barbara.h Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 (edited) Mayla już ma swój domek :lol: http://images44.fotosik.pl/514/7d5fdf4b0933b9dbgen.jpg http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/17be9bda07185a59.html# więcej zdjęć jutro. Edited December 25, 2012 by barbara.h Sunia już w nowym domu Quote
evel Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Czy wiadomo coś więcej? Czy ktoś sprawdzał tatoo/chip? Dostałam info od MaDi, że to okolice Biłgoraja. Jak będzie więcej info to ją wrzucę na oba fora belgowe. Popytam też znajomych, bo przydałby jej się chyba tymczas? Boże, jakie to chude :( Quote
Ty$ka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ja mieszkam w okolicach Biłgoraja, więc zapisuję sobie wątek. Quote
MaDi Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Nic nie wiemy bo suczka uciekała od ludzi.Obecnie jesteśmy w fazie urabiania tymczasów;) Tzn. kawałek od Biłgoraja-gmina Wysokie. Quote
warsawmoo Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Sunia złapana dzięki barbara.h . Pilnie poszukujemy DT na terenie Lublina i okolic! Quote
warsawmoo Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Sunia otrzymuje imię robocze MAYLA :) Quote
barbara.h Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 warsawmoo napisał(a):Sunia otrzymuje imię robocze MAYLA :) Imię nam się bardzo podoba :lol: Proszę napiszcie mi jak mam dodać zdjęcia? fotosik cały czas mi pisze, że "nie udało się przesłać żadnego pliku" ??????? Quote
barbara.h Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 (edited) Edited December 3, 2012 by barbara.h Quote
MaDi Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Prosimy o dom stały/tymczasowy oraz pomoc w ogłoszeniach. Nr. kontaktowy 883577493 Quote
evel Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Jednak się udało wstawić foty :) Czy ona jest u kogoś, czy nadal sobie biega po wsi i okolicach? Quote
barbara.h Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 evel napisał(a):Jednak się udało wstawić foty :) Czy ona jest u kogoś, czy nadal sobie biega po wsi i okolicach? Mayla (takie dostała imię) jest na razie u mnie, ale ja już warsawmoo rozmawiałam, że mogę ją złapać i przetrzymać u siebie na wsi, tylko naprawdę krótko, w środę już jadę do Lublina, jak ją tutaj zostawię to bedzie siedziała w klatce przez 12-13godzin a to dla niej za długo. Nie uwiążę jej ponieważ, jakby się zerwała to nie może biegać po wsi bo może ktoś jej krzywdę zrobić. Suka jest cudna, uwielbia bawić się piłeczką, zna relacje psie, czasem odszczeknie się mojej suce, ale to wszystko, nie wdaje się w awantury, to moja Inez chciała się poganiać, ale ona wolała zabawę z piłeczką, kiedy usłyszała w oddali psy, pobiegła kawałek i szybko wróciła. Gania koty, co by mu zrobiła jak go by dogoniła nie wiem, jak dostała łapą to odpuściła, po za tym jest bardzo energiczna, wszędzie jej pełno. W jakim jest wieku? nie mam pojęcia? może 2-3 lata. Tatuażu nie ma, a chipa nie mam możliwości sprawdzić. A zdjęć dalej nie mogę wstawiać! czy na imageShack jest jakiś limit? i musowo się rejestrować? Quote
evel Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Nie ma limitu i nie trzeba się rejestrować. Jakby coś możesz też foty podesłać na evelu@poczta.fm to wstawię. Quote
MaDi Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 motyleqq napisał(a):czy DT kojcowy wchodzi w grę? Przy możliwości pracy z psem tak. Zawsze to lepsze niż ulica:( Quote
evel Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Dostałam foty. Zaraz wstawię. Pozwoliłam sobie podkręcić trochę kontrast i odniebieszczyć śnieg ;) Mam nadzieję, że to nie problem. Quote
barbara.h Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 motyleqq napisał(a):czy DT kojcowy wchodzi w grę? Myślę, że może być, ale suka musi być wybiegana, trzeba z nią się pobawić, i nie może siedzieć w kojcu ciągle, np. u mnie bardzo ładnie się zachowuje, ale siedzi w kletce ( 1.5m x 2,5m) od 22-ej do 7 rano, bo niestety nie mam kojca. Zapomniałam, że w dzień łazi ze mną i tylko na chwilkę do klatki ją pakuję. Quote
barbara.h Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 evel napisał(a):Dostałam foty. Zaraz wstawię. Pozwoliłam sobie podkręcić trochę kontrast i odniebieszczyć śnieg ;) Mam nadzieję, że to nie problem. Właśnie, takie robię śliczne foty śniegowe:cool3: Quote
panbazyl Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 najszybsza instrukcja wrzucania zdjęć na dogo (ja od jakiegoś czasu ja używam) Wrzucamy to co chcemy do naszych albumów na FB (jak ktoś nie ma FB, to problem) potem na FB otwieramy to konkretne zdjęcie i robimy myszą "kopij obrazek" i już takie coś bezpośrednio na dogo, bez jakis tam cudaków wklejamy. a sucza śliczna!!!!! Quote
MaDi Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Jaka ona piękna...wydaje mi się sporo masywniejsza od Pauzy. Evel ważne że śnieg nie jest żółty:) Quote
evel Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [FONT=verdana]Wydarzenie małej: http://www.facebook.com/events/142118402603000 Niestety nie jestem w tym zbyt biegła :oops:, ale mam nadzieję, że będzie działało. Basiu, fotografowanie na śniegu jest trudne, ale od czego programy graficzne ;) MaDi, no właśnie :grins:[/FONT] Quote
evel Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Wrzuciłam małą na oba fora belgowe, na belgi w potrzebie tutaj i zrobiłam jej na szybko tablicę: http://tablica.pl/oferta/mayla-w-typie-malinois-pilnie-szuka-domu-ID1V12h.html Quote
panbazyl Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 evel - dobra jesteś - na FB działa jak trzeba. a śnieg - miejmy nadzieję że spłynie niedługo. Quote
barbara.h Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 evel napisał(a):Wrzuciłam małą na oba fora belgowe, na belgi w potrzebie tutaj i zrobiłam jej na szybko tablicę: http://tablica.pl/oferta/mayla-w-typie-malinois-pilnie-szuka-domu-ID1V12h.html Bardzo, ale to bardzo dziękuję, mój internet komórkowy na wsi działa jak ślimak:shake: Quote
Recommended Posts