Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='obiezyswiat75']A na FB nie ma wątku transportowego?[/QUOTE]

jest, zalozcie tam prosbe, jesli nie , to ja dopiero po 17, nie chce tam piisac w pracy :roll:

Posted

[quote name='elinka']A na kiedy ma być ten transport? Porozmawiam z TZ.

EDIT:

Już rozmawiałam, TZ się zgodził. Możemy pojechać po sunię w tę niedzielę.:)[/QUOTE]
SUPER! :) Bardzo dziękuję!
Na "JUŻ", ale do niedzieli kilka dni, więc domek poczeka na pewno :)

Jaki będzie koszt?

Posted

Dopiero dotarłam do kompa i czytam że w niedzielę chcecie o nią przyjechać...jest problem bo mnie nie ma na miejscu piątek i niedzielę od wczesnego rana do wieczora a moja mama jej nie wyda.

Posted

[quote name='elinka']Już posyłam ;) A ja poproszę na PW o dokładne namiary tzn. adresy i telefony do DT oraz do DS?

Nie da się wysłać PW do Ciebie :( Tylko niedziela pasuje Wam?

Hałabajówka, możesz się określić, jakie dni i godziny Ci pasują w najbliższym czasie, by odebrac psa?
Jest jeszcze jedna opcja transportu - łączonego za 170 zł (dostałam wiadomosc od reksio24), ale terminu nie znam i ustalić nie mogę, nie wiedząc, kiedy Halabajówka jest na miejscu.

Posted

Ja jestem codziennie na miejscu ale własnie w piątek i w niedzielę muszę jechać coś odebrać kawał drogi dlatego nie wiem o której będę na miejscu może to być 20 a może i 24. Naprawdę ciężko mi określić ;(

Posted

[quote name='elinka']OK. Ale w poniedziałek będziesz dostępna? Mąż zapyta szefa o wolne, myślę, że da radę to załatwić. No, jedynie zależeć będzie od tego co zadecydujecie z tym łączonym transportem?[/QUOTE]

W poniedziałek jestem na miejscu.

Posted

Czyli na poniedziałek można już na 100% umawiać wszystko? I zbierać pieniążki na transport?

Łączony wyszedłby ok 100 zł taniej, ale pewnie więcej km musiałaby Perełka przejechać i z innymi zwierzakami, więc myślę, że bardziej komfortowo byłoby z elinką, bo pojechałaby prosto do celu i jeśli ten DS nie jest daleko od elinki, to w razie jakiegoś braku kontaktu, czy problemów, też byłoby prościej potem.

Bardzo prosimy o deklaracje na transport, bo czasu niewiele jest.

elinka, czy na transport możemy zbierać na Twoje konto? Jeśli tak, to podeślesz mi je na PW? :)

Posted

[quote name='elinka']Tak, możecie zbierać na moje konto. Już posyłam numer na PW.[/QUOTE]

Super :) Bardzo dziękuję za pomoc :)

Mam nadzieję, że zdążymy pieniążki uzbierać w kilka dni..

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Zrobiłam przelew na 290 zł.[/QUOTE]

:mdleje:, ciotka ja na urlop od jutra ide, moze pomozesz :evil_lol:? ech, a ja chyba bede wiesc inna bide, czyli zbaczac z trasy z krakowa i dopiero bedzie kompromitacja zgubieniowa