kon trojanski suwalki Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 =========================================== Teraz najprawdopodobniej nie bede miala dostepu do netu - dopiero w nocy. Jest Emcia i Marta. Mam nadzieje ze zdazymy... =========================================== Quote
kon trojanski suwalki Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 ============================================ Postaram sie by mi wydali - powinni... ============================================ Quote
Paola06 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Marka mnie wyprzedziła:) Też sadzę że jej poprostu coś dolega,nic nie je -nie pije:placz: Musiał by ją niestety wet obejrzeć:( Biedulka,moge tylko podnieść:placz: Quote
madzia828 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Trzymam kciuki za sunię oby wszystko było dobrze powodzenia. Quote
Marka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 emdziolek napisał(a):Hmm trzeba zabieraz ale dokąd?? Może puśćcie apel o pomoc na jakims lokalnym forum Suwałk? Przez gadu-gadu można też zdaje się wysłać info wybierając miejsce zamieszkania użytkowników - może ktoś zgodzi się ją przetrzymać przez czas leczenia? Nie wiem, już naprawdę wymyślam co mogę... Quote
emdziolek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Zaraz powysyłam link do strony do wszystkich których mam na gg Quote
emdziolek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 na pupile com: http://www.pupile.com/ogloszenia/ogloszenie.asp?numer=13683 Quote
Marka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dobrze byłoby też zmienić tytuł tego wątku, że ta piękna bernardynka może umrzeć bez natychmiastowej pomocy (i wpisać, że to Suwałki - wtedy więcej osób z okolic może się zainteresuje?) Quote
martasuwałki Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Z wyciągnięciem bernardynki dzisiaj - będzie duzy problem, ponieważ nikt nas tam nie wpusci!!! A z tego co wiem, to i sam pan kierownik nie jest zainteresowany nocnymi interwencjami! To bardzo trudna sprawa! Quote
martasuwałki Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Marka napisał(a):Dobrze byłoby też zmienić tytuł tego wątku, że ta piękna bernardynka może umrzeć bez natychmiastowej pomocy (i wpisać, że to Suwałki - wtedy więcej osób z okolic może się zainteresuje?) Makra, nas jest "wszystkie trzy", które są tematem żywo zainteresowane...a my nie możemy nic... Quote
medar Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='emdziolek']Hmm trzeba zabieraz ale do kąd?? Gdyby nie to, że Ewie ( kon trojanski suwalki) nie udało się jej złapać w noc poprzedzajacą transport kaukaza Cezara do Fundacji Emir - sunia już by była w fundacji. Miejsce nadal jest, ale po pierwsze, czy ją wydadzą ( kaukaza trzymali 14 dni), po drugie, czy będzie transport?? Quote
kon trojanski suwalki Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 ================================================== Medar - jesli na 100 % jest to miejsce w Emir - to ja moge sprobowac zalatwiac wyciagniecie suczki przed czasem - nie wiem czy to sie uda - ale moge sprobowac... Jezeli chodzi o transport - nie mam zielonego pojecia.... Moze ktos ma jakis pomysl ? ---------------------------------- Dzwonila do mnie przejeta losem Beruni - Pluciarz - bala sie ze sunia moze nie dotrzymac do adopcji - ze sie odwodni -prosila zeby dac suni kroplowke, deklarowala konkretna pomoc finansowa - WIELKIE DZIEKI !!! Jutro poinformuje jak wyglada sutuacja. --------------------------------- Musze miec pewnosc co do miejsca w Emir - takze prosze o odp. ================================================== Quote
medar Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 kon trojanski suwalki napisał(a):================================================== Medar - jesli na 100 % jest to miejsce w Emir - to ja moge sprobowac zalatwiac wyciagniecie suczki przed czasem - nie wiem czy to sie uda - ale moge sprobowac... Jezeli chodzi o transport - nie mam zielonego pojecia.... Moze ktos ma jakis pomysl ? ---------------------------------- Dzwonila do mnie przejeta losem Beruni - Pluciarz - bala sie ze sunia moze nie dotrzymac do adopcji - ze sie odwodni -prosila zeby dac suni kroplowke, deklarowala konkretna pomoc finansowa - WIELKIE DZIEKI !!! Jutro poinformuje jak wyglada sutuacja. --------------------------------- Musze miec pewnosc co do miejsca w Emir - takze prosze o odp. ================================================== Miejsce jest na 100% . Problem niestety z transportem, sprawdzę jeszcze mapę dogo. Quote
martasuwałki Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='medar']Gdyby nie to, że Ewie ( kon trojanski suwalki) nie udało się jej złapać w noc poprzedzajacą transport kaukaza Cezara do Fundacji Emir - sunia już by była w fundacji. Miejsce nadal jest, ale po pierwsze, czy ją wydadzą ( kaukaza trzymali 14 dni), po drugie, czy będzie transport?? SUCZKĘ NA PEWNO WYDADZĄ - IM NIE ZALEŻY NA PSACH... MNIEJ PSÓW = OSZCZĘDNOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kon trojanski suwalki Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 ================================================== Martus - cholera z nimi wie... A pamietasz - Cezara nie chcieli wydac - powiedziano mi ze 9.III zostal przyjety i od tego momentu za 15 dni go wydadza... Czasami trudno wyczuc ich intencje - wiec wole nie deklarowac dopoki nie zapytam... ---------------------- Nie ma mnie na gg - jestem u znajomych wiec odbiore gg - jak tylko wroce do domu o ok 23 ================================================= Quote
martasuwałki Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 kon trojanski suwalki napisał(a):================================================== Martus - cholera z nimi wie... A pamietasz - Cezara nie chcieli wydac - powiedziano mi ze 9.III zostal przyjety i od tego momentu za 15 dni go wydadza... Czasami trudno wyczuc ich intencje - wiec wole nie deklarowac dopoki nie zapytam... ---------------------- Nie ma mnie na gg - jestem u znajomych wiec odbiore gg - jak tylko wroce do domu o ok 23 ================================================= Ewa, jak będzie transport - to staniemy "na rzęsach" a ją zabierzemy:razz: Quote
kon trojanski suwalki Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 ================================================ Martus - chetnie wspolnie z Toba stane na rzesach - tylko ten transport... ================================================ Quote
emdziolek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Zaraz przewale mape pomocy dogo w watku transportowym;-):lol: Quote
kon trojanski suwalki Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 ============================================ Emciu - jesli 3 dni temu nikt sie nowy nie dopisal - to z tego co nam wiadomo nikogo z Suwalk na mapie z dogo - nie ma.... =========================================== Quote
emdziolek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ******************************************************** Hmm........ mozliwe........ ******************************************************** Quote
Dea Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 NA WĄTKU CEZARA EMIR ZAOFEROWAŁ DLA NIEJ NATYCHMIAST MIEJSCE W FUNDACJI I POKRYCIE KOSZTÓW TRANSPORTU!!! Koniecznie trzeba ją stamtąd wyciągnąć i zapewnić dobrą opiekę weterynaryjną, póki jeszcze można ją uratować! Może jakiś transport łaczony? Quote
martasuwałki Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dea, na razie nie ma realnych perspektyw... Co robić, co robić... Quote
Recommended Posts