iwop Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 dom moze się szykuje. Trzymajcie kciuki! Bo z transportem rzeczywiście byłby problem...:shake: Quote
aisaK Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Trzeba napisac na wątku transportowym, może ktos bedzie jechał? Quote
BeataJ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 iwop napisał(a):dom moze się szykuje. Trzymajcie kciuki! Bo z transportem rzeczywiście byłby problem...:shake: Piszesz o Kwidzynie? Jesli tak to nadal czekam na odp. Beata Quote
iwop Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 beata no własnie nie piszę, że jest :-( tylko, ze się szykuje... co znaczy, że nie wiadomo. Quote
Guest Msand Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Są właściciwie dwie opcje z domem albo (zdaje się) Kwidzyn albo obecnie Mrzezyno (docelowo - Poznań). Wątek transportowy - zamieściłam informacje. Kto ma jaki plan z wyciągnięciem stamtąd suki? Ktoś się dogadał w kwestii zapłaty za nią? Quote
Guest Msand Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Z pewnością jeden jest pewien - co do Kwidzna też mi się tak wydaje. Quote
iwop Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 no to pozostaje transport :( jeju cięzko bedzie ciekawe ile kosztuje tam płatny 100% Quote
BeataJ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Iwona - wiem, ze nikt nie dzwoni. Ja staje na glowie aby cos zalatwic. Pojawila sie tez szansa zabrania suczki do Poznania w piatek ale ktos musi ja dowiezc do Zyrardowa lub Warszawy. Tam w godzinach popoludniowych ( ok 17:00 ) maz Oleny ( Vika_Bari ) bedzie odbiral Toga i tego szczeniaczka z Zyrardowa. Moze Sare zabrac ale KTOS MUSI JA DOWIEZC. U Olney suczka bedzie bezpieczna i poczeka na nowy dom ( Kwidzyn lub Poznan ) juz na spokojnie. Tylko kto ja dowiezie? Do Zyrardowa to 160km. Beata Quote
Guest Msand Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Jest transport na trasie Ostrowiec - Lublin - Warszawa - Majaa może pomóc. Beata zobacz wątek wandul66. Dogadujcie się. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4561692#post4561692 Quote
BeataJ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Juz pisze ale ona jedzie jutro a Fred Oleny bedzie tam w piatek... Beata Quote
iwop Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 jakoś nie wierze , że sie uda do jutra :( w ogole dzisiaj to mam dzień do niczego. jestem padnieta Quote
Guest Msand Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Nie masz wierzyć - tylko szukać - najlepiej tymczasówki w wa-wie Quote
Guest Msand Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Co z dobermanią - oferuje tymczasówkę dla suczek w wa-wie - ktoś się kontaktował? Quote
Guest Msand Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Nadałam temat tymczasówki: Lavinii, doddy i Dobermanii - może coś się uda do jutra znależć. Quote
iwop Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 msand ja od 2tyg szukam tymczasu dla psa i nic. :angryy: Zaraz porozsyłam privy do wawy a potem musze kończyc bo mam zajęcia ze studentami i potem wet z moim tymczasem. Quote
iwop Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 ja nie jestem zarejestrowana na dobermanii :( Quote
Guest Msand Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Myślę, że na jeden dzień czy dwa sie znajdzie ;) Głowa do góry. Quote
Guest Msand Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Jest opcja tymczasówki w wa-wie u doddy na jedną dobę. Czy mąż Oleny zabierze ją do Żyrardowa w piątek? Jeśli tak Beata dogadj się z mają i od 19.00 w piątek jest możliwość przetrzymania sary u doddy. Quote
BeataJ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Kochani! Uda sie!!!!! Jeśli Sara na jutro na 7 rano będzie gotowa do odbioru w Ostrowcu ( ma mieć kaganiec i smycz ) to ja Maja odbierze i zawozic do Podkowy Lesnej. Tam kochana Jola ja przetrzyma do piatku. Teraz tylko sprawdzam czy Fred ( maz Oleny ) ja w piątek będzie mogl odebrac z Podkowy. Msand - czy w piatek ten Twój znajomy odbierze ja od Olney? Ona mieszka w kolo Wrzesni. Msand - sprawdz please! Iwona - na jutro na 7 rano gdziekolwiek w Ostrowcu ktos ja poda Majce do auta? Majka podjedzie pod wskazany adres! Beata Quote
Recommended Posts