Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hałabajówka']Może na Gdańsk tak mam czasem znajomego co jeździ i może zawieść w razie gdyby dom był super.

Może dlatego że piękna to nie ma wzięcia hmmm?[/QUOTE]

A ktorego brzydalka ostatnio ktos wzial? Zastoj po prostu:(

Posted

[FONT=book antiqua]Serdecznie zapraszam na bazarek na spłatę długów przede wszystkim weterynaryjnych na ponad 1200zł fundacji Hałabajówka...bazarek jest misz maszowy tj płyty CD,DVD, książki zarówno kryminały, obyczajowe jak i naukowe w tym szkolenie metoda na klikera, biżuteria w tym srebrna i ręcznie robiona, MP3 Sony bezprzewodowy, rękawica do czyszczenia psa, siatki przeciwko komarom....[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

Hałabajówko, przelałam jeszcze 20 zł dla Perełki z mojego bazarku. Wprawdzie były dla Saby, ale dla niej już zebraliśmy wymaganą kwotę, więc przechodzą na Perełkę. Potwierdź, proszę jak dotrą [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244347-ROZLICZAM-Tanie-ubranie[/url]

Posted

Książeczka się znalazła?

Jeśli nie, to jak wet wróci z urlopu, zapytam, czy można jakąś kopię zaświadczenia o szczepieniu na wściekliznę dostać.
Szczepiona była 8.01.2013, szkoda byłoby ją znów szczepić niepotrzebnie.

[IMG]http://imageshack.us/a/img252/1745/p1140673m.jpg[/IMG]

Posted

Hałabajówka napisał(a):
Może Perełka będzie miała dom :) Trzymajcie kciuki mocno. Idziemy w tym tygodniu do Pani w Koszalinie na wizytę zapoznawczą.

Zeby jej tylko nie obszczekała i nie kłapała szczęką na dzień dobry

Posted

Hałabajówka napisał(a):
Może Perełka będzie miała dom :) Trzymajcie kciuki mocno. Idziemy w tym tygodniu do Pani w Koszalinie na wizytę zapoznawczą.

swietnie :) trzymam kciuki! powodzenia:)

Posted

Byłam z nią na teście u moich rodziców i jak udawali że jej nie ma to sama podeszła i dala się pogłaskać więc odpowiednie podejście i będzie ok ;)

Pani jest w domu właśnie przeszła na wcześniejszą emeryturę, bardzo lubi spacerować, mieszka w domku z mini ogródkiem i miała do tej pory kopię Perły tylko 2 razy taki gabaryt a teraz chce mniejszego bo i mniej siły z wiekiem. Sunia odeszła w stareńkim wieku miała raka mózgu.

Po rozmowie jestem na tak... zobaczymy jak w realu. I czy coś zagra między Panią a Perłą.