Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Msand
Posted

Jest też opcja u doddy. Także do popołudnia mam nadzieję wszystko się wyjasni.

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Msand
Posted

Msand - czy w piatek ten Twój znajomy odbierze ja od Olney? Ona mieszka w kolo Wrzesni. Msand - sprawdz please!

To jednak opcja Poznania? Nie wiem czy będzie jechał do Poznania w tym tygodniu, ale może jego żona by podjechała. Poczekam do wieczora - jeśli dom Bogusia z akagery jest tez zdesperowany i mają możliwość ją zabrać to dam znać.

No ale wtedy nie zabiorę już Kory.

Guest Msand
Posted

Co do Wrzesni i odbiorem jej w piątek - nie będzie problemu.

Posted

Powiem szczerze, że juz siępogubiłam gdize i do kogo ma jechac:oops:

Moja kolezanka Jola, ta która jest w kontakcie z Sara - to ona dawala kasę tym ludziom i robila zdjęcia Sarze właśnie dzwoni do maji w sprawie jutrzejszego dnia.

Guest Msand
Posted

Sara jedzie z pewnościa na tymczasówkę do Oleny. Jesli dom z Kwidzyna nie możliwości zabrania jej w piątek - to zabiera ją dom z Poznania.

Posted

Kochani, po kolei:

1. moze ja jutro Maja zabrac do Podkowy, tylko Sara na 7 rano musi byc gotowa w Ostrowcu

2. w podkowie lesnej przenocuje u Joli - mojej serdecznej koleznaki

3. czekam na info czy Fred w piatek zajedzie do Podkowy bedac w Zyrardowie, to tylko 23 km, trzymajcie kciuki aby sie zgodzil

4. zawozi ja potem do nich do domku kolo Wrzesni i tam ja odbiraja znajomi Msand

CZEKAM NA INFO CZY FRED DA RADE JA ZABRAC!

Beata

Posted

BeataJ napisał(a):

4. zawozi ja potem do nich do domku kolo Wrzesni i tam ja odbiraja znajomi Msand

Beata

Chyba, ze poczeak u Oleny na decyzje Panstwa z Kwidzyna. Lepiej jak oni wezma Sare, bo wtedy znajomi Msand z Poznania moze wezma Kore z Tczewa. I dwa dobki bede mialy dom!

Chwytacie jeszcze :-)

Bearta

Posted

sara bedzie gotowa przed & - tym się zajmie kolezanka , która tak jak pisałam wyzej zajmuje sie bezpośrednio Sara. to ona bedzie umawiac się z mają :)

Beata jestes niesamowita :loveu:

Posted

iwop napisał(a):
sara bedzie gotowa przed & - tym się zajmie kolezanka , która tak jak pisałam wyzej zajmuje sie bezpośrednio Sara. to ona bedzie umawiac się z mają :)

Beata jestes niesamowita :loveu:

Jeszcze chwila, czekam na info czy Fred ja zabierze z Podkowy w piatek.

Beata

Posted

daga_27 napisał(a):
a ktos "nasza" Kore bierze? pierwsze slysze:roll: normalnie nie jestem w temacie.

Daga - kilka godzin nieobecnosci i juz zaleglosci :-)

Mozliwe, ze jak Sara pojdzie do Kwidzyna to znajomi Msand ( ktorzy tez moga wziac Sare ) wezma wtedy nasza Kore. Ale to juz na spokojnie bedzie mozna rozegrac....uf....co za dzien. Teraz siedze jak na szpilkach i czekam na info czy Fred sie zgodzil Sare odebrac z Podkowy w piatek....

Beata

Guest Msand
Posted

a to nie prosciej Kore do Kwidzyna?

Kwidzyn się zdecydował na Sarę ...

Guest Msand
Posted

Kwidzyn i Poznań - domy stałe
Września - tymczasówka

Guest Msand
Posted

Kwidzyn - Sara, wczoraj Poznań - też Sara, ale nie musi byc u nich suka rodowodowa, więc wygląda na to, że Kora też ma szanse, za to tych szans nie ma w Kwidzynie.

Posted

Drodzy,

Fred bedzie wracal z Moskwy i dla niego nawet te "jedyne" 40km to duzo i duzo czasu zajmie. On jest umowiony z Mirke_Ela, ze ta bedzie czekac na niego ze szczeniaczkiem w schronie w Zyrardowie.

KTOS MUSI ZAWIEZC SARE DO ZYRARDOWA Z PODKOWY LESNEJ 6 KWIETNIA!!!

Beata

Posted

Karilka napisał(a):
Zmieńcie temat! Sunia przecież ma dom:cool3:

Jeszcze nie...jak bedzie w nowym domku to bedzie miala domek - ja tak zawsze robie...

teraz PILNY jest transport na odleglosc 20km....jak tego nie bedzie suczka nie moze byc zabrana......

Beata

Posted

Zaznaczcie w Kwidzyniu, że suka jest rodowodowa, ale nie wiadomo czy rodowód jest do odzyskania...Tam musi być rodowodowa?

TRANSPORT!!!Zaznaczcie to w tytule!!!Że transport potrzebny!DO ZYRARDOWA Z PODKOWY LESNEJ 6 KWIETNIA!!!