Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny mogę jej zrobić ogłoszenie na tablicy na woj.opolskie, czyli na moje województwo. Co Wy na to ? Wiem, że to całe hektary od obecnego miejsca w którym przebywa Perła, ale może warto ? Gdyby ktoś się odezwał to mogłabym wizytę zorganizować albo sama zrobić itp. To dajcie znać co o tym myślicie ;)

Posted

yoshi22 napisał(a):
Dziewczyny mogę jej zrobić ogłoszenie na tablicy na woj.opolskie, czyli na moje województwo. Co Wy na to ? Wiem, że to całe hektary od obecnego miejsca w którym przebywa Perła, ale może warto ? Gdyby ktoś się odezwał to mogłabym wizytę zorganizować albo sama zrobić itp. To dajcie znać co o tym myślicie ;)

Pewnie, że rób :) tylko napisz w ogłoszeniu, gdzie obecnie przebywa i że zorganizujemy transport (żeby ludzie wiedzieli, że nie z dnia na dzień, tylko trzeba będzie poczekać na jej adopcję)

Posted

__Lara napisał(a):
Cudak, przepraszam za opóźnienie w zrobieniu wydarzenia na fb :( ostatnio nie mam w domu neta, teraz jestem z doskoku w pracy :(

Nie przepraszaj! Będziesz miała czas, to zrobisz :)

Posted

Ok, to zrobię jej na dniach ogłoszenie. Oczywiście napiszę gdzie obecnie przebywa i jak to się ma z transportem ;) Zapraszam na bazarek, fanty są warte walki :D

Posted

yoshi22 napisał(a):
W jakim województwie dokładnie przebywa Perła i ile ma lat ? potrzebne mi do ogłoszenia.

Woj. zachodniopomorskie, pod Białogardem dokładnie. A wiek, ok 2-3 lat chyba

Posted

Hałabajówka napisał(a):
Mam kilka fotek nowych Perły, może jeszcze dzisiaj uda mi się wstawić.

Super, przydadzą się do ogłoszeń :)

Posted

yoshi22 napisał(a):
W jakim województwie dokładnie przebywa Perła i ile ma lat ? potrzebne mi do ogłoszenia.

Jak zrobisz ogłoszenie, to podaj link ;) bo ciekawa jestem, czy tekst zmieniłaś na podstawie nowego opisu Perły.

i jeśli to nie problem - możesz podawać swój tel, prościej będzie Cię się na wizytę przedadopcyjną umówić w razie czego :)

Posted

Jeszcze nie zrobiłam ogłsozenia, ale będę tworzyć nowy tekst (umieszczę go tu) i dodam to co Hałabajówka napisała niedawno o Perle, że się zmieniła na lepsze itp. Czekam na nowe fotki to zrobię ogłoszenie :)
I linka oczywiście podam :)

Posted

Oby, bo jeszcze trochę i nie będę miała czasu na bazarki. Może raz na miesiąc się uda jakiś zrobić, ale nigdy gwarancji nie ma, że coś się z bazarku sprzeda i uzbiera... więc będzie bardzo ciężko bez deklaracji :(

Posted

Hałabajówka, możesz wysłać mi zdjęcia na maila (chyba szybciej niż wstawiać będzie), to powgrywam i wstawię na wątek, bo przydadzą się do ogłoszeń. Czas leci, a Perła nadal bez domku...