Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zakla napisał(a):
do siusiaka... ehh... za jakiś rok się urodzi:lol: jak mi się spodoba tatuś i dostanę się do Frycza, to najprawdopodobniej w czerwcu '08 już będę miała klusiaczka:loveu:

No to trzymamy kciuki zebys sie dostala!:razz:

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PATIszon; napisał(a):
Ja Lecha bez promili.....:shake:

?????????????????
czyżby się coś szykowało???:razz:
Ale ja wykańczam advokata :drinking:
i moje psy też....

Posted

A skad, myslisz nagle mam doly z nienacka....:roll:
Od tego piwa bezalkoholowego....:placz:

Ale ja wykańczam advokata :drinking:
i moje psy też....

To ja se zrobie kogiel-mogiel....:cool3:

• 5 months later...
Posted

Słuchajcie a może ktoś z was zainteresowałby się Fartem,naprawdę super pies i wg.mnie nadawałby się do agility i obedience.Jest psem w typie bordera.Fart przebywa już u mnie ponad miesiąc i czeka na nowego właściciela ale niestety jak ktoś sie zgłosi to nieodpowiedzialny a mój Toffi go gryzie.Jest wątek o nim zobaczcie i pomóżcie znaleźć mu domek
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76630 może ktoś szuka psiaka do psich sportów?

Posted

zakla napisał(a):
A pełnoletnia niet, ani trochę. Gdybym była, to już dawno biegałby u mnie czekoladowy siusiak mały:loveu: A tak to dopiero w przyszłym roku będzie mi zasikiwał dom:placz:

Coś ten rok szybko minął u Ciebie już 2008 jest :evil_lol:

Posted

Ilka21
Przykro mi :( wątpię żeby ktoś się znalazł, sama szukałam domu dla suni która już trenowała agility i niestety u agilitowca nie znalazła domu. Tutaj każdy ma psa, a jak szuka nowego to już rasowego, aby móc startować we wszystkich konkurencjach.
Kundelek na początek jest ok do agility, ale jak ktoś chce sie zająć tym sportem na poważnie, to bierze psa z rodowodem (no są oczywiście wyjątki, ale ja zna m taki chyba tylko jeden)

Posted

A ja sie pochwalę wprawdzie to nie rodzinka, ale mudików mało to wszystkie są rodzinką:eviltong: i napiszę ,że Championem Agility w Czechach2007 w klasie medium została niebieska sunia Gondüzö-Alkonyat Zafirka właś. Barbara Sajdokova.BRAWO!!! podaję link do informacji na temat seminarium z Sylvia Trkman które odbędzie się w Czechach
www.agilityseminar.estranky.cz