PATIszon Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Jako, ze mam dola, nerw czy cos w tym rodzaju postanowilam zalozyc OFF-a. Wogole to nie do pomyslenia, zeby taki dzial nie mial do tej pory wlasnego OFF-a....:mad: Poza tym mam dosc gadania o regulaminach, podkomisjach i podpodkomisjach..... Jesli OFF sie nie przyjmie, to go wywale, ale mam nadzieje, ze sie przyjmie. Wpadne tu wieczorkiem z butelka piwa bezalkoholowego i zobacze czy cos sie wydarzylo....:cool3: To do wieczorka :drinking: Quote
PATIszon Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Mokka napisał(a):Uśmiechnij się :loveu: Bujaj sie :diabloti: Pudel szcza po katach, Pajo mnie wnerwia...jakas wiosna badziewna za oknem...fuj. Quote
Mokka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 PATIszon napisał(a):Bujaj sie :diabloti: Pudel szcza po katach Zbij ją na kwaśne jabłko, a jak nie pomoże, to prądem :diabloti: PATIszon napisał(a): Pajo mnie wnerwia... rada jak wyżej PATIszon napisał(a):jakas wiosna badziewna za oknem...fuj. jak wyżej :diabloti: Quote
PATIszon Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Mokka napisał(a):Zbij ją na kwaśne jabłko, a jak nie pomoże, to prądem :diabloti: rada jak wyżej jak wyżej :diabloti: Ok wszystkie jak wyzej rozumiem, ale ten numer z wiosna i pradem..jakos tego nie czuje... Ps. pudel znow sie zejszczala.... Ja ja chyba na prawde.....:mad: :angryy: Czy to normalne, ze szczeniak sika co godzine? :placz: Quote
Mokka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 To nie jest normalne, zwłaszcze, że jak była młodsza, to wytrzymywała dłużej. Może ma pęcherz przeziębiony albo coś z tych rzeczy? Quote
dorotak Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 PATIszon napisał(a):Czy to normalne, ze szczeniak sika co godzine? :placz: Jak się dużo rusza, potem jeszcze trochę pobiega, potem dla odmiany poskacze i tak przez cały dzień :evil_lol: - to normalne :diabloti: Znam to z autopsji :mad: :mad: :mad: Ale jeśli wcześniej tak nie było, to może faktycznie coś jest nie tak :niewiem: Kąpiel z Pajo jej zaszkodziła? :hmmmm: ;) W każdym razie dawaj więcej pudla! :Dog_run: Twoje filmiki są debeściarskie (zwłaszcza wiosenny spacer :loveu: ). A jak się zajmiesz filmowaniem i obrabianiem filmików to i paru kałuż nie zobaczysz :loveu: Quote
LALUNA Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Ps. pudel znow sie zejszczala.... Ja ja chyba na prawde.....:mad: :angryy: Dałaś za duzy impuls prądem. To normalna reakcja. Zmniejsz poziom:eviltong: Albo nie daj nic do picia, nie bedzie sikała- zbyt często :diabloti: A od wiosny się odczep, jest ładna, moge najwyzej zamienić na lato.:razz: Quote
PATIszon Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='dorotak']- to normalne :diabloti: Znam to z autopsji :mad: :mad: :mad: Tez sikasz co godzine? :crazyeye: Ale jeśli wcześniej tak nie było, to może faktycznie coś jest nie tak :niewiem: Kąpiel z Pajo jej zaszkodziła? :hmmmm: ;) Nie, tak jest caly czas. Owszem, w nocy wytrzymuje, bo spi. Ale jak sie szweda po chalupie to ma goopie pomysly i sika :niewiem: Edit: co 45 min. nie co godzine..... Quote
dorotak Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 PATIszon napisał(a):dorotak napisał(a):Znam to z autopsji :mad: :mad: :mad: Tez sikasz co godzine? :crazyeye: Zależy ile pi.... tfu, znaczy się kawy chciałam napisać :cool3:, wypiję :drinking: PATIszon napisał(a):Nie, tak jest caly czas. Owszem, w nocy wytrzymuje, bo spi. Ale jak sie szweda po chalupie to ma goopie pomysly i sika :niewiem: Czyli na moje oko wszystko w normie... Aby Cię dobi... - tfu, co ja dzisiaj tak się przejęzyczam? :hmmmm: - pocieszyć rzecz jasna :loveu:, to Ci napiszę, że jak Atos skończył 5 miesięcy to z dnia na dzień przestał. Tak więc już niedługo... :diabloti: Quote
PATIszon Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='dorotak'], to Ci napiszę, że jak Atos skończył 5 miesięcy to z dnia na dzień przestał. Tak więc już niedługo... :diabloti: Tiaaa, a wiesz ile miala Kenia jak przestala sikac?:cool1: Zgaduj. Konkurs tera bedzie. Mokka, Ty siedz cicho, bo zdaje sie wiesz..... Quote
CHI Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 PATI sorry ale masz g... nie powód do doła... daj Furagin i przejdzie... a jak nie to do weta... ja mam doła od 12 marca.. - patrz wątek o zawodach we Wrocku... gdyby nie reszta bandy (i przyjaciółki po psach) to by mnie chyba szlak trafił... No i dopiero od wczoraj w nocy mam neta, (po 4 tygodniach załatwiania), a od 20 lutego siedze na zwolnieniu (kolano - więzadła nadwyrężone) i bez netu nie daję rady ani prywatnie ani służbowo - bo jednak pewne rzezy musze pchać (=zaległości mam w chu...) Funia (bulka) ma to samo co ja i zaraz jedziemy do weta... a właściwie to znajomy rolnik nas wiezie bo mój Golf na "generalce" u mechanika... (to tak a'propos doła)... No i chyba zacznę pić internetowo - bo do ludzi to muszę jechać, a jak prowadzę to nie piję, a głupio mi tak pić z psami... Tzn advokat i piwo to poszło, ale łąckiej to im nie dam - bo mi żyć nie dadzą alkoholiki jedne... Quote
PARSONRK Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 PATIszon napisał(a): Czy to normalne, ze szczeniak sika co godzine? :placz: Pocieszę cię Aktualnie mam w domu 3 i 2 miesięczne szczylki (parsonka i gończego) i wiesz co........ "Pantha rei" :evil_lol: normalnie w domu Quote
zakla Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Pati, co to za pudlason?!:crazyeye: Jestem opuźniona pod tym względem chyba:oops: Quote
PATIszon Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 CHI w takim razie Twoje zdrowko, trzym sie :drinking: Zakla To zagladaj czasem na inne fora, siem dowiesz.:eviltong: Ps Ty jestes juz pelnoprawna, bo nie wiem czy Ci moge postawic :drinking: ? Quote
CHI Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Mokka']....quote] Mokka dzięki, ale proszę nie komentujcie, bo :-( Wolę napisać tu niż odpowiadać na zawodach... Cały sezon + urlop w maju miałam ustawiony pod Fufaka... Po Fufu został mi niewystawowy i niehodowlany Blondyn... dobre chociaż tyle... Quote
CHI Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Sorry PATI, że może za ostro, ale zazdroszczę Ci tego Szczańca...:diabloti: a tu zaraz ostatni spacer i możemy sobie podegustować...:razz: co pijemy?? Quote
Ludek Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 To ja się mogę z Tobą zamienić. Jak wróciłam wczoraj do domu, to to co zobaczyłam przerosło moje wyobrażenie. Myślałam, że kot zszedł na zawał. Usiłował wleźć pod szafkę i sie zaklinował i chyba psy się nad nim trochę popastwiły.:angryy: Doprowadzenie chałupy do porządku zajęło mi prawie 4 godz. :angryy: Na podłodze nie było wolnej powierzchni nie wymazanej g..., wanna tez była wymazana i pralka.:angryy: O pomniejszych szkodach już nie wspomnę jak np. kasza jaglana rozwleczona po całej kuchni. A ona jest okrągła i nie daje się zamiatać. Quote
zakla Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Oj Lidka, prąd poszedł w ruch ma się rozumieć:diabloti: Pati, już zaglądam, ale jak nie znajdę to się zgłoszę ponownie:eviltong: A pełnoletnia niet, ani trochę. Gdybym była, to już dawno biegałby u mnie czekoladowy siusiak mały:loveu: A tak to dopiero w przyszłym roku będzie mi zasikiwał dom:placz: Quote
zakla Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Widzę już, ale słodkości czarne i potworne:loveu: Czub porządnie trzaśnięty:cool3: Ona jest z Czech? Fajny scenariusz, też mam zamiar ukraść szczylka na zawodach w Czechach, bo coś czuję, że rodzicom nie będzie się chciało do Pragi po psa jechać:evil_lol: Quote
PATIszon Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='CHI'] co pijemy?? Ja Lecha bez promili.....:shake: Ale Wy mozecie jak ludzie :drinking: [quote name='niby taka niewinna Zakla']Gdybym była, to już dawno biegałby u mnie czekoladowy siusiak Mialam kiedys kolezanke, ktora zapragnela miec dziecko z Murzynem, bo podobaly jej sie wlasnie takie czekoladowe siusiaki.... Quote
zakla Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 :roflt:ale to będzie dziewczynka, a siusiak w sensie... no... sikania:eviltong: Quote
PATIszon Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 zakla napisał(a)::rotfl: ale to będzie dziewczynka, a siusiak w sensie... no... sikania:eviltong: Kolezance tez sie urodzila dziewczynka :evil_lol: To ile Ci zostalo to tego zenskiego siusiaka? Quote
zakla Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 do siusiaka... ehh... za jakiś rok się urodzi:lol: jak mi się spodoba tatuś i dostanę się do Frycza, to najprawdopodobniej w czerwcu '08 już będę miała klusiaczka:loveu: Quote
Recommended Posts