iwop Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 :placz: ULKA JAKA UMOWE? MI IM PSA Z POLICJA ZABIERAC BĘDZIEMY! Do tych domów nikt normalny nie wejdzie bez obstawy! Powiem jak jest mamy 2-3 dni (tyle moze ja przetrzymac sąsiad, potem nie wiem co bedzie bo NIE MAMY CO Z NIA ZROBIC! w najlepszym wypadku trafi do schronu a tam moze ja wziaść pseudohodowca. NAPRAWDE NIE MAMY CO ZROBIC, CO ZRESZTA WIDAC W INNYCH MOICH WATKACH:placz: Quote
Ulka18 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 w najlepszym wypadku trafi do schronu a tam moze ja wziaść pseudohodowca A skad ja mam wiedziec, ze do tych ludzi to tylko z policja? Myslalam, ze jednak alkohol to pija nie codziennie i ze moga sie psa zrzec dobrowolnie podpisujac umowe. Hipotetycznie zakladajac, ze trafilaby do mieleckiego schroniska, to na pewno nikt by jej pseudohodowcy nie wydal. Jak tylko skonczylaby kwarantanne poszlaby na sterylke. Ja zawsze pilnuje i uczulam p.kierownika, zeby wszystkie rasowe i rasopodobne suczki byly pierwsze w kolejce do sterylek, mamy stale sponsorki tych zabiegow (Alaa i Hesia). Mielismy kilka dobermanek/ow, na szczescie wszystkie sa w domach, zostal jeden mix dobermana. Sunie wysterylizowane. Quote
iwop Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 ula mysłałam, że czytałaś cały wątek..:-( Quote
majafaja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 no to jakie postanowienia z sunia? ps: eh a mi samotnie w tym krakowie.... Quote
karusiap Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 maja:mad::mad:czujesz sie samotna??a czemu sie nie odzywasz??w jakiej dzielnicy miszkasz...???bedziemy miec w hotelu dobka...jak bedziesz miala ochote jechac ...:cool3::cool3:tylko to wypad na pare godzin;) Quote
iwop Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 majafaja jeszcze nic nie wiadomo. tymczas nadal poszukiwany. Quote
majafaja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 eh no bo siedze sama w domu! to pierwszy moj dzien jest...rozpakowalam sie w 'nowym' pokoju...ale mojej suni mi strasznie brakuje :( i nie tu nikogo wiec nie mam do kogo nawet geby otworzyc!! ok, jutro zagadam z moim wspolokatorkami, jeszcze ich nie ma, wiem to, ze wlasicicielka mieszkania powiedziala, ze psa niet, bo brudzi... no comments... idiotyzm. przeciez pies ani nie sr... ani nie sika w domu.... dogadam sprawy i dam wtedy odp 100%. na pewno byloby tylko potrzebne pieniazki na zarcie, bo jestem broke :( Quote
aisaK Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Majafaja-może uda się przekonać, przeciez ona jest nauczona czystości, to nie szczeniak a jest przepiękna i szybko dom znajdzie!!! Ja prawie byłam już skłonna aby ją wziąść, ale boję się o moją staruszkę-suczkę. PROSZĘ!!!!TYMCZAS DLA NIEJ KONIECZNY!!! Quote
iwop Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 wyglada na to, ze w najlepszym przypadku trafi so schronu :placz: Quote
dzodzo Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 dziewczyna jest piekna, ona dom znajdzie w try miga.Wyciagajcie ja i transport jakos bęziemy kombinowac do tczewa czy gdziekolwiek. Quote
BeataJ Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 iwop - jest dom!!!! Dzwonila do mnie Pani z Zareby kolo Zawiercia. Moga po nia pojechac, sa zdecydowani, maja juz jedna dobeczke, dom i 1500m2 dzialki. Masz na pw tel do tej Pani - zadzwon. Ona tylko chce aby ktos tam byl jak przyjada. MOZE KTOS MA TEL DO iwop? Quote
iwop Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Super wiadomość!:loveu: zaraz kolezanka zadzwoni do dobki. No oczywiście, ze ktos musi byc :angryy: bo oni nie chca jej dac. własnie kolezanka ma tam isc i zapytac ile chcą - to takie menele, że pewnie nieduzo. Boze jak ja mam dośc tego miasta :angryy: A skąd pani wie o dobce? Quote
aisaK Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Pewnie z dobkowego forum!!! Brawo, brawo!!! Ulżyło mi bo od rana ryczę...co z nią bedzie? Ale świetne wiadomości-trzymam kciuki!!! Quote
iwop Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 teraz tylko moge czekac na wiadomości bo kolezanka ma się tym zając - ja nie moge zostawic domu Quote
aisaK Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Piszcie, prosze, tylko piszcie co i jak...proszę...:( Martwię się... Quote
iwop Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Dzwoniła do mnie kolezanka :) była u tych ludzi - dała im 50 zł i powiedzieli, ze mozna psa zabrac w kazdej chwili! Pani z Zawiercia juz wyjeżdza po Sarę!!! DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY!!!!! jesteście super!!!!!!:loveu: Quote
dzodzo Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 brawo, brawo:loveu: najszybsza akcja adopcyjna na dogomanii:) Quote
KasiaM Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 hurra hurra Dziewczyny super akcja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola: :laola: :laola: Quote
majafaja Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 super!! WIEDZIALAM, ZE SZYBKO ZNAJDZIE ALE NIE ZE AZ TAK!! hehe :) PS: a ja tez kiedys owczarkowi znalalzam dom tak szybko, byl piekny... w sr zalozylam watek a w piatek do nowego domu pojechacl:) tak jest super! oby wiecej psiakow mialo takie szczescie Quote
iwop Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Oczywiście, że super:loveu: trzeba bedzie jeszcze poszukac kogos z tamtych okolic zeby mógł zajrzec tam i zobaczyc jak dobka sie czuje. Bo wizyty przedadopcyjnej oczywiście nie było . :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts