Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
dom moze się szykuje. Trzymajcie kciuki! Bo z transportem rzeczywiście byłby problem...:shake:

Piszesz o Kwidzynie? Jesli tak to nadal czekam na odp.

Beata

Guest Msand
Posted

Są właściciwie dwie opcje z domem albo (zdaje się) Kwidzyn albo obecnie Mrzezyno (docelowo - Poznań).

Wątek transportowy - zamieściłam informacje.

Kto ma jaki plan z wyciągnięciem stamtąd suki? Ktoś się dogadał w kwestii zapłaty za nią?

Guest Msand
Posted

Z pewnością jeden jest pewien - co do Kwidzna też mi się tak wydaje.

Posted

Iwona - wiem, ze nikt nie dzwoni. Ja staje na glowie aby cos zalatwic. Pojawila sie tez szansa zabrania suczki do Poznania w piatek ale ktos musi ja dowiezc do Zyrardowa lub Warszawy. Tam w godzinach popoludniowych ( ok 17:00 ) maz Oleny ( Vika_Bari ) bedzie odbiral Toga i tego szczeniaczka z Zyrardowa. Moze Sare zabrac ale KTOS MUSI JA DOWIEZC. U Olney suczka bedzie bezpieczna i poczeka na nowy dom ( Kwidzyn lub Poznan ) juz na spokojnie.

Tylko kto ja dowiezie? Do Zyrardowa to 160km.

Beata

Guest Msand
Posted

Nie masz wierzyć - tylko szukać - najlepiej tymczasówki w wa-wie

Guest Msand
Posted

Co z dobermanią - oferuje tymczasówkę dla suczek w wa-wie - ktoś się kontaktował?

Guest Msand
Posted

Nadałam temat tymczasówki: Lavinii, doddy i Dobermanii - może coś się uda do jutra znależć.

Posted

msand ja od 2tyg szukam tymczasu dla psa i nic. :angryy: Zaraz porozsyłam privy do wawy a potem musze kończyc bo mam zajęcia ze studentami i potem wet z moim tymczasem.

Guest Msand
Posted

Myślę, że na jeden dzień czy dwa sie znajdzie ;) Głowa do góry.

Guest Msand
Posted

Jest opcja tymczasówki w wa-wie u doddy na jedną dobę. Czy mąż Oleny zabierze ją do Żyrardowa w piątek? Jeśli tak Beata dogadj się z mają i od 19.00 w piątek jest możliwość przetrzymania sary u doddy.

Posted

Kochani! Uda sie!!!!!
Jeśli Sara na jutro na 7 rano będzie gotowa do odbioru w Ostrowcu ( ma mieć kaganiec i smycz ) to ja Maja odbierze i zawozic do Podkowy Lesnej. Tam kochana Jola ja przetrzyma do piatku. Teraz tylko sprawdzam czy Fred ( maz Oleny ) ja w piątek będzie mogl odebrac z Podkowy.
Msand - czy w piatek ten Twój znajomy odbierze ja od Olney? Ona mieszka w kolo Wrzesni. Msand - sprawdz please!
Iwona - na jutro na 7 rano gdziekolwiek w Ostrowcu ktos ja poda Majce do auta? Majka podjedzie pod wskazany adres!
Beata