wandul 66 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='halbina']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=58432&page=6 Jakby czytelnicy tego wątku chcieli okazać szacuneczek Wandul 66, to można i w taki sposób... :oops:halbina , to co ja robię to tylko kropla , popatrz na siebie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
supergoga Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Można można, proponuje głosować. Tam ponoć tylko 16 osób głosowało. Rozreklamujmy ten wątek, rozeslijmy. Niech głosuja. Ja też to zrobiłam.;) Quote
Patsi Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Do góry rozrabiaki!Domków szukać a nie lenić się!!!! Quote
wanda szostek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dzisiaj poprawiłam treść tamtych ogłoszeń, Usunęłam tego który za TM. Dodałam ogłoszenia na 4you i KupSprzedaj. Quote
supergoga Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 supergoga napisał(a):Może będą zdublowane, ale powstawiałam osobno szczeniaki na: aaaby alegratka kupsprzedaj eurocity 4łapy Ja wstawiłam już 5.04. na te portale. Jesli możecie na inne - to super. Jamam tu konta i wstawiam. Dobrze byłoby nie dublować, bo to rozmienia na drobne zainteresowanie potencjalnych domków. Ale może jeszcze gdzieś warto dać. Quote
wandul 66 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 suczka ma juz domek , podpalanego oglądało wczoraj super małżeństwo z Rudy Śląskiej ps ,dzieki Jusytnko , dadzą jutro odpowiedz !!!! suczka mieszka teraz w Mysłowicach w prywatnym domku!!!! Quote
wandul 66 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 ja niestety wczoraj przegrałem walkę z tą straszną chorobą , odeszłem za TM:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Kara. Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Łooo matko. Bez takich tam.Wykorkuję kiedyś. Zobaczyłam tytuł i zamarłam:roll: Myślalam, że kolejny maluszek odszedł... Quote
beamicha Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Kara. napisał(a):Łooo matko. Bez takich tam.Wykorkuję kiedyś. Zobaczyłam tytuł i zamarłam:roll: Myślalam, że kolejny maluszek odszedł... odszedł odszedł ten którego nikt nie chciał i musiał wrócić do schroniska:placz: Quote
supergoga Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 No bo odszedł, ten śliczny kartonikowy. Amiałam nadzieję, że się pozbiera. Takie miał smutne oczy w tym kartoniku. Szlag mnie trafia, jak odchodzą takie psie dzieci. Dobrze że sunai w domku, a my szukamy nadal. Quote
supergoga Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 beamicha napisał(a):odszedł odszedł ten którego nikt nie chciał i musiał wrócić do schroniska:placz: To on był w schronisku.O kurcze - miałam nadzieję, że ktoś się nad nim ulitował. Może w domu by żył. Nosz chyba palnę sobie w łeb. A on był taki piękny. Szkoda że w schronisku mu nie można było już pomóc. Quote
Kara. Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 No ja wiem od wczoraj, że odszedł.Ale on nie wrócił do schronu.Tylko do kliniki. I cholerka nawet już tymczas na niego czekał:-( A tu pomyślałam,że dziś jeszcze jeden... Quote
Mona4 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='wandul 66'] Wandul a Biszkopcik jescze jest? Domek sie namysla! Biszkopcika zabieram w Piatek do nowego domu. Quote
wanda szostek Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Wklejam - znalazłam w ogłoszeniach Kategoria: zwierzęta Województwo: śląskie Temat: przygarnę szczeniaka Cena: Treść : przygarnę szczeniaka do 5 miesiąca mile widziane mieszańce lecz warunek jest taki aby piesek wyrósł na więszego psiaka. gwarantuję dobrą opiekę Kontakt : 501380703 Quote
Paola06 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ciesze się że suńcia przez którą wielokrotnie w czasie podróży zostałam obkupkana:lol:znalazła domek:multi: Niestety w schronie katowickim jest nowy wysiew szczeniaków:( Jednego wziełam dzisiaj. Więcej na wątku schroniskowym.Katowickim. Quote
sugarr Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 wandul 66, jest do Ciebie sprawa, ale masz pełną skrzynkę. To nie na temat tych szczeniaków, ale nie wiedziałam gdzie napisać... Daj znać jak zrobisz miejsce :) Przepraszam maleństwa za off w ich temacie! Quote
wandul 66 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 jutro miał iśc do domku jamnikowaty , ale panstwo się rozmyslili , oby choć biszkopt [poszedł!!!! Quote
Patsi Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ja też trzymam i przypominam,że domku szuka jeszcze jeden kawaler :cool3: Quote
wandul 66 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 kawaler pójdzie do domku w Raciborzu w niedzielę , dzięki amikat mam zapewniony transport:loveu: :loveu: :loveu: Quote
wandul 66 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 halbina napisał(a):A dlaczego się rozmyślili?... :-(bali się , że nie podołają obowiązkom!!! Nie wszyscy mają tak ,, nierówno '' pod kopuła jak My:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts