Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Nasze maleństwo ma się wspaniale :) zadomowiony i zaprzyjaźniony od pierwszych chwil z całym towarzystwem :lol: Dancik kochana koszyczek ewu podrzuci mi na Wydział wówczas odbiorę i podrzucę ;)[/QUOTE]
Spoko ...cieszę się że mały się zadomowił, choć wcale mnie to nie dziwi bo u mnie też od początku czuł się jak u siebie :)

Posted

[quote name='Dancik']Spoko ...cieszę się że mały się zadomowił, choć wcale mnie to nie dziwi bo u mnie też od początku czuł się jak u siebie :)[/QUOTE]

Oj tak Danusia od ewu nie może się nachwalić chłopaka :lol: jest po prostu uroczy :loveu: informacje mam na bieżąco od naszej kochanej ewu :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Oj tak Danusia od ewu nie może się nachwalić chłopaka :lol: jest po prostu uroczy :loveu: informacje mam na bieżąco od naszej kochanej ewu :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Spryciarz wszędzie się czuje jak u siebie. To ci dopiero charakter :) Serdeczne pozdrowienia i podziękowania dla Ewu której w prawdzie nie znam ale już ją lubię:)

Posted

To już ponad tydzień minął, odkąd koteczek nie ma domku... Ale dobrze, że jest takim darciuchem i przytulakiem, bo inaczej nikt by się nim nie zainteresował. Wokół tyle bezdomnych, dzikich kotów, nie ma jak im pomóc. U nas na osiedlu jest jedna pani dokarmiająca koty, ale naszego czarnuszka nie zna. Na ogłoszenie też przez ponad tydzień nikt się nie odezwał... Co by z tobą było maluszku na takim strasznym mrozie :-(

Posted

[quote name='iwonamaj']Ja go nie zobaczyłam, tylko usłyszałam:lol:... Wrzeszczał okropnie przed wejściem do bloku, słychać go było u mnie w mieszkaniu, więc zeszłam na dół.[/QUOTE]

Chłopak wiedział co robi :cool3: znalazł się w odpowiednim czasie i w odpowiednim miejscu :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj się dowiedziałam, że czarnulek na nowy domek :)... Bardzo, bardzo się cieszę :lol:. Nie znam szczegółów, a każdym razie- szczęściarze ;)
Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim za pomoc :)

Posted

[quote name='iwonamaj']Dzisiaj się dowiedziałam, że czarnulek na nowy domek :)... Bardzo, bardzo się cieszę :lol:. Nie znam szczegółów, a każdym razie- szczęściarze ;)
Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim za pomoc :)

[h=1][FONT=Helvetica, sans-serif]ŁałIwonko super wieści ! Strasznie się cieszę :))) Nowy domek będziemiał z małego pociechę :) Suuuuper ...to dla mnie jak prezent podchoinkę. Dziękuję :)[/FONT][/h]

Posted

[quote name='Dancik'][FONT=Helvetica]ŁałIwonko super wieści ! Strasznie się cieszę :))) Nowy domek będziemiał z małego pociechę :) Suuuuper ...to dla mnie jak prezent podchoinkę. Dziękuję :)[/FONT]

Z tego co wiem to była miłość z dwóch stron od pierwszego wejrzenia :lol:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Z tego co wiem to była miłość z dwóch stron od pierwszego wejrzenia :lol:

[h=1][FONT=Helvetica, sans-serif]Martusia tym bardziej jestem wniebowzięta :))) Niech malutki będzie szczęśliwy w kochającym domu :)[/FONT][/h]

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Oj ma :) a jak nasza ewu i Danusia twierdzą że najlepszy i wymarzony to tak właśnie jest :) :multi: Powodzenia maleńki :loveu:[/QUOTE]
Szczęściarze, ci co go dostali :)

Posted

[quote name='iwonamaj']Dzisiaj się dowiedziałam, że czarnulek na nowy domek :)... Bardzo, bardzo się cieszę :lol:. Nie znam szczegółów, a każdym razie- szczęściarze ;)
Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim za pomoc :)[/QUOTE]
Dopiero teraz doczytałam, bardzo się cieszę :multi:

Posted

Dziewczynki Wesołych Świąt oraz Wspaniałego Nowego Roku ...a zaczyna się nieźle skoro malutki już grzeje dupkę w kochającym domku :) Skoro to wątek koci to wstawiam zdjęcia moich dwóch kocich łobuzów w wydaniu świątecznym (Adelka moja 3 kotka mieszkająca w łazience odmówiła współpracy ) Do Siego Roku Kochane :)