Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='ANETTTA']wykupie jej pakiet ogłoszeń http://www.dogomania.pl/forum/threads/237417-Bazarek-ogłoszeniowy-dużo-możliwości-)-do-14-01-2013?p=20223885&posted=1#post20223885 dajcie jakis tekst namiary i foty ładne co czas nagli chyba więć na cito potrzebuje kochana daj te co ostatnio wklejałam...są w poście...35 i 36...uważam ze całkiem ładne fotki ogłoszenia na śląskie i na opolskie.... dodaj tylko że ona skacze 1,5 m bez rozbiegu , ale takie 2 metrowe już ją powstrzymują...

Edited by danavas
Posted

Błam dziś u Hanki naszej:) kochaniutka jest... blizna ładnie się goi.... Haniuta tylko leży i pięknie wygląda.... jest maskotką zakładu... wszyscy ją kochają:)

Posted

ciocie ona sobie tych ludzi wybrała.... ona się tam czuje jak u siebie.. i wiecie co ..właściciel tej firmy to złoty człowiek.... on z żoną dokarmia masę bezdomniaków... 6 lat jeździli na stację paliw karmić pewną sunię... jak sunia zachorowała to ją zabrali do domu mimo że i tak już mięli ciasno... kilka bezdomnych zoperowali takich połamańców którymi się potem opiekowali.... ona ich wyniuchała:):) właściciel jak i pracownicy mówią do niej jak do małego dziecka... jeden z nich przychodzi wcześniej do pracy żeby z Hanią pobyć...i mówi ze to jego oczko w głowie i ona musi mieć najukochańszy dom... to urocze jak facet po 50-tce tak się zwraca do psiaka:)
dziś tam byłam z ostatnią porcją antybiotyku... zachwyciłam się tymi ludźmi..:)

Posted

[quote name='ANETTTA']szczęściarz http://www.youtube.com/watch?v=mOxg1m6k_Vs

szukajmy takiego domu hani cudnego kochanego

a jak tam finanse suni !!

ale się uśmiałam:)

a teraz mniej śmiesznie.... finanse jak widać w drugim poście czyli szału nie ma.... wiem że około 100zł jest na kocie Otozu tylko nie mam kiedy po wydruk podejść...
no ale to i tak za mało...

Posted

danavas napisał(a):
ciocie ona sobie tych ludzi wybrała.... ona się tam czuje jak u siebie.. i wiecie co ..właściciel tej firmy to złoty człowiek.... on z żoną dokarmia masę bezdomniaków... 6 lat jeździli na stację paliw karmić pewną sunię... jak sunia zachorowała to ją zabrali do domu mimo że i tak już mięli ciasno... kilka bezdomnych zoperowali takich połamańców którymi się potem opiekowali.... ona ich wyniuchała:):) właściciel jak i pracownicy mówią do niej jak do małego dziecka... jeden z nich przychodzi wcześniej do pracy żeby z Hanią pobyć...i mówi ze to jego oczko w głowie i ona musi mieć najukochańszy dom... to urocze jak facet po 50-tce tak się zwraca do psiaka:)
dziś tam byłam z ostatnią porcją antybiotyku... zachwyciłam się tymi ludźmi..:)
hm... moze moze;) Moze z nimi zostanie;)

Posted

ANETTTA napisał(a):
fajnie by było nie to co wlasny dom ale zawsze cos

były z niej psiak zakładowy...ale w niektórych domach pies ma mniej kontaktu z człowiekiem niż tam...
ja nie naciskam.... już pokazali że dla niej mogą dużo zrobić.... za każdym razem jak zajadę to słyszę że jeszcze może zostać.... że jeszcze tydzień, że dwa że trzy..;)
poczekamy co przyniosą ogłoszenia i co Państwo na ewentualne rozstanie....ciekawe jak głęboko Haneczka jest w ich sercach...;)