Martika&Aischa Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Nasze maleństwo ma się wspaniale :) zadomowiony i zaprzyjaźniony od pierwszych chwil z całym towarzystwem :lol: Dancik kochana koszyczek ewu podrzuci mi na Wydział wówczas odbiorę i podrzucę ;) Quote
Dancik Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Nasze maleństwo ma się wspaniale :) zadomowiony i zaprzyjaźniony od pierwszych chwil z całym towarzystwem :lol: Dancik kochana koszyczek ewu podrzuci mi na Wydział wówczas odbiorę i podrzucę ;)[/QUOTE] Spoko ...cieszę się że mały się zadomowił, choć wcale mnie to nie dziwi bo u mnie też od początku czuł się jak u siebie :) Quote
Martika&Aischa Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Dancik']Spoko ...cieszę się że mały się zadomowił, choć wcale mnie to nie dziwi bo u mnie też od początku czuł się jak u siebie :)[/QUOTE] Oj tak Danusia od ewu nie może się nachwalić chłopaka :lol: jest po prostu uroczy :loveu: informacje mam na bieżąco od naszej kochanej ewu :loveu::loveu::loveu: Quote
Dancik Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Oj tak Danusia od ewu nie może się nachwalić chłopaka :lol: jest po prostu uroczy :loveu: informacje mam na bieżąco od naszej kochanej ewu :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Spryciarz wszędzie się czuje jak u siebie. To ci dopiero charakter :) Serdeczne pozdrowienia i podziękowania dla Ewu której w prawdzie nie znam ale już ją lubię:) Quote
Beatkaa Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Cieszę się,że u koteczka wszystko ok,widocznie bardzo pro-ludzki jest,że się tak szybko adaptuje :):):) Quote
iwonamaj Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 To już ponad tydzień minął, odkąd koteczek nie ma domku... Ale dobrze, że jest takim darciuchem i przytulakiem, bo inaczej nikt by się nim nie zainteresował. Wokół tyle bezdomnych, dzikich kotów, nie ma jak im pomóc. U nas na osiedlu jest jedna pani dokarmiająca koty, ale naszego czarnuszka nie zna. Na ogłoszenie też przez ponad tydzień nikt się nie odezwał... Co by z tobą było maluszku na takim strasznym mrozie :-( Quote
AgusiaP Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Dobrze, że go zobaczyłaś Iwonko;):loveu: Quote
Gabi79 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='AgusiaP']Dobrze, że go zobaczyłaś Iwonko;):loveu:[/QUOTE] Popieram w 100%:loveu::loveu::loveu: Quote
iwonamaj Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 Ja go nie zobaczyłam, tylko usłyszałam:lol:... Wrzeszczał okropnie przed wejściem do bloku, słychać go było u mnie w mieszkaniu, więc zeszłam na dół. Quote
Martika&Aischa Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='iwonamaj']Ja go nie zobaczyłam, tylko usłyszałam:lol:... Wrzeszczał okropnie przed wejściem do bloku, słychać go było u mnie w mieszkaniu, więc zeszłam na dół.[/QUOTE] Chłopak wiedział co robi :cool3: znalazł się w odpowiednim czasie i w odpowiednim miejscu :lol: Quote
iwonamaj Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Dzisiaj się dowiedziałam, że czarnulek na nowy domek :)... Bardzo, bardzo się cieszę :lol:. Nie znam szczegółów, a każdym razie- szczęściarze ;) Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim za pomoc :) Quote
Martika&Aischa Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Oj ma :) a jak nasza ewu i Danusia twierdzą że najlepszy i wymarzony to tak właśnie jest :) :multi: Powodzenia maleńki :loveu: Quote
Dancik Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='iwonamaj']Dzisiaj się dowiedziałam, że czarnulek na nowy domek :)... Bardzo, bardzo się cieszę :lol:. Nie znam szczegółów, a każdym razie- szczęściarze ;) Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim za pomoc :) [h=1][FONT=Helvetica, sans-serif]ŁałIwonko super wieści ! Strasznie się cieszę :))) Nowy domek będziemiał z małego pociechę :) Suuuuper ...to dla mnie jak prezent podchoinkę. Dziękuję :)[/FONT][/h] Quote
Martika&Aischa Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Dancik'][FONT=Helvetica]ŁałIwonko super wieści ! Strasznie się cieszę :))) Nowy domek będziemiał z małego pociechę :) Suuuuper ...to dla mnie jak prezent podchoinkę. Dziękuję :)[/FONT] Z tego co wiem to była miłość z dwóch stron od pierwszego wejrzenia :lol: Quote
Dancik Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Z tego co wiem to była miłość z dwóch stron od pierwszego wejrzenia :lol: [h=1][FONT=Helvetica, sans-serif]Martusia tym bardziej jestem wniebowzięta :))) Niech malutki będzie szczęśliwy w kochającym domu :)[/FONT][/h] Quote
iwonamaj Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Oj ma :) a jak nasza ewu i Danusia twierdzą że najlepszy i wymarzony to tak właśnie jest :) :multi: Powodzenia maleńki :loveu:[/QUOTE] Szczęściarze, ci co go dostali :) Quote
AgusiaP Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Wspaniała wiadomość:multi::multi::multi: powodzenia koteczku:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='iwonamaj']Dzisiaj się dowiedziałam, że czarnulek na nowy domek :)... Bardzo, bardzo się cieszę :lol:. Nie znam szczegółów, a każdym razie- szczęściarze ;) Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim za pomoc :)[/QUOTE] Dopiero teraz doczytałam, bardzo się cieszę :multi: Quote
yolanovi Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Super, że kociątko juz w SWOIM domku. Na Święta udało sie maluchowi załapać ;) Quote
Beatkaa Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 ooo kurczaczki,ale prezent świąteczny dostało kocisko :loveu: Quote
iwonamaj Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 Nowi Pańciostwo dostali piękny świąteczny prezent, ci którzy go wzięli :). Bo to skarb, nie kot :) Quote
iwonamaj Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [FONT=century gothic]Wesołych Świąt [/FONT] [FONT=century gothic] [/FONT][FONT=century gothic] [/FONT] Quote
Dancik Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Dziewczynki Wesołych Świąt oraz Wspaniałego Nowego Roku ...a zaczyna się nieźle skoro malutki już grzeje dupkę w kochającym domku :) Skoro to wątek koci to wstawiam zdjęcia moich dwóch kocich łobuzów w wydaniu świątecznym (Adelka moja 3 kotka mieszkająca w łazience odmówiła współpracy ) Do Siego Roku Kochane :) Quote
Recommended Posts