GoniaP Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Głosujcie zatem na Emir w plebiscycie "Mojego Psa". Nie znam drugiej takiej osoby, która byłaby tak skuteczna i oddana pomocy psom w potrzebie. http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55957 Quote
kon trojanski suwalki Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 ==================================================== To sa przecudowne wiadomosci - sunia bedzie miala kochajacy, wspanialy dom. DZIEKI EMIR !!! :-) ==================================================== Quote
Gagasia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Żeby tak móc pomóc każdemu potrzebującemu zwierzakowi. Wtedy życie byłoby cudowne. A najlepiej by było, żeby nie zdażały się takie rzeczy. Quote
medar Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Gagasia napisał(a):Żeby tak móc pomóc każdemu potrzebującemu zwierzakowi. Wtedy życie byłoby cudowne. A najlepiej by było, żeby nie zdażały się takie rzeczy. To prawda, najlepiej aby nie było takiej potrzeby, ale jeśli już jest to pamiętajcie - chcieć to móc ( zapomnieć o "to sie nie da" ). Quote
Pluciarz Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 A co u suni słychać ? Jak się czuje ? Brak informacji tutaj i na stronie EMIR. Od jutra nie ma mnie w pracy, a tylko tu mam dostęp do internetu (w mojej głuszy warunki techniczne są kiepskie). To może dziś do 20-stej coś się dowiem ? To jak zwykle moja ciekawość i niecierpliwość wyłazi :oops:. Nadchodzące Święta Wielkanocne niech wyzwolą w nas pokłady wzajemnej życzliwości, by sens naszych działań znalazł swoje spełnienie w trudnej codziennej rzeczywistości. Wszystkim Wam życzę pogodnych, spokojnych Świąt i siły do pielęgnowania swojej iskierki nadziei na lepszą przyszłość dla nas i naszych sierściuchów. Jakoś patetycznie wyszło, ale jestem "leciwa", to wolno mi :evil_lol:. Quote
medar Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Emir bardzo zajęta, wczoraj przywiozła 14 psów, a teraz walczy o życie tej bernardynki z Żywca: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57331 Quote
Dea Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Bernardynka chyba w gorszym stanie niż suwalska - jutro Emir po nią jedzie. Jak ona daje radę z tym wszystkim???:shake: Złoty człowiek. Quote
kon trojanski suwalki Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 ================================================== Tak - Dea - tez sie tak zastanawiam jak EMIR moze to wszystko ogarniac... A bernardynka Abra wyglada na to, ze jest rzeczywiscie w gorszym stanie od naszej Bernusi... :-( ================================================== Quote
medar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 14.04.07:BIRA - została wczoraj adoptowana; ze względu na jej stan ogolny sterylizowana będzie dopiero za 3 miesiące. Szczęśliwego życia Birusiu, bo wspaniałego opiekuna i dobry, kochający dom właśnie pozyskałaś! Quote
Gagasia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='medar']14.04.07:BIRA - została wczoraj adoptowana; ze względu na jej stan ogolny sterylizowana będzie dopiero za 3 miesiące. Szczęśliwego życia Birusiu, bo wspaniałego opiekuna i dobry, kochający dom właśnie pozyskałaś! SUPEERRRR:) Quote
Dea Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Bira bądź szczęśliwa i kochana!!! Powodzenia w nowym życiu:loveu: Quote
kon trojanski suwalki Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 =============================================== To sa cudowne wiadomosci !!!!!!!!!!!! :laola: :-) =============================================== Quote
madzia828 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 super wiadomość :multi:powodzenia w nowym domku :p:p Quote
Recommended Posts