Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już napisałam Beacie, że mogę sprawdzić dom, ale nie kojarzę miejscowości Zaręba i nie znalazłam takiej w Szukaczu, obok Zawiercia przynajmniej. Czy nie chodzi tu przypadkiem o Porębę? Proszę o podanie kodu pocztowego tej miejscowości, 42-480 to kod Poręby.

Posted

beria napisał(a):
Już napisałam Beacie, że mogę sprawdzić dom, ale nie kojarzę miejscowości Zaręba i nie znalazłam takiej w Szukaczu, obok Zawiercia przynajmniej. Czy nie chodzi tu przypadkiem o Porębę? Proszę o podanie kodu pocztowego tej miejscowości, 42-480 to kod Poręby.

na dobermanim w profilu jest Poręba

Posted

iwop napisał(a):
ojej dziewczyny dzękuje - telefon: 517936592

sorry za ta Zarębe ale tak podala mi Beata.

Kochane - nie wiem czy tak wypada podawac nr na ogolnym...taka moja uwaga.

Sorki za ta Zarebe, mozliwe, ze to Poreba. Pani obudzila mnie rano swoim telefonem - stad moglam zle uslyszec :-)

Dziwne, ze pani rano maila do mnie napisala, ze pilne jak nie wiem co a teraz milczy i nic mi nie odpisuje...
Domek sprawdzic koniecznie trzeba i na umowie KONIECZNIE zapisac, ze ja wysterylizuje.

Beata

Posted

Trzymam kciuki za sprawdzenie domeczku!!!
(może trzeba powiedzieć, że papierów raczej nie da się odzyskać, zobaczymy na reakcję)...co wy na to?

Posted

Ambra napisał(a):
czyli ktos juz sprawdzi domek tak? ode mnie to kawalek ale moze bym coś wykombinowala zeby podjechac.
3mam kciuki;)

Domek jeszcze nie sprawdzony, spraw wyniknela dopiero dzis. Na razie czekamy czy aby na 100% Pani chce suczke zabrac.

Ale fajnie, ze sie zglaszasz!

Beata

Posted

DZIEWCZYNY ZOBACZCIE JAKIEGO MAILA DOSTAŁAM OD PANI, KTÓRA CHCIAŁA WZIĄŚC SARE:

treść:
witam przykro mi ale nie moge sie zgodzic na adopcjetej suczki jesli musibyc wysterylizowana dla mnie jest to niezgodne z natura okaleczenie sukitym bardziej ze suczki ktore nie rodza przynajmiej dwa razy szczeniatczesto choruja na raka sutka duzo moich znajomych mialo te problemy totezz przykroscia musze zrezygnowac pozdrawiam

Posted

To sprawa jest jasna. Czy nie można suki wysterylizować przed adopcją ze względu na koszty, czy ze wzgledu na miejsce? Po sterylizacji sytuacja staje się jaśniejsza.

Posted

jotka przepraszam ale nie moge znowu od poczatku opisywac sytuacji w jakiej jest suczka. :( Musisz przeczytac cały watek. :)

Dziewczyny z dobermanii - wydaje mi się, że powinnyście tam o tym napisac. TO POTENCJALNY PSEUDOHODOWCA! :angryy: