Aimez_moi Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Monioo napisał(a):Masz jakiś problem? Chyba lepiej żeby mieszkał we własnej budzie z ogrodem bez kojca niż w schroniskowej klatce, nie sądzisz? Chyba zostalam zle zrozumiana....... moj post byl raczej okrzykiem nadziei i radosci niz krytyki....... Quote
Monioo Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Aimez_moi napisał(a):Chyba zostalam zle zrozumiana....... moj post byl raczej okrzykiem nadziei i radosci niz krytyki....... A to przepraszam w takim razie, myślałam że chodziło ci o krytykę mojego posta.phase-nie, niby czemu, on by tam tylko spal Quote
izek77 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Monioo nie uważasz że o tak poważnej sprawie jak adopcja psa powinna wiedzieć mama :) ? Quote
phase Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Monioo, a czemu psiak nie mógłby siedzieć w domu?. Quote
Monioo Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 izek-wiem,wiem :) Czekam aż mama wróci z delegacji i mam zamiar z nią porozmawiać. phase- no mógł by siedzieć w domu ale nie w nocy kiedy wszyscy śpią bo moja mama jest przewrażliwiona na punkcie dużego psa w domu gdzie nikt go nie pilnuje. Ciągle by myślała że zaraz coś zniszczy, chociaż jeśli by nie zjadł mi królika to mógł by ze mną w pokoju spać. Ale spokojnie, bez pośpiechu moja mama jeszcze nie wróciła, więc jeszcze nie wiem czy będę mogła go wziąć. Quote
shanti Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Najpierw niech Monioo porozmawia z Mamą a potem zapraszam Was do schroniska. Nixon jest sporo mniejszy niż onek, to pies w okolicach kolan, no może nieco powyżej. Nixon jest psem domowym, pewnie doskonale wie co wolno a co nie ;) Quote
phase Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 No właśnie, najpierw rozmowa z mamą, a potem będziemy myśleć co dalej. :) Quote
izek77 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='shanti']Najpierw niech Monioo porozmawia z Mamą a potem zapraszam Was do schroniska. Nixon jest sporo mniejszy niż onek, to pies w okolicach kolan, no może nieco powyżej. Nixon jest psem domowym, pewnie doskonale wie co wolno a co nie ;)[/QUO TE] Dokładnie Quote
szafra Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 No to nie pozostaje nic innego jak czekać na powrót mamy :evil_lol:. Quote
Monioo Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Mama wróciła, rozmawiałam z nią. Powiedziała że weźmie Nixona jeżeli dostanę się do Liceum im. H. Sienkiewicza (Częstochowa). A to jest najbardziej wymagające liceum w mieście! Nie wiem jak ja to zrobie :( Quote
szafra Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 Staraj się ... staraj Manioo. Ja o mojego pierwszego psa też tak samo musiałam się starać jak i TY :evil_lol:. Quote
Monioo Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 To nie byłby mój pierwszy pies. Miałam już owczarka ale ktoś mi ukradł. Szukałam go 2 lata, do tej pory nikt nic nie wie. Quote
izek77 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Nixonku dla Ciebie też zaświeci słonko do góry chłopaku Quote
szafra Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 Ale sobie poszaleliśmy dzisiaj :multi: z Nixonkiem! Quote
Aimez_moi Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='szafra']Ale sobie poszaleliśmy dzisiaj :multi: z Nixonkiem![/QUOTE] A sa na to dowody?......:):) Quote
izek77 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='Aimez_moi']A sa na to dowody?......:):)[/QUOTE]mogę zaświadczyć :-) widzialam dziwne skoki, podskoki hmm ciężko powiedzieć które lepiej się bawiło :-) Quote
szafra Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 Izula Ty, Ty łobuzie :eviltong: ! Aimez_moi dowodów brak - przy Nixonie ciężko nawet fotkę zrobić ... Dobrze, że mam świadków tych dziwnych podskoków :evil_lol:. Quote
Aimez_moi Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 No ladne rzeczy sie tu wyrabia.....:):) Widzisz piesiu......zaraziles Cioteczki zabawa.....:):) Quote
szafra Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 Odwiedźcie Twistera bardzo proszę : [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240360-Twister-porzucone-niechciane-psie-serce-Uratuj-od-zapomnienia%21[/url] Quote
szafra Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Nixon uwielbia skakać, więc hopsaj , hopsaj po domek :multi: Quote
szafra Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 Nixonku nawet nie zdążyłam zajrzeć do ciebie dzisiaj :-( Quote
szafra Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Ale wczoraj nadrobiliśmy spacerek i szaleństwa. Fotek nie będzie bo w tym szaleństwie to nie da rady ich robić :evil_lol: Nixonem się nikt nie interesuje :-( Quote
Recommended Posts