zerojeden Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Cudak']Wybacz, ja nieogarnięta jestem, niektórych podwójnie zapraszam, a nawet nie zajrzą...a potem się gubię do kogo wysłałam, do kogo nie :( Bardzo dziękuję za pomoc i będę wdzięczna za podnoszenie wątku zapomnianej Perły od czasu do czasu ;)[/QUOTE] O niej się nie da zapomnieć bo najwięcej szczeka ;) Quote
Olena84 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Pójdzie 30zł na Perełke na razie, musze tak ciułac bo duzo deklaracji sobie narobilam;/ Quote
mdk8 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Olena84']Pójdzie 30zł na Perełke na razie, musze tak ciułac bo duzo deklaracji sobie narobilam;/[/QUOTE] to tak jak ja:lol: ale jak wejdę na jakiś wątek i czytam o bidzie w potrzebie to nie umiem się oprzeć chociaż rozum krzyczy" stop, już wystarczy- co ty robisz?":evil_lol: Quote
Olena84 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='mdk8']to tak jak ja:lol: ale jak wejdę na jakiś wątek i czytam o bidzie w potrzebie to nie umiem się oprzeć chociaż rozum krzyczy" stop, już wystarczy- co ty robisz?":evil_lol:[/QUOTE] Wlasnie robilam przelewy i nie patrze juz na ile mi w koncu wyszlo bo musialabym sie zaczac leczyc od tych bid;) Quote
zerojeden Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Mój rozum już się dawno wyłączył teraz tylko działa limit na koncie ;) Dziękujemy za każdy grosz 30 zl to kilka dni jedzenia dla psiaka :Rose: Quote
Cudak Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='Olena84']Pójdzie 30zł na Perełke na razie, musze tak ciułac bo duzo deklaracji sobie narobilam;/[/QUOTE] Bardzo dziękuję :)))) Quote
Cudak Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Perła jest 89,80 zł na minusie (za marzec), na kwiecień jeszcze nic nie ma :( Błagam o wsparcie, bo nas Hałabajówka pogoni... Robi się cieplej, może po sterylce zwiększa się szanse Perły na dom... Quote
Cudak Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Cudak']Perła jest 89,80 zł na minusie (za marzec), na kwiecień jeszcze nic nie ma :( Błagam o wsparcie, bo nas Hałabajówka pogoni... Robi się cieplej, może po sterylce zwiększa się szanse Perły na dom... Przepraszam, nie uwzględniłam bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/240623-ROZLICZAMY!-na-chorego-Urgo-i-Per%C5%82%C4%99-kt%C3%B3rej-brakuje-deklaracji-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI-do-10-03 a więc 31,80 zł na minusie za marzec Quote
Cudak Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='Cudak']Hałabajówka, poleciało dla Perełki 58 zł z bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/240623-ROZLICZAMY!-na-chorego-Urgo-i-Perłę-której-brakuje-deklaracji-RÓŻNOŚCI-do-10-03 Jutro przelew powinien dojść, to potwierdź proszę na bazarku. Hałabajówka, doszło? Jeśli tak, to będę wdzięczna za potwierdzenie na bazarku :) Quote
zerojeden Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Nie jeszcze nie , ale jest wpłata 30zł od Olena84 Quote
Olena84 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 No to ciesze sie ze dotarla, to oznacza ze marzec juz splacony :multi: Quote
Cudak Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='Hałabajówka']Nie jeszcze nie , ale jest wpłata 30zł od Olena84 Dziękujemy Olena84 :) teraz możemy spokojnie na kwiecień zbierać... Kurcze, z bazarku przelałam 25.03.2013, już dawno powinno dojść :( Quote
zerojeden Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Bardzo dziękuję za wpłatę...nie mogłam wcześniej podziękować bo mi klawiatura odmówiła posłuszeństwa grryyy i musiałam kopiować słówka Cudak jak wysłałaś to pewnie przyjdzie spokojnie, jeszcze nie dotarła jak sprawdzałam rano. Quote
Cudak Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='Hałabajówka']Cudak jak wysłałaś to pewnie przyjdzie spokojnie, jeszcze nie dotarła jak sprawdzałam rano.[/QUOTE] Powinna dojść na drugi dzień, bo 25.03. to był poniedziałek :( a tu już drugi tydzień, więc coś nie tak może wpisałam? Quote
zerojeden Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Cudak']Powinna dojść na drugi dzień, bo 25.03. to był poniedziałek :( a tu już drugi tydzień, więc coś nie tak może wpisałam?[/QUOTE] A to co nie mówisz że w marcu...ja już marzec mam u księgowego... jest 58zl z 28 marca....nie pisałam że jest już....kurcze nie nadaję się na skarbnika...przepraszam bardzo. Quote
Cudak Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Hałabajówka']A to co nie mówisz że w marcu...ja już marzec mam u księgowego... jest 58zl z 28 marca....nie pisałam że jest już....kurcze nie nadaję się na skarbnika...przepraszam bardzo.[/QUOTE] Nie przepraszaj, ważne że doszło :) bo mnie zmartwiłaś, że tyle czasu i nie ma... :) Quote
beataczl Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 wplacilam dzis kwote 36,50 zl z bazarku na Urgo i Perelke /przez UP bo nie mam swojego konta w banku prosze o potwierdzenie jak juz dojda na konto :) [h=1]ROZLICZAMY! na chorego Urgo i Perłę, której brakuje deklaracji RÓŻNOŚCI do 10.03[/h] Quote
Cudak Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 [quote name='beataczl']wplacilam dzis kwote 36,50 zl z bazarku na Urgo i Perelke /przez UP bo nie mam swojego konta w banku prosze o potwierdzenie jak juz dojda na konto :) [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240623-ROZLICZAMY!-na-chorego-Urgo-i-Perłę-której-brakuje-deklaracji-RÓŻNOŚCI-do-10-03/page26"]ROZLICZAMY! na chorego Urgo i Perłę, której brakuje deklaracji RÓŻNOŚCI do 10.03[/URL][/B] [/QUOTE] Bardzo dziękuję :) Quote
__Lara Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Więc jak pisałam - deklaruję 10zł miesięcznie :) Quote
Cudak Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 [quote name='__Lara']Więc jak pisałam - deklaruję 10zł miesięcznie :)[/QUOTE] Bardzo dziękuję :) konto w pierwszym poście podane :) Quote
__Lara Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='Cudak']Bardzo dziękuję :) konto w pierwszym poście podane :)[/QUOTE] Jasne ;) trzeba zebrać więcej deklaracji ;) Quote
Cudak Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 [quote name='__Lara']Jasne ;) trzeba zebrać więcej deklaracji ;)[/QUOTE] Albo znaleźc szybko dla Perły kochający domek! :) Tylko o domek trudniej chyba niż o deklaracje... Quote
Recommended Posts