Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='obiezyswiat75']napisz do kolejnej kobietki - ona robi puzelkowe, na pewno Ci wytlumaczy :)[/QUOTE]

Napisałam kilka dni temu, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi :(

Posted

No w końcu mi sie udało....Cudak to był dobry pomysł z inna przeglądarką ;) Perła już jest nie pamięta o sterylce ani o złych czasach. Szaleje i cieszy się życiem ;)

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Bo zarobiona zapewne przy bazarkach właśnie. Zaraz jej przypomnę :)

Dziękuję :)

Hałabajówka, super, że się udało i wróciłaś na dogo :) Perła szaleje, a ja oszaleję przez jej o wiele za mało deklaracji :D

Posted

Nie zanosi się na to, by Perła szybko dom znalazła (szuka go od grudnia i zero zainteresowania jakiegokolwiek), dlatego każda stała deklaracja na wagę złota, bo nie mamy ich nawet połowy :( a ja mam coraz mniej czasu i z bazarkami będzie ciężko.

Posted

[quote name='Tofikowa']to ja wykupię kolejny pakiet ogł, może być jakieś bardziej odlegle województwo? mazowieckie albo małopolskie?[/QUOTE]

Super by było :) Może mazowieckie? Chyba prościej transport pod Warszawę znaleźć, niż na południe :)

Posted

[quote name='Olena84']Bazarki cegiełkowe to prosta rzecz, jakbys choc raz przyszla do moich to bys wiedziala jak :evil_lol:.
choc puzli nie wiem robic:([/QUOTE]

Robiłam dla Urgo z zębami bazarek (bo zbieramy na usunięcie jego zębów) ;)
Tylko to jakiś pomysł trzeba mieć na cegiełkowy...

Posted

[quote name='Olena84']Poszlo na Perelke na razie 20zł, razem z wplata za Maksa, ktory jedzie dzis do Hałabajówki.[/QUOTE]

Dziękuję za kolejną wpłatę i pomoc dla Perełki :)

Posted

Cudak czy ja zapłaciłam za zaległy bazarek, nie mam żadnych poprzednich wiadomości już zgłupiałam czy płaciłam czy nie... bardzo przepraszam jak nie zapłaciłam, a tak coś kojarzę że to był bazarek dla Perełki.

Posted

[quote name='Hałabajówka']Cudak czy ja zapłaciłam za zaległy bazarek, nie mam żadnych poprzednich wiadomości już zgłupiałam czy płaciłam czy nie... bardzo przepraszam jak nie zapłaciłam, a tak coś kojarzę że to był bazarek dla Perełki.[/QUOTE]
Poszukam tego bazarku, gdzie kupowałaś torebkę i sprawdzę, bo sama już nie pamiętam :)

Posted

Przed chwilą przelałam do Hałabajówki 277 zł z bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/242826-ZARA-ORSAY-RESERVED-CROPP-NEXT-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-Per%C5%82%C4%99-ROZLICZAM

Bardzo proszę o potwierdzenie na bazarku, kiedy pieniążki dojdą :)

Z pieniążkami z bazarku mamy 190 zł na plusie, czyli do 22.06 musimy uzbierać jeszcze 110 zł, żeby opłacić jej pobyt w PDT.

Telefon nadal milczy, o Perłę ani jednego telefonu, czy maila nie było :( Tak więc pilnie potrzebne stałe deklaracje lub BDT - o jedno i drugie bardzo ciężko :(

Posted

[quote name='Hałabajówka']Cudak czy ja zapłaciłam za zaległy bazarek, nie mam żadnych poprzednich wiadomości już zgłupiałam czy płaciłam czy nie... bardzo przepraszam jak nie zapłaciłam, a tak coś kojarzę że to był bazarek dla Perełki.

http://www.dogomania.pl/forum/threads/242464-TANIE-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-2-cele-ROZLICZAMY

Bazarek był dla Perły i Inez, kupiłaś torebkę za 10 zł, wysłałam razem ze smyczką i obrożą, które pożyczyłaś dla mojej wyżłowatej byłej tymczasowiczki, więc wysyłkę biorę na siebie, a dla Inez i Perły dopiszemy po 5 zł? Bo bez sensu, żebyś przelewała do mnie, a ja do Ciebie znów :)

Posted

[quote name='Cudak']http://www.dogomania.pl/forum/threads/242464-TANIE-różności-na-2-cele-ROZLICZAMY

Bazarek był dla Perły i Inez, kupiłaś torebkę za 10 zł, wysłałam razem ze smyczką i obrożą, które pożyczyłaś dla mojej wyżłowatej byłej tymczasowiczki, więc wysyłkę biorę na siebie, a dla Inez i Perły dopiszemy po 5 zł? Bo bez sensu, żebyś przelewała do mnie, a ja do Ciebie znów :)
A - i jeszcze potwierdź na bazarku, że torebka i pieniążki doszły :)