam w archiwum :p Raczej nie sądze by usuneli blogaski , no chyba że całe dogo zniknie , w co też raczej nie wierze :cool3: ot, i glos rozsadku.....zobaczcie kto najwiecej pisze o tym ze dogo zniknie....kto podsyca te cale atmosfere.... i w koncu na blogaskach ani na dogo swiat sie nie konczy... Quote
Vectra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 dealer napisał(a):ot, i glos rozsadku.....zobaczcie kto najwiecej pisze o tym ze dogo zniknie....kto podsyca te cale atmosfere.... i w koncu na blogaskach ani na dogo swiat sie nie konczy... właśnie .......... poza tym , tam też to długo nie pociągnie :cool1: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='dealer']ot, i glos rozsadku.....zobaczcie kto najwiecej pisze o tym ze dogo zniknie....kto podsyca te cale atmosfere.... i w koncu na blogaskach ani na dogo swiat sie nie konczy... [quote name='Vectra']właśnie .......... poza tym , tam też to długo nie pociągnie :cool1:[FONT=Arial]:pprzyjszłam się z wami zgodzić;)[/FONT] Quote
BeaC Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 a ja .przyszłam sie teraz przywitać, bo później moge nie mieć sił witaj........................magdo Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [FONT=Arial]Cze Magdaleno z tych Tych/Tychów:eviltong:.........Stoisz już w tej kolejce:razz:po te robote:diabloti:[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 czesc Madzik, to zaczynam sie czuc jak u siebie..... wlasnie popijam kawunie i jak sie to czasami zdarza mam sexualny stosunek do pracy......:loveu: Quote
agbar Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 dzien dobry moja najmadrzejsza i najwspalnialsza Madziu:loveu: Quote
Jagoda1 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Z kawusią pędzę do Ciebie, Madziu, liczę na....herbatniczka, chociaż.:razz: Quote
e.v.a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 :wink: Madzia .. mrugam do ciebie.. :wink:mrugam :wink:co nie ze fajnie mrugam :wink:oo jeszcze raz mrugne:wink: Quote
Madzika Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 witam immieniczke w ten piękny dzień :multi: A ja Dziś mam jeden z tych dni miesiącu kiedy nie powinnam wstawać z łózka:shake: Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Vectra']ja tam chyba tego nie pakuje , w zasadzie to po co mi ta galeria ? i tak tego nie będę czytać :evil_lol: a fotki i tak wsie mam w archiwum :p Raczej nie sądze by usuneli blogaski , no chyba że całe dogo zniknie , w co też raczej nie wierze :cool3: Też bardzo w to wątpię;) Ja do pakowania miałam zaledwie 22 strony, więc t nie problem:cool1: :cool1: Jednak to jakieś , wspomnienia", szczególnie, jak ktoś prowadzi blożek od wczesnego dzieciństwa (psów rzecz jasna):diabloti: [quote name='paula_z']Witaj Madzia :multi: Śpisz już? :p Już nie:hand::hand: [quote name='dealer']ot, i glos rozsadku.....zobaczcie kto najwiecej pisze o tym ze dogo zniknie....kto podsyca te cale atmosfere.... i w koncu na blogaskach ani na dogo swiat sie nie konczy... Coprawda, toprawda, ale jednak to jakaś tam jego część;) Ale i tak też w to nie chce mi się wierzyć, aby dogo zniknęło:lol: [quote name='Vectra']właśnie .......... poza tym , tam też to długo nie pociągnie :cool1: Siostra a Ty zawsze czarny scenariusz:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pprzyjszłam się z wami zgodzić;)[/FONT] Cóż za poświęcenie;) [quote name='BeaC']a ja .przyszłam sie teraz przywitać, bo później moge nie mieć sił witaj........................magdo Idź do Dijeja po wspomagacz;) [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Cze Magdaleno z tych Tych/Tychów:eviltong:.........Stoisz już w tej kolejce:razz:po te robote:diabloti:[/FONT] Jeszcze niet - teraz właśnie piję kawusię:razz: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Madzik, to zaczynam sie czuc jak u siebie..... wlasnie popijam kawunie i jak sie to czasami zdarza mam sexualny stosunek do pracy......:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj:loveu: Quote
Recommended Posts