Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy wiadomo coś więcej? Czy ktoś sprawdzał tatoo/chip?

Dostałam info od MaDi, że to okolice Biłgoraja. Jak będzie więcej info to ją wrzucę na oba fora belgowe. Popytam też znajomych, bo przydałby jej się chyba tymczas?

Boże, jakie to chude :(

Posted

warsawmoo napisał(a):
Sunia otrzymuje imię robocze MAYLA :)

Imię nam się bardzo podoba :lol:

Proszę napiszcie mi jak mam dodać zdjęcia? fotosik cały czas mi pisze, że "nie udało się przesłać żadnego pliku" ???????

Posted

evel napisał(a):
Jednak się udało wstawić foty :) Czy ona jest u kogoś, czy nadal sobie biega po wsi i okolicach?

Mayla (takie dostała imię) jest na razie u mnie, ale ja już warsawmoo rozmawiałam, że mogę ją złapać i przetrzymać u siebie na wsi, tylko naprawdę krótko, w środę już jadę do Lublina, jak ją tutaj zostawię to bedzie siedziała w klatce przez 12-13godzin a to dla niej za długo. Nie uwiążę jej ponieważ, jakby się zerwała to nie może biegać po wsi bo może ktoś jej krzywdę zrobić.

Suka jest cudna, uwielbia bawić się piłeczką, zna relacje psie, czasem odszczeknie się mojej suce, ale to wszystko, nie wdaje się w awantury, to moja Inez chciała się poganiać, ale ona wolała zabawę z piłeczką, kiedy usłyszała w oddali psy, pobiegła kawałek i szybko wróciła. Gania koty, co by mu zrobiła jak go by dogoniła nie wiem, jak dostała łapą to odpuściła, po za tym jest bardzo energiczna, wszędzie jej pełno. W jakim jest wieku? nie mam pojęcia? może 2-3 lata. Tatuażu nie ma, a chipa nie mam możliwości sprawdzić.

A zdjęć dalej nie mogę wstawiać! czy na imageShack jest jakiś limit? i musowo się rejestrować?

Posted

Dostałam foty. Zaraz wstawię. Pozwoliłam sobie podkręcić trochę kontrast i odniebieszczyć śnieg ;) Mam nadzieję, że to nie problem.

Posted

motyleqq napisał(a):
czy DT kojcowy wchodzi w grę?

Myślę, że może być, ale suka musi być wybiegana, trzeba z nią się pobawić, i nie może siedzieć w kojcu ciągle, np. u mnie bardzo ładnie się zachowuje, ale siedzi w kletce ( 1.5m x 2,5m) od 22-ej do 7 rano, bo niestety nie mam kojca.

Zapomniałam, że w dzień łazi ze mną i tylko na chwilkę do klatki ją pakuję.

Posted

evel napisał(a):
Dostałam foty. Zaraz wstawię. Pozwoliłam sobie podkręcić trochę kontrast i odniebieszczyć śnieg ;) Mam nadzieję, że to nie problem.

Właśnie, takie robię śliczne foty śniegowe:cool3:

Posted

najszybsza instrukcja wrzucania zdjęć na dogo (ja od jakiegoś czasu ja używam)
Wrzucamy to co chcemy do naszych albumów na FB (jak ktoś nie ma FB, to problem) potem na FB otwieramy to konkretne zdjęcie i robimy myszą "kopij obrazek" i już takie coś bezpośrednio na dogo, bez jakis tam cudaków wklejamy.

a sucza śliczna!!!!!