la_pegaza Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 to np. jedna z wypowiedzi "jutro mam odebrac dobermanke sare ta 5 latke do adopcji jest z rodowodem prosze mi wytlumaczyc czy mam ja zarejestrowac w zwiazku czy ona jest juz zarejestrowana czy moze mam tych dokumentow szukac anusia196@interia.eu " Quote
iwop Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 no tak ale przeciez nie wynika z tego czy to dobry dom? i głównie rozumiem, że chodzi tu o rodowód a nie o psa :( Quote
la_pegaza Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 dlatego piszę tu o tym, bo z postów na df wynika, że dom jest, a tu wręcz przeciwnie :shake: Quote
iwop Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Pani w rozmowie najpierw umówiła sie na dzisiaj potem zadzwonila, że samochod sie jej zepsull i ze przyjedzie moze jutro. Quote
beria Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Już napisałam Beacie, że mogę sprawdzić dom, ale nie kojarzę miejscowości Zaręba i nie znalazłam takiej w Szukaczu, obok Zawiercia przynajmniej. Czy nie chodzi tu przypadkiem o Porębę? Proszę o podanie kodu pocztowego tej miejscowości, 42-480 to kod Poręby. Quote
la_pegaza Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 beria napisał(a):Już napisałam Beacie, że mogę sprawdzić dom, ale nie kojarzę miejscowości Zaręba i nie znalazłam takiej w Szukaczu, obok Zawiercia przynajmniej. Czy nie chodzi tu przypadkiem o Porębę? Proszę o podanie kodu pocztowego tej miejscowości, 42-480 to kod Poręby. na dobermanim w profilu jest Poręba Quote
aisaK Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Iwonko, podaj beri nr telefonu i kochana sprawdzi domek!!! Quote
iwop Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 ojej dziewczyny dzękuje - telefon: 517936592 sorry za ta Zarębe ale tak podala mi Beata. Quote
BeataJ Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 iwop napisał(a):ojej dziewczyny dzękuje - telefon: 517936592 sorry za ta Zarębe ale tak podala mi Beata. Kochane - nie wiem czy tak wypada podawac nr na ogolnym...taka moja uwaga. Sorki za ta Zarebe, mozliwe, ze to Poreba. Pani obudzila mnie rano swoim telefonem - stad moglam zle uslyszec :-) Dziwne, ze pani rano maila do mnie napisala, ze pilne jak nie wiem co a teraz milczy i nic mi nie odpisuje... Domek sprawdzic koniecznie trzeba i na umowie KONIECZNIE zapisac, ze ja wysterylizuje. Beata Quote
aisaK Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Trzymam kciuki za sprawdzenie domeczku!!! (może trzeba powiedzieć, że papierów raczej nie da się odzyskać, zobaczymy na reakcję)...co wy na to? Quote
Ambra Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 czyli ktos juz sprawdzi domek tak? ode mnie to kawalek ale moze bym coś wykombinowala zeby podjechac. 3mam kciuki;) Quote
BeataJ Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ambra napisał(a):czyli ktos juz sprawdzi domek tak? ode mnie to kawalek ale moze bym coś wykombinowala zeby podjechac. 3mam kciuki;) Domek jeszcze nie sprawdzony, spraw wyniknela dopiero dzis. Na razie czekamy czy aby na 100% Pani chce suczke zabrac. Ale fajnie, ze sie zglaszasz! Beata Quote
iwop Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 DZIEWCZYNY ZOBACZCIE JAKIEGO MAILA DOSTAŁAM OD PANI, KTÓRA CHCIAŁA WZIĄŚC SARE: treść: witam przykro mi ale nie moge sie zgodzic na adopcjetej suczki jesli musibyc wysterylizowana dla mnie jest to niezgodne z natura okaleczenie sukitym bardziej ze suczki ktore nie rodza przynajmiej dwa razy szczeniatczesto choruja na raka sutka duzo moich znajomych mialo te problemy totezz przykroscia musze zrezygnowac pozdrawiam Quote
jotka Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 To sprawa jest jasna. Czy nie można suki wysterylizować przed adopcją ze względu na koszty, czy ze wzgledu na miejsce? Po sterylizacji sytuacja staje się jaśniejsza. Quote
iwop Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 jotka przepraszam ale nie moge znowu od poczatku opisywac sytuacji w jakiej jest suczka. :( Musisz przeczytac cały watek. :) Dziewczyny z dobermanii - wydaje mi się, że powinnyście tam o tym napisac. TO POTENCJALNY PSEUDOHODOWCA! :angryy: Quote
karusiap Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 to jest masakra jakas,jaka troskliwa...nie dosc ze "uratuje" zycie suni bo pozwoli jej miec male to ile jeszcze zarobi:mad::mad::mad::angryy: Quote
HebaNova Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 to niezgodne z natura okaleczenie sukitym bardziej ze suczki ktore nie rodza przynajmiej dwa razy szczeniatczesto choruja na raka sutka łomatko ale ciemnogród Quote
iwop Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 hebanova ja sadze, ze nieciemnogród tylko kasa z szczeniaków:angryy: Quote
daga_27 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 moje tez poznikaly. nawet nowy watek wcielo, ktory zalozylam. Quote
iwop Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 moje tez poznikały ale tutaj u dobki nie :( dziwne... Quote
aisaK Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Moje wszedzie poznikały-nwet aktualizacja u dobków na ogólnym :angryy: W każdym razie napisałam do tej kobiety kilka słów... Quote
Recommended Posts