Medorowa Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 (edited) No to zaczynamy:razz: :p :p :p UR[L=http://imageshack.us] Edited August 9, 2012 by Medorowa Quote
Medorowa Posted March 30, 2007 Author Posted March 30, 2007 Udało się, udało się :cunao: :cunao: :cunao: [SIZE="3"]Dziękuję wszystkim za pomoc:Rose: Quote
Kate I Luka Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 [SIZE="7"]Już Cię Kocham Medorku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Witaj sister w naszych skromnych progach;) :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 :multi::multi::multi:yes yes yes:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nareszcie blożek założyłas :multi::multi::multi: śliczności Medorkowe:loveu: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:yes yes yes:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nareszcie blożek założyłas :multi::multi::multi: śliczności Medorkowe:loveu: Witamy:multi: :multi: :multi: I dziękujemy:loveu: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: http://www.smog.pl/wideo/1977/rozmowne_koty_i_psy/ Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='madzia i medor']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: http://www.smog.pl/wideo/1977/rozmowne_koty_i_psy/:evil_lol::evil_lol::evil_lol:super ....a boxio najsłodszy....mi Ozzy tak nie chce mówić:shake: Quote
Kate I Luka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='madzia i medor']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: http://www.smog.pl/wideo/1977/rozmowne_koty_i_psy/ o dzijzys... aż się popłakałam słuchając tego ;) Cześć Siostrunia, i Siostrzeńcu :multi: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Doberek:loveu: Muszę Medora tak nauczyć;) Quote
DORRAG Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Hura :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: wreszcie jest galeryjka:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Ale on jest Piękny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ferraribox Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Kate I Luka']Już Cię Kocham Medorku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: MY też CIĘ kochamy i będziemy was odwiedzali:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 DORRAG napisał(a):Hura :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: wreszcie jest galeryjka:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Ale on jest Piękny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy:loveu: ferraribox napisał(a):MY też CIĘ kochamy i będziemy was odwiedzali:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Witamy i zapraszamy:cool3: :multi: :multi: Quote
Imbirka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Wow, Madzia, nie możliwe Medorek i Dinuś mają galeryjkę:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi: zaraz mnie pewnie moi zlinczują, bo czekają na nas w samochodzie pod blokiem ale nie mogłam się oprzeć żeby tutaj nie zajrzeć:diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu: mamcia nareszcię będę mogła pomęczyć Cię o foteczki:p no dobra, przyjdę później, a teraz spadamy na działeczkę:cool3::evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Imbir1 napisał(a):Wow, Madzia, nie możliwe Medorek i Dinuś mają galeryjkę:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi: zaraz mnie pewnie moi zlinczują, bo czekają na nas w samochodzie pod blokiem ale nie mogłam się oprzeć żeby tutaj nie zajrzeć:diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu: mamcia nareszcię będę mogła pomęczyć Cię o foteczki:p no dobra, przyjdę później, a teraz spadamy na działeczkę:cool3::evil_lol: Córuś, lepiej późno, niż wcale:eviltong: :eviltong: ;) Witamy:p Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Kolejna seria;) Nie pytajcie co to, bo sama nie wiem:icon_roc: ;) Szaleństwa z Dinusiem:lol: Dinuś:loveu: Rudzielec:cool3: Z Panem Dziubdziubem;) Pyskacz;) Quote
DORRAG Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Takiego ślicznego Boksika :loveu: :loveu: przed nami ukrywać i dopiero teraz mu galerie zakładać:mad: .....wstyd;) Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='DORRAG'] Takiego ślicznego Boksika :loveu: :loveu: przed nami ukrywać i dopiero teraz mu galerie zakładać:mad: .....wstyd;) No co ja poradzę, jak nie chcieliście mi aparatu kupić:niewiem: :niewiem: :niewiem: :diabloti: Quote
Jagoda1 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Między jednym wyjazdem a następnym wpadłam, żeby zobaczyć nareszcie przystojnego muskularnego Medorka. Ten roześmiany Dinuś to kolega, czy "braciszek"? Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Między jednym wyjazdem a następnym wpadłam, żeby zobaczyć nareszcie przystojnego muskularnego Medorka. Ten roześmiany Dinuś to kolega, czy "braciszek"? Braciszek:cool3: :loveu: Mój pierworodny ;) :p Quote
Basia&Safi Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 madzia nareszcie jestes :):):):):):):) jaki fajnysty fafulec hehehe Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='basiulka22tychy']madzia nareszcie jestes :):):):):):):) jaki fajnysty fafulec hehehe Hi hi, wiatamy :hand: Quote
Kate I Luka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 RoZpŁyWaM Się PaTrZąC Na Tą MiNkĘ :loveu: Ale faktycznie Medziu to kawał chłopa... Dinek taki malutki przy nim :p PS. Na tej fotce ma minkę 5 miesięcznego szczeniorka :) A tu 6 latek na karku :) Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Kate I Luka napisał(a): PS. Na tej fotce ma minkę 5 miesięcznego szczeniorka :) A tu 6 latek na karku :) Rozumkiem też czasami dorównuje 5 miesięcznemu szczylkowi:diabloti: :diabloti: Quote
e.v.a Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 siemano:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: jestem z ciebie taka dumna:loveu: wreszcie galerie zalozylas:loveu: morduiu zobacz kto przyszeld do ciebie:loveu: cioteczka Ewulka:loveu: miziu miziu pyszczku slodziutki:loveu: gili gili za uszkiem :loveu: ło boziu boziu jak do buziaka faflunki slkada :loveu: Quote
Recommended Posts