kon trojanski suwalki Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ================================================= Sunia jest bardzo mloda - jednak wyglada jak cien bernardyna... Przebywa ona w schronisku w Suwalkach. Suczka jest lagodna, sliczna i kochana ... - niestety - nic nie je, nie pije, jest wycienczona, wyglada ze za kims potwornie teskni. Jest chuda jak chart i potwornie smutna. Po cycuszkach widac ze niedawno urodzila szczeniaki - ktorych to smutnego losu mozna sie tylko domyslac.... Wyglada na to za ktos ja poprostu porzucil. Haniebne..... -------------- POMOZCIE ZNALEZC JEJ DOM --------------- =================================================== Quote
basia0607 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Znowu ! Ja chyba wypiszę się z Dogo ,bo ile można to przeżywać ! Quote
Marka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Suczka już jest na stronie www.bernardyny.net - oby jak najszybciej znalazła nowy dom! Quote
kon trojanski suwalki Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 ===================================================== Marka - dzieki piekne za zamieszczenie Bernusi na stronie bernardynow do adopcji :calus: Bardzo Cie prosze - dolacz tam tez link do naszej strony - tu jest wiecej Jej slodkich zdjec - moze kogos to przekona i nasza piekna, smutna suczka znajdzie kochajacy dom......... Bardzo Was prosze - nie mowcie - na jakich stronach mozna wstawic suczke - tylko wstawiajcie ja - to bedzie dla nas ogromna pomoc. Piszcie poprostu kto i gdzie juz suczke wstawil. Korzystajcie z powyzszych zdjec. Ja dzis lub najpozniej jutro umieszcze Ja na allegro. Kontakt w sprawie suni: Ewa - tel 889399340 mail: schroniskosuwalki@o2.pl gg - 4173944 ===================================================== Quote
Marka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Wrzuciłam też info o niej na Forum Molosy - dział Bernardyny: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=293481#post293481 - tam jest sporo wspaniałych "bernardynomaniaków" - może ktoś będzie mógł pomóc. Quote
emdziolek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 :placz: :placz: Bosz wyglada duzo gorzej niz jak widzieliśmy ją pierwszym razem.. Dobrze ze wogule sie znalazła i jest w schronie-łatwiej bedzie o domek... Pozamieszczam zaraz ogłoszenia na kupsprzedaj.pl na tresurze itp moze ktos zajrzy...... POMOCY!!!!!!!!!!:sadCyber: :help1: Pisał juz ktoś na wątku bernardynów?? Quote
Marka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='kon trojanski suwalki'] Bardzo Cie prosze - dolacz tam tez link do naszej strony do strony schroniska? czy watku dogo? [quote name='kon trojanski suwalki']Ja dzis lub najpozniej jutro umieszcze Ja na allegro. Jak będziesz ją umieszczać na Allegro to dopisz koniecznie na dole tą formułkę: "Dla dobra psa zastrzegamy sobie prawo wyboru odpowiednich opiekunów dla zwierzaka. Zanim zalicytujesz - zadzwoń i omów szczegóły adopcji. Oferty nieuzgodnione będą automatycznie usuwane." - i faktyczne usuwaj oferty pojawiające się bez Twojej zgody, bo ja już raz miałam przyjemność z panem :cool3:, który wylicytował bernardyna za złotówkę i później się awanturował, że go nie dostał :angryy: Quote
kon trojanski suwalki Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 ================================================== Basiu - ja wiem - wiem jak sie czujesz... Moj maz zapiera sie rekami i nogami przed wejsciem do schronu - nie moze na to patrzec. Zawsze po wyjsciu poprostu go rozsadza :angryy: :mad: Zawsze gdy Marta, Emcia i ja wchodzimy do schronu - mamy te same odczucia - ale nie ma wyjscia - zaciskamy zeby - bo jesli odwrocimy glowe - to psy zostana bez pomocy ......... Bardzo prosze - we wszystkich ogloszeniach w ktorych umieszczacie Berniusie wklejajcie link do tej strony. Niech ludzie zobacza jaka ona jest piekna.... Dziekujemy za kazda najmniejsza pomoc - w imieniu Suni.... ================================================= Quote
kon trojanski suwalki Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 =============================================== Dobrze - Marka - dzieki za przestroge w sprawie allegro - tak tez zrobie... Chodzi mi o link do strony Bernusi - tej strony... =============================================== Quote
iwop Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 boże to cięń bernardyna:placz: moze trzeba jakies specjalne jedzonko albo chociaż tymczas:-( Quote
emdziolek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Napisałam o suni na watku bernardynów, na bloogu, zaraz napisze na 4 lapy tresurze i kupsprzedaj-im więcej tym lepiej;-) Quote
kon trojanski suwalki Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 =================================================== Ona w schronie nic nie je :-( ----NIC-----!!!!! :shake: Ona musi trafic na tymczas lub do domku swojego Nowego Pana W schronisku poprostu zmarnieje Od niej bije taki smutek- TAKI SMUTEK...... Tu poprostu trzeba sie spieszyc! =================================================== Quote
kon trojanski suwalki Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 ============================================== Emciu --------------------------------:loveu: ============================================== Quote
emdziolek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Juz na tresurzei bloogu jest;-) Teraz kuprzedaj i inne;) :D Sunia musi znaleść dom w tępie expresowym!:placz: Quote
martasuwałki Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Jaka ona jest nieszczęśliwa! Brak słów.... Quote
iwop Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 kon trojanski ma racje - cociaz tymczas bo to wygląda mna powazna depresje:placz: Quote
Marka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ona w schronie nic nie je :-( ----NIC-----!!!!! :shake: Ona musi trafic na tymczas lub do domku swojego Nowego Pana W schronisku poprostu zmarnieje Od niej bije taki smutek- TAKI SMUTEK...... Tu poprostu trzeba sie spieszyc! A czy w tym schronie jest jakiś wet? Może ona jednak jest chora??? Jak ona nic nie pije nawet, to już niedługo trzeba będzie jej kroplówkę podawać, bo się skrajnie odwodni... Najlepiej byłoby przyuważyć jakiego koloru mocz wydziela - jeśli ciemny, pomarańczowy-brązowy - to babeszjoza - teraz jest zatrzęsienie kleszczy! Trudno uwierzyć, że ona tak ze stresu nie pije nawet... :shake: Quote
emdziolek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=513423&cid=147 tu na kupsprzedaj ;-) na tresurze nie ma linku wyróżnionego ale jak sie wejdzie w ogłoszenia to będzie na 1 stronie;-) Quote
kon trojanski suwalki Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 ================================================== Sunia na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=180390837 U nas nie ma tak naprawde zadnej opieki weterynaryjnej !!!:shake: Jedyne co sie tu robi to szczepienie przeciwko wsciekliznie przed wydaniem nowemu wlascicielowi i tu sie konczy opieka weterynaryjna !!! Wszystko kosztuje - Marta kupe kasy wydala na zawiezienie kaukaza Cezara, za jego strzyzenie... jeszcze nikt nam nie oddal kasy za Zarunie (za jej zeby 200 zl) a po to byl bazarek i takie byly deklaracje - ale narazie cisza.... Poprostu nie wyrabiamy finansowo. Mowcie co robic - bo juz sama nie wiem :-( ================================================== Quote
emdziolek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=26374&id_kat=12 na 4 lapy;-) Quote
kon trojanski suwalki Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 ================================================ Marka - tak wlasnie wygladalo ze na betonie byl ciemny mocz !! Co mam jej kupic - co podac?? Wieczorem nie bedzie mnie na necie - wroce pozno - mowcie bo nam sie suczka wykonczy. Prosze o podpowiedz - o pomoc! :placz: ================================================ Quote
Marka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Jeśli to babeszjoza - to trzeba natychmiast do weta pod kroplówki - inaczej już jutro rano może nie być psa... :placz: Quote
kon trojanski suwalki Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 ================================================= Teraz nikt tam nas nie wpusci - tam wszystko pozamykane - to jest panstwowa firma - ktora zajmuje sie wywozem smieci z miasta i komunikacja miejska - najwczesniej od jutra rana:-( ================================================= Quote
Recommended Posts