izek77 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Dajesz Nixon ...ktos Cie pokocha ,bo jak Cie mozna nie kochac Quote
monika55 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='szafra']Dziękuję ! No to czekamy na mnóstwo telefonów. Trzymamy razem kciuki. W kupie siła :megagrin: Edytować musiałam, bo zobaczyłam takiego byka :crazyeye:[/QUOTE] W kupie był byk?:evil_lol::razz: Quote
szafra Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='monika55']W kupie był byk?:evil_lol::razz:[/QUOTE] w mnustwie :oops: ale bez kupy :p. Quote
shanti Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Biedny Nixon. Jak będzie tak szalał w kojcu to nikt go nie zechce. A tak go chciałam dziś polecić. No cóż, jutro pojedzie chyba do domku ten z "8". Dla niego szczęście, dla Nixona pech. Quote
szafra Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='shanti']Biedny Nixon. Jak będzie tak szalał w kojcu to nikt go nie zechce. A tak go chciałam dziś polecić. No cóż, jutro pojedzie chyba do domku ten z "8". Dla niego szczęście, dla Nixona pech.[/QUOTE] No nieeeeeeee Nixon wariacie opamiętaj się. :shake: Szkoda bardzo! Quote
phase Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='shanti']Biedny Nixon. Jak będzie tak szalał w kojcu to nikt go nie zechce. A tak go chciałam dziś polecić. No cóż, jutro pojedzie chyba do domku ten z "8". Dla niego szczęście, dla Nixona pech.[/QUOTE] A czemu nie mogłaś polecić go? Tylko po prostu wyjaśnić , że pozory mylą. W schronisku opiekuję się psem w typie TTB Gosem on strasznie biega w kółko w klatce, aż "tor" już po nim widać. Ja nawet w ogłoszeniu napisałam, że klatka a podwórko to dwie różne rzeczy i by ludzie nie patrzyli jak się zachowuje w klatce, bo to nie przekłada się na spacer. Quote
shanti Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Jeszcze musi być wola drugiej strony. Nie każdy widząc szalejącego psa w kojcu, szczerzącego na nich zęby i mając do wyboru 100 innych ochoczo rzuci się do adopcji tego mniej przyjemnego. Ludzie wybrali tego obok, spokojnego i miłego psa. Ich prawo. Miło że w ogłoszeniu tak o psie napisałaś. Mam nadzieję że ktoś go adoptuje i nie posiedzi długo. Quote
szafra Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 To fakt - przez kraty wydaje się groźnym psem, ale przy bliższym poznaniu to miziak jest. Nie mam pomysłu ... Quote
phase Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='shanti']Jeszcze musi być wola drugiej strony. Nie każdy widząc szalejącego psa w kojcu, szczerzącego na nich zęby i mając do wyboru 100 innych ochoczo rzuci się do adopcji tego mniej przyjemnego. Ludzie wybrali tego obok, spokojnego i miłego psa. Ich prawo. Miło że w ogłoszeniu tak o psie napisałaś. Mam nadzieję że ktoś go adoptuje i nie posiedzi długo.[/QUOTE] Myślałam, że on tylko w klatce biega. To fakt, spory to problem jest, szczególnie że wytrzeszcza zęby. :shake: Gos o którym wcześniej napomknęłam jest już w schronisku bodajże 5 rok. I były może tylko 3 telefony w jego sprawie w takim czasie.... Quote
szafra Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Nixon ogólnie jest jak na swój wiek baaaardzo żywym psem :p. Nie jest typem leniuszka, lubi popracować a najlepiej coś robić z człowiekiem. Spacerek zaliczony dzisiaj :evil_lol:. Quote
phase Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='szafra']Nixon ogólnie jest jak na swój wiek baaaardzo żywym psem :p. Nie jest typem leniuszka, lubi popracować a najlepiej coś robić z człowiekiem. Spacerek zaliczony dzisiaj :evil_lol:.[/QUOTE] Jak na 'owczarka' przystało. :) Quote
szafra Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 Spacerek dzisiaj też zaliczony i szaleństwa oczywiście też :evil_lol:. Quote
izek77 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 On jest przecudny ,jak sie go pozna to życ bez niego nie idzie Quote
szafra Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 Taki troszkę wariatuńcio :diabloti: Hopsaj na sama górę Nixonek :multi: Quote
phase Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Witaj Nixonku. Teraz roztopy, ale w czasie mrozu chłopak sobie radzi? Quote
phase Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='monika55']Musi sobie radzić. Nie ma wyjścia.[/QUOTE] Ta. Ale czasem można pomyśleć o kubraczku jakimś, nawet bluzie, jeżeli jest psiakiem, który gorzej sobie radzi z mroźną pogodą.. Quote
monika55 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Tak, masz rację. Tylko jakieś ubranko nieprzemakalne, bo potem jest zimny kompres. Nie wiem czy mają kubraki. Pewnie nie. Quote
phase Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='monika55']Tak, masz rację. Tylko jakieś ubranko nieprzemakalne, bo potem jest zimny kompres. Nie wiem czy mają kubraki. Pewnie nie.[/QUOTE] No właśnie jestem ciekawa jakby na nim się utrzymał taki kubrak, bo kiedyś na mix boksera założyłam u siebie w schronisku a na drugi dzień nic z niego nie zostało. :shake: Quote
szafra Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Nixonek w kubraczku :p, jakoś nie mogę go sobie wyobrazić :lol:. Quote
shanti Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Niestety kubraki w schronisku to nietrafiony pomysł. Niektóre suki z kubraczków posterylkowych zostawiają tylko frędzelki :roll: Ta tricolorka, która siedziała w kojcu przy kuchni od wtorku dostała już trzeci i przypuszczam że na długo nie starczy.:roll: Zapewne jutro będzie już rozebrana. Quote
szafra Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 Chyba Nixon za długo by w kubraczku nie pobył - rozbroił by go jak nic :evil_lol:. Quote
Recommended Posts