Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olena84 napisał(a):
Ale H. kocha Perełke to jej wybaczy długi;)

Wybaczy to raczej nie, ale odroczy płatność ;) bo innego wyjścia nie ma - ja nie mam z czego wyłożyć nawet, jedynie bazarki mogę robić...

Posted

Trzymajcie na razie kciuki..... Jak bede cos wiedziec to sie odezwe... Fajnie, ze sunia juz po zabiegu, ja bez netu juz prawie dwa tygodnie, bo walcze z operatorem....zostal mi tylko net mobilny :( a on dzialaaaaAa......:( ja jestem deklarowiczem AS i prosze powolac sie na mnie bo nie wiem czy dam rade tam wejsc i potwierdzic!

Posted

[quote name='magdola']Trzymajcie na razie kciuki..... Jak bede cos wiedziec to sie odezwe...

Oooo, magdola rozważa adopcję Perły? :) No to trzymamy kciuki z całych sił! :)

Posted

...ale póki się nie zdecyduje, to nadal potrzebne stałe deklaracje i jednorazowe wsparcie.
Na tą chwilę za maj brakuje 107 zł, a już kolejny miesiąc się zaczął :(

Z ogłoszeń nadal cisza. Nie wiem, co z nią jest nie tak, że nikt nawet nie zapyta...

Posted

[quote name='Cudak']Wiemy, wiemy :) mam nadzieję, że Hałabajówka dobrze wypełni ;) i nie będzie wet długo czekał na zwrot pieniążków...
To dobrze, ze wiemy, ale mozemy wiedziec bardziej hahaha ;)

Posted

[quote name='magdola']To dobrze, ze wiemy, ale mozemy wiedziec bardziej hahaha ;)[/QUOTE]

Pewnie :)

Gdzie ten domek Perły się ukrywa? :(

Posted

[quote name='beataczl']
ma fajniejsza siersc i taka wyczesana ladnie[/QUOTE]
Sierśc bez porównania, bo była taka matowa od domowego i marketowego jedzenia.
Piękna jest, dlaczego nikt jej nie chce? :( Nawet wyróżnione ogłoszenie na tablicy nic nie dało. Zero telefonów :(

Posted

[quote name='yoshi22']Piękna jest. Ogłoszenia robicie cały czas na to samo województwo/województwa?[/QUOTE]

Była ogłaszana na zachodniopomorskie i sąsiednie, kujawsko-pomorskie.

Posted

[quote name='Cudak']Była ogłaszana na zachodniopomorskie i sąsiednie, kujawsko-pomorskie.[/QUOTE]

A spróbuj i na inne - ja psiaki ogłaszam rotacyjnie na wszystkie, oprócz Świętokrzyskiego i mazowieckiego. Do PA się zawsze kogoś znajdzie, a na transport się uzbiera.

Posted

Przepraszam za zmianę tematu. Wklejam treść PW :

"zostałam poproszona o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej dla małej suczki z tego ewentu https://www.facebook.com/events/419834091418628/ jednak niestety ja nie mogę podjechać do Suchania / to ok. 50 km od Szczecina/ bo na razie całymi dniami pracuję a trudno umawiać się na taką wizytę ok. północy...
Czy mogłabyś może podjechać tam i zobaczyć ten domek? Ewentualnie polecić kogoś z tamtych rejonów, kto mógłby taką wizytę zrobić? Bardzo, proszę o pomoc w imieniu własnym i konstantego, który szuka na dogo pomocy dla suni :modla::modla::modla:. On za bardzo nie ogarnia dogo - dlatego pozwalam sobie troszkę mu pomoc (...) " To apel wysłany przez AlfaLS.

Posted

[quote name='Enigma79']Przepraszam za zmianę tematu. Wklejam treść PW :

"zostałam poproszona o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej dla małej suczki z tego ewentu https://www.facebook.com/events/419834091418628/ jednak niestety ja nie mogę podjechać do Suchania / to ok. 50 km od Szczecina/ bo na razie całymi dniami pracuję a trudno umawiać się na taką wizytę ok. północy...
Czy mogłabyś może podjechać tam i zobaczyć ten domek? Ewentualnie polecić kogoś z tamtych rejonów, kto mógłby taką wizytę zrobić? Bardzo, proszę o pomoc w imieniu własnym i konstantego, który szuka na dogo pomocy dla suni :modla::modla::modla:. On za bardzo nie ogarnia dogo - dlatego pozwalam sobie troszkę mu pomoc (...) " To apel wysłany przez AlfaLS.
Ode mnie do Suchania ok 90 km :( ale katlis może jeździ w te strony?

Posted

Tofikowa na wątku staruszków z Białogardu napisała, że przenosi swoją deklarację na Perłę, chyba 20 zł, ale proszę o potwierdzenie, jaka kwota, żebym mogła dopisać do stałych deklaracji :) Bardzo dziękuję.

Gdyby ktoś znalazł chwilę, by rozesłac wątek Perły z prośbą o deklaracje, to byłabym ogromnie wdzięczna, bo mamy ich o wiele za mało, a bazarki tak różnie się udają, że nie można tylko na nich polegać :(

I jeszcze jedno - może ktoś wie, jak robi się bazarki cegiełkowe-puzzelkowe? :oops: I mógłby zdradzić tajemnicę? :oops: