Kocurek Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 i ja przylazlam z FB na dogo Nixonka.....trzymam kciuki bardzo mocno:))) Quote
Aimez_moi Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Ja caly czas trzymam kciuki....trzymam...... Quote
szafra Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='Kocurek']i ja przylazlam z FB na dogo Nixonka.....trzymam kciuki bardzo mocno:)))[/QUOTE] Witaj u Nixona Kocurku :loveu:. Mam nadzieję, że Nixon dogada się z psiakiem Państwa - Aimez_moi kciuki wskazane i mocno trzymaj, bo ja całą w nerwach :nerwy:. Quote
Aimez_moi Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Kochana.....:) ja do mojego laba dzis wolalalam Nixonku.......az mi wstyd.....:oops: Quote
szafra Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='Aimez_moi']Kochana.....:) ja do mojego laba dzis wolalalam Nixonku.......az mi wstyd.....:oops:[/QUOTE] Ale nie ma co się wstydzić :no-no-no::no-no-no::p Quote
Aimez_moi Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Ja odciskow dostane ale ....sie nie skarze..... Quote
szafra Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 I proszę jeszcze wytrzymać kilka dni :lol: i nie płakać ! Nixon jest już gwiazdą w pracy u Pani Agnieszki i mam przecieki, że został wciągnięty na listę psów zarezerwowanych :loveu: do adopcji ! Quote
halszka Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Trzymamy nieustannie :kciuki: Nixonku tak bardzo zasługujesz na szczęście,że musi się udać.POWODZENIA!!! Quote
izek77 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Nixon no już czas chłopie na Ciebie ...już się wszystko napewno dla Ciebie w nowym domku szykuje !::) Quote
szafra Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 izek77 napisał(a):Nixon no już czas chłopie na Ciebie ...już się wszystko napewno dla Ciebie w nowym domku szykuje !::) A szykuje się ... szykuje. Nixon w czwartek jedzie do domku :multi::multi: Tak się będzie dłużył ten tydzień ... Quote
szafra Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 phase napisał(a):Dogadał się z psem? Państwo tego psiaka nie przywieźli do schroniska ... szkoda, mam nadzieję, że się dogadają :roll:. Poradziłam pani, żeby pierwsze spotkanie psów było poza terenem domu i ogrodu. Martwię się bardzo jak to będzie ... Quote
phase Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 kiepsko, szkoda, jesli się psiaki nie dogadają i trzeba będzie znowu wsadzić Nixonka za kraty. Chociaż w duchu, mam nadzieję, że skończy się dobrze.. Quote
Aimez_moi Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Ja takze trzymam sie opcji o dogadaniu sie piesiow...... Quote
szafra Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 [h=5]Zabrałam dziś Nixonka na nasz ostatni spacerek. Przy okazji trochę wyczesałam zimowej sierści - i tak pewnie trzeba go wykąpać :) Szaleństwa na trawie - oczywiście, że tak :), to jest tak skoczek, ze hej ! Mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem, i że psiaki się dogadają. A o to martwię się najbardziej! Bądźmy dobrej myśli ...[/h] Quote
Aimez_moi Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Jestem dobrej mysli i ciagle trzymam te paluchy.....:):) Quote
szafra Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 Aimez_moi napisał(a):Jestem dobrej mysli i ciagle trzymam te paluchy.....:):) Do czwartku jakoś dasz radę ??? I jeszcze później przez kilka dni :eviltong: ? Quote
Aimez_moi Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 O Boziu......dam rade! Silne babsko jestem. Quote
szafra Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 Aimez_moi napisał(a):O Boziu......dam rade! Silne babsko jestem. Twardzielka z Ciebie :evil_lol: ja to wiem !!!! To już jutro , jutro , jutro ..... Quote
Aimez_moi Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Jutro......:) jutro.....:) Boziu ale napiszcie w miare szybko bo ja juz padam..... Quote
Recommended Posts