Jump to content
Dogomania

=== PIEKNA BERNARDYNKA W STRASZNYM STANIE-POMOZMY znalezc Jej dom!!!/W FUNDACJI EMIR

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gagasia napisał(a):
Żeby tak móc pomóc każdemu potrzebującemu zwierzakowi. Wtedy życie byłoby cudowne. A najlepiej by było, żeby nie zdażały się takie rzeczy.

To prawda, najlepiej aby nie było takiej potrzeby, ale jeśli już jest to pamiętajcie - chcieć to móc ( zapomnieć o "to sie nie da" ).

Posted

A co u suni słychać ? Jak się czuje ? Brak informacji tutaj i na stronie EMIR.
Od jutra nie ma mnie w pracy, a tylko tu mam dostęp do internetu (w mojej głuszy warunki techniczne są kiepskie). To może dziś do 20-stej coś się dowiem ? To jak zwykle moja ciekawość i niecierpliwość wyłazi :oops:.

Nadchodzące Święta Wielkanocne niech wyzwolą w nas pokłady wzajemnej życzliwości, by sens naszych działań znalazł swoje spełnienie w trudnej codziennej rzeczywistości. Wszystkim Wam życzę pogodnych, spokojnych Świąt i siły do pielęgnowania swojej iskierki nadziei na lepszą przyszłość dla nas i naszych sierściuchów.

Jakoś patetycznie wyszło, ale jestem "leciwa", to wolno mi :evil_lol:.

Posted

Bernardynka chyba w gorszym stanie niż suwalska - jutro Emir po nią jedzie. Jak ona daje radę z tym wszystkim???:shake: Złoty człowiek.

Posted

==================================================

Tak - Dea - tez sie tak zastanawiam jak EMIR moze to wszystko ogarniac...
A bernardynka Abra wyglada na to, ze jest rzeczywiscie w gorszym stanie od naszej Bernusi... :-(

==================================================

• 2 weeks later...
Posted

14.04.07:BIRA - została wczoraj adoptowana; ze względu na jej stan ogolny sterylizowana będzie dopiero za 3 miesiące. Szczęśliwego życia Birusiu, bo wspaniałego opiekuna i dobry, kochający dom właśnie pozyskałaś!

Posted

[quote name='medar']14.04.07:BIRA - została wczoraj adoptowana; ze względu na jej stan ogolny sterylizowana będzie dopiero za 3 miesiące. Szczęśliwego życia Birusiu, bo wspaniałego opiekuna i dobry, kochający dom właśnie pozyskałaś!
SUPEERRRR:)