zerojeden Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 (edited) No to ciachamy....tylko dane do faktury mi potrzebne i co tam trzeba jeszcze za formalności proszę mi przypomnieć bo upss już nie pamiętam. Potwierdzam wpływ +161,55 PLN i +45,25 PLN Cudak na którym bazarku mam potwierdzić bo się pogubiłam... nigdy w biurokracji nie byłam dobra... Edited May 6, 2013 by Hałabajówka Quote
Cudak Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Bazarki do potwierdzenia: http://www.dogomania.pl/forum/threads/240869-Zabawki-puzzle-muszle-do-16-03 http://www.dogomania.pl/forum/threads/241748-ROZLICZAMY-dla-Per%C5%82y-TANIE-firmowe-ciuchy-kolczyki-DZI%C5%9A-KONIEC!! i wątek Akcji Sterylizacji: http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto Trzeba ten załącznik wydrukować, wypełnic i wysłac z fakturą i kopią (w załączniku są dane do faktury): http://pkzui.com/t/akcja%20sterylizacja/zal_do_faktury_Akcja_Sterylizacja.pdf Quote
Cudak Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 (edited) [quote name='Olena84']Dotarłą moja kaska dla Perelki? Dziękuję za wsparcie dla Perełki :) Hałąbajówka coś chyba nie zagląda na dogo :( więc musimy poczekać na uzupełnienie rozliczenia.. Edited May 11, 2013 by Cudak Quote
Cudak Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 __Lara napisał(a):I ja przelałam dziś moją niewielką dolę ;) Bardzo dziękuję :) Quote
zerojeden Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Bo mi internet strasznie wolno loguje ;( staram się sprawdzać wątki po kolei i czasem nie dotrę do któregoś bo się zawiesi i oooooooooo jest wpłata 2 maja 25zł od Olena84 :Rose: Nie rozumiem o co chodzi z tą kopią...czego kopię mam wysłać do AS a ten formularz to by musiała Magdola powiedzieć co wypełnić bo nie wiem czy jest deklarowiczem czy nie. Quote
Cudak Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='Hałabajówka']Bo mi internet strasznie wolno loguje ;( staram się sprawdzać wątki po kolei i czasem nie dotrę do któregoś bo się zawiesi i oooooooooo jest wpłata 2 maja 25zł od Olena84 :Rose: Nie rozumiem o co chodzi z tą kopią...czego kopię mam wysłać do AS a ten formularz to by musiała Magdola powiedzieć co wypełnić bo nie wiem czy jest deklarowiczem czy nie. Kopię faktury, magdola jest deklarowiczem :) Olena84, bardzo dziękuję za pomoc :loveu: Quote
zerojeden Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Fakturę i kopię faktury ? Nie dostanę kopi faktury tylko oryginał ... pogubiłam się Quote
Cudak Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='Hałabajówka']Fakturę i kopię faktury ? Nie dostanę kopi faktury tylko oryginał ... pogubiłam się Kopię, czyli chyba ksero trzeba zrobić faktury? - w wordzie - klik - otwiera Ci się? Quote
Cudak Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 I jeszcze jedno doczytałam: Po dofinansowaniu: • umieść banerak akcji na wątku suni (do pobrania poniższym poście) – jeśli nie umiesz – poproś moderatora • na wątku AS wstaw zdjęcie suni po sterylizacji, najlepiej w kubraku/kołnierzu Quote
Cudak Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 [quote name='Tofikowa']kidey będą zdjęcia? pakiet bazarkowy czeka Chyba Hałabajówka czasu nie ma :( To trzeba ze starymi zdjęciami, tylko może bez tego: bo niezbyt sympatycznie na nim wygląda. Chyba, że tylko mi się tak wydaje? Quote
Cudak Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 [quote name='Tofikowa']kidey będą zdjęcia? pakiet bazarkowy czeka No to stare zdjęcia trzeba, bo szkoda czasu, każdy miesiąc to 300 zł, a deklaracji...30 zł :( Perełka jest piękną, młodą, zdrową, łagodną, średniej wielkości sunią. Szuka kochającego i odpowiedzialnego domu. Sunia jest nauczona zachowywania czystości w domu, idealny byłby dla niej domek z podwórkiem, ale w mieszkanie w bloku również będzie dla niej odpowiednie, jeśli będzie miała zapewnioną odpowiednią ilość spacerów. Perełka jest niekonfliktowa, może zamieszkać z innymi zwierzętami oraz w domu z dziećmi. Nowy opiekun będzie musiał podpisać umowę adopcyjną, w której zobowiąże się do należytej opieki nad sunią. Nie wydamy jej na łańcuch. W tej chwili znajduje się w domu tymczasowym w okolicach Białogardu, ale pomożemy w transporcie do nowego domu. Adopcja jest całkowicie BEZPŁATNA, a sunia odrobaczona, odpchlona i zaszczepiona na wściekliznę oraz choroby wirusowe, posiada książeczkę zdrowia. Zostanie również wysterylizowana. Kontakt: 788 938 175 (Justyna), e-mail zwierzakistepnica[małpa]gmail.com województwo zachodniopomorskie, można ogłaszać na Szczecin najlepiej, bo w okolicach, w których przebywa ciężko z adopcjami... zdjęcia; Quote
Tofikowa Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 na Szczecin były poprzednie ogłoszenia, ponowic na to samo miasto? pisałaś też o kujawsko-pomorskim Quote
Cudak Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Tofikowa napisał(a):na Szczecin były poprzednie ogłoszenia, ponowic na to samo miasto? pisałaś też o kujawsko-pomorskim Może Bydgoszcz/Toruń? Trasa podobna jak do Szczecina, a może akurat się uda...transport jakoś się chyba znajdzie w razie czego ;) Quote
Tofikowa Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 zamówione:) wkleję linki jak ogłoszenia będą gotowe Quote
Cudak Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Tofikowa napisał(a):zamówione:) wkleję linki jak ogłoszenia będą gotowe Bardzo dziękuję i proszę wszystkich o trzymanie kciuków! :) Quote
beataczl Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Cudak napisał(a):Bardzo dziękuję i proszę wszystkich o trzymanie kciuków! :) bedziemy na pewno trzymac i to mocno! :) a kiedy ta sterylka Perelki bo sie pogubilam.. Quote
Cudak Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 [quote name='beataczl']bedziemy na pewno trzymac i to mocno! :) a kiedy ta sterylka Perelki bo sie pogubilam.. Miała być w zeszły tygodniu, ale u Hałabajówki z czasem ciężko i niby w tyg ma być. Quote
beataczl Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Hałabajówka napisał(a):Jutro o 14 :) co do minuty :) odbyla sie? jak sie czuje Perelka? Quote
Recommended Posts