Guest Msand Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Jest też opcja u doddy. Także do popołudnia mam nadzieję wszystko się wyjasni. Quote
Guest Msand Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Msand - czy w piatek ten Twój znajomy odbierze ja od Olney? Ona mieszka w kolo Wrzesni. Msand - sprawdz please! To jednak opcja Poznania? Nie wiem czy będzie jechał do Poznania w tym tygodniu, ale może jego żona by podjechała. Poczekam do wieczora - jeśli dom Bogusia z akagery jest tez zdesperowany i mają możliwość ją zabrać to dam znać. No ale wtedy nie zabiorę już Kory. Quote
Guest Msand Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Co do Wrzesni i odbiorem jej w piątek - nie będzie problemu. Quote
iwop Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Powiem szczerze, że juz siępogubiłam gdize i do kogo ma jechac:oops: Moja kolezanka Jola, ta która jest w kontakcie z Sara - to ona dawala kasę tym ludziom i robila zdjęcia Sarze właśnie dzwoni do maji w sprawie jutrzejszego dnia. Quote
Guest Msand Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Sara jedzie z pewnościa na tymczasówkę do Oleny. Jesli dom z Kwidzyna nie możliwości zabrania jej w piątek - to zabiera ją dom z Poznania. Quote
BeataJ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Kochani, po kolei: 1. moze ja jutro Maja zabrac do Podkowy, tylko Sara na 7 rano musi byc gotowa w Ostrowcu 2. w podkowie lesnej przenocuje u Joli - mojej serdecznej koleznaki 3. czekam na info czy Fred w piatek zajedzie do Podkowy bedac w Zyrardowie, to tylko 23 km, trzymajcie kciuki aby sie zgodzil 4. zawozi ja potem do nich do domku kolo Wrzesni i tam ja odbiraja znajomi Msand CZEKAM NA INFO CZY FRED DA RADE JA ZABRAC! Beata Quote
BeataJ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 BeataJ napisał(a): 4. zawozi ja potem do nich do domku kolo Wrzesni i tam ja odbiraja znajomi Msand Beata Chyba, ze poczeak u Oleny na decyzje Panstwa z Kwidzyna. Lepiej jak oni wezma Sare, bo wtedy znajomi Msand z Poznania moze wezma Kore z Tczewa. I dwa dobki bede mialy dom! Chwytacie jeszcze :-) Bearta Quote
iwop Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 sara bedzie gotowa przed & - tym się zajmie kolezanka , która tak jak pisałam wyzej zajmuje sie bezpośrednio Sara. to ona bedzie umawiac się z mają :) Beata jestes niesamowita :loveu: Quote
dzodzo Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 skomplikowane ale ja jeszce nadązam:)no to dogrywanie szcegółow i w drogę!!! Quote
BeataJ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 iwop napisał(a):sara bedzie gotowa przed & - tym się zajmie kolezanka , która tak jak pisałam wyzej zajmuje sie bezpośrednio Sara. to ona bedzie umawiac się z mają :) Beata jestes niesamowita :loveu: Jeszcze chwila, czekam na info czy Fred ja zabierze z Podkowy w piatek. Beata Quote
daga_27 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 a ktos "nasza" Kore bierze? pierwsze slysze:roll: normalnie nie jestem w temacie. Quote
BeataJ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 daga_27 napisał(a):a ktos "nasza" Kore bierze? pierwsze slysze:roll: normalnie nie jestem w temacie. Daga - kilka godzin nieobecnosci i juz zaleglosci :-) Mozliwe, ze jak Sara pojdzie do Kwidzyna to znajomi Msand ( ktorzy tez moga wziac Sare ) wezma wtedy nasza Kore. Ale to juz na spokojnie bedzie mozna rozegrac....uf....co za dzien. Teraz siedze jak na szpilkach i czekam na info czy Fred sie zgodzil Sare odebrac z Podkowy w piatek.... Beata Quote
daga_27 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 a to nie prosciej Kore do Kwidzyna? jest blizej. no i ciagle prowadze konwersacje z jedna osoba z Tczewa. Quote
Guest Msand Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 a to nie prosciej Kore do Kwidzyna? Kwidzyn się zdecydował na Sarę ... Quote
aisaK Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Stały!! Dziewczyny, ale wy tu działacie! Trzymam kciuki za was! Quote
Guest Msand Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Kwidzyn i Poznań - domy stałe Września - tymczasówka Quote
karusiap Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Msand napisał(a):Kwidzyn i Poznań - domy stałe Września - tymczasówka a ktore psiaki?bo ciezko nadazyc:oops: Quote
Guest Msand Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Kwidzyn - Sara, wczoraj Poznań - też Sara, ale nie musi byc u nich suka rodowodowa, więc wygląda na to, że Kora też ma szanse, za to tych szans nie ma w Kwidzynie. Quote
BeataJ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Drodzy, Fred bedzie wracal z Moskwy i dla niego nawet te "jedyne" 40km to duzo i duzo czasu zajmie. On jest umowiony z Mirke_Ela, ze ta bedzie czekac na niego ze szczeniaczkiem w schronie w Zyrardowie. KTOS MUSI ZAWIEZC SARE DO ZYRARDOWA Z PODKOWY LESNEJ 6 KWIETNIA!!! Beata Quote
BeataJ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Karilka napisał(a):Zmieńcie temat! Sunia przecież ma dom:cool3: Jeszcze nie...jak bedzie w nowym domku to bedzie miala domek - ja tak zawsze robie... teraz PILNY jest transport na odleglosc 20km....jak tego nie bedzie suczka nie moze byc zabrana...... Beata Quote
aisaK Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Zaznaczcie w Kwidzyniu, że suka jest rodowodowa, ale nie wiadomo czy rodowód jest do odzyskania...Tam musi być rodowodowa? TRANSPORT!!!Zaznaczcie to w tytule!!!Że transport potrzebny!DO ZYRARDOWA Z PODKOWY LESNEJ 6 KWIETNIA!!! Quote
Recommended Posts