Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

No to ciachamy....tylko dane do faktury mi potrzebne i co tam trzeba jeszcze za formalności proszę mi przypomnieć bo upss już nie pamiętam.

Potwierdzam wpływ +161,55 PLN i +45,25 PLN Cudak na którym bazarku mam potwierdzić bo się pogubiłam... nigdy w biurokracji nie byłam dobra...

Edited by Hałabajówka
Posted (edited)

[quote name='Olena84']Dotarłą moja kaska dla Perelki?
Dziękuję za wsparcie dla Perełki :)

Hałąbajówka coś chyba nie zagląda na dogo :( więc musimy poczekać na uzupełnienie rozliczenia..

Edited by Cudak
Posted

Bo mi internet strasznie wolno loguje ;( staram się sprawdzać wątki po kolei i czasem nie dotrę do któregoś bo się zawiesi i oooooooooo

jest wpłata 2 maja 25zł od Olena84 :Rose:

Nie rozumiem o co chodzi z tą kopią...czego kopię mam wysłać do AS a ten formularz to by musiała Magdola powiedzieć co wypełnić bo nie wiem czy jest deklarowiczem czy nie.

Posted

[quote name='Hałabajówka']Bo mi internet strasznie wolno loguje ;( staram się sprawdzać wątki po kolei i czasem nie dotrę do któregoś bo się zawiesi i oooooooooo

jest wpłata 2 maja 25zł od Olena84 :Rose:

Nie rozumiem o co chodzi z tą kopią...czego kopię mam wysłać do AS a ten formularz to by musiała Magdola powiedzieć co wypełnić bo nie wiem czy jest deklarowiczem czy nie.

Kopię faktury, magdola jest deklarowiczem :)

Olena84, bardzo dziękuję za pomoc :loveu:

Posted

I jeszcze jedno doczytałam:

Po dofinansowaniu:
• umieść banerak akcji na wątku suni (do pobrania poniższym poście) – jeśli nie umiesz – poproś moderatora
na wątku AS wstaw zdjęcie suni po sterylizacji, najlepiej w kubraku/kołnierzu

Posted

[quote name='Tofikowa']kidey będą zdjęcia?
pakiet bazarkowy czeka

Chyba Hałabajówka czasu nie ma :(

To trzeba ze starymi zdjęciami, tylko może bez tego:

bo niezbyt sympatycznie na nim wygląda. Chyba, że tylko mi się tak wydaje?

Posted

[quote name='Tofikowa']kidey będą zdjęcia?
pakiet bazarkowy czeka

No to stare zdjęcia trzeba, bo szkoda czasu, każdy miesiąc to 300 zł, a deklaracji...30 zł :(

Perełka jest piękną, młodą, zdrową, łagodną, średniej wielkości sunią. Szuka kochającego i odpowiedzialnego domu.

Sunia jest nauczona zachowywania czystości w domu, idealny byłby dla niej domek z podwórkiem, ale w mieszkanie w bloku również będzie dla niej odpowiednie, jeśli będzie miała zapewnioną odpowiednią ilość spacerów.
Perełka jest niekonfliktowa, może zamieszkać z innymi zwierzętami oraz w domu z dziećmi.

Nowy opiekun będzie musiał podpisać umowę adopcyjną, w której zobowiąże się do należytej opieki nad sunią.
Nie wydamy jej na łańcuch.

W tej chwili znajduje się w domu tymczasowym w okolicach Białogardu, ale pomożemy w transporcie do nowego domu.

Adopcja jest całkowicie BEZPŁATNA, a sunia odrobaczona, odpchlona i zaszczepiona na wściekliznę oraz choroby wirusowe, posiada książeczkę zdrowia. Zostanie również wysterylizowana.

Kontakt: 788 938 175 (Justyna), e-mail zwierzakistepnica[małpa]gmail.com

województwo zachodniopomorskie, można ogłaszać na Szczecin najlepiej, bo w okolicach, w których przebywa ciężko z adopcjami...

zdjęcia;

Posted

Tofikowa napisał(a):
na Szczecin były poprzednie ogłoszenia, ponowic na to samo miasto? pisałaś też o kujawsko-pomorskim

Może Bydgoszcz/Toruń? Trasa podobna jak do Szczecina, a może akurat się uda...transport jakoś się chyba znajdzie w razie czego ;)

Posted

Tofikowa napisał(a):
zamówione:) wkleję linki jak ogłoszenia będą gotowe

Bardzo dziękuję i proszę wszystkich o trzymanie kciuków! :)

Posted

[quote name='beataczl']bedziemy na pewno trzymac i to mocno! :)

a kiedy ta sterylka Perelki bo sie pogubilam..
Miała być w zeszły tygodniu, ale u Hałabajówki z czasem ciężko i niby w tyg ma być.