PATIszon Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Nie zapominaj, ze mam drugie...na dokladnie takim samym etapie......:angryy: Quote
Magda i Saga Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Rauni napisał(a):Ty się ciesz Pati, że Twoje dorosło już to takich subtelności. Moje jest na etapie rzucania się na ziemie i darcia gęby. :angryy: I sprytnie to robi w miejscach publicznych, żeby matka nie mogła go uwiązać za nogę i psami włóczyć po majdanie. Dziewczyny szybko sobie sprawcie Trzecie. Z Trzecim nie ma problemów, ani etapów jak w cytacie powyżej. Słodkie, grzeczne, kochm cie mamusiu, dobrze mamusiu itd Trzecie w nagrode za dwa pierwsze :-) Quote
PATIszon Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 JAk niechcacy bede miala trzecie (tfu na psa urok) i ono nie bedzie takie jak w Twoim opisie to CI JE ODDAM!:angryy: Quote
LALUNA Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='PATIszon']JAk niechcacy bede miala trzecie (tfu na psa urok) i ono nie bedzie takie jak w Twoim opisie to CI JE ODDAM!:angryy: Magda na Twoim miejscu bym ogłosiła że nie dajesz gwarancji jak sie coś nie sprawdzi. Nie to abym Ci nie wierzyła, ale koniec świata też parę razy ogłaszano. Quote
Rauni Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ja na razie jestem na etapie, że stanowczo wykluczam nawet drugie... Prędzej sobie jeszcze jakiegoś pyrka wyhoduję :eviltong: Quote
Recommended Posts